Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Öncelikle akyazının 24 saat yaşayan cazibe merkezi olma gibi bir ihtimali yok.Eğri oturup doğru konuşalım çok kaliteli kültürlü insanlarımız olmasına rağmen varoş,cahil,serseri nüfüsumuzda azımsanmayacak büyüklükte.Meydan tarafında oturan adamın hadi şu stadımızın orda denize karşı bir çay bir kahve içelim deme ihtimali sıfırdır.Ekmek almak için evin altına fırın açılmasını bekleyen toplumdan akyazıya gidip gezmesini istemek hayal ürünüdür.Yani bizim yapacağımız en mantıklı iş stadımızı güzel bir isim hakkıyla satıp maç günü stadı doldurmak.Yok cazibe merkezi yok eğlence merkezi bunlar hikaye çünkü potansiyel yok.

Yorum

• İlk olarak onur-ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Avrupa'da kaldığım 6 ay boyunca gördüğüm en büyük medeniyet tramvayın olması ve dolmuş gibi saçma sapan ulaşım sisteminin olmaması idi. Dolmuş kirliliği yok dolayısı ile trafik rahat, tramvay ucuz bi araç yani enerjisi ucuz, planlı ve kullanışlı. Yıllarca Trabzonun coğrafyası raya uygun değil yalanı ile geçiştirdiler şimdi de yolcu yok diye geçiştiriyorlar. Yalana bak. Akçaabat- Rize arası banliyö tarzı rayı döşe.stadyum forum arasına sefer sayısını arttır diğer seferleri de ayarla. Yolcu yoksa Arsin sürmene Yomra Akçaabat forum dolmuşlar ne taşıyor un çuvalı mı taşıyor. Ama tabi sen o tramvay sistemini koyunca bu dolmuşçular isyan edecek ordan kazandığın rantı kaybedeceksin belediye olarak. Böyle hizmet olmaz.
      Özetle stadyum yapıp Büyükşehir olmakla medeniyet gelmiyor. Medeniyet avrupada olan şey ve bize çok uzak.
      Mesela her şehire havalimanı yapmak gereksizdir. Rizeye havalimanı gündeme geliyor da oraya havalimanı yapmak halkın gözünü boyuyor sadece. Yolcu sayısı hesabı orda neden yok çünkü orda oy sayısı hesabı daha fazla. Normalde Avrupada Rize Trabzon olsa rizeye havalimanı gündeme dahi gelmez. Trabzon havalimanı ile rizeyi hızlı tren koyarlar direkt 30 dk da rizedeki adam havaalanında olur.Ama biz tam tersini yaparız oy peşinde koşarız.

havaalanı konusunda gerçekten çok haklısın.trabzonun en büyük problemi kesinlikle dolmuşçu lobisi.rize den başlayıp akçabata kadar çekilecek bir hızlı tren hattı bölgeyi inanılmaz değiştirir.dolmuşçularda sahilden tepelere insan taşırlar artık.

Yorum

• http://forum.bordomavi.net/showthrea...C4%B1kta!/page

Askerimizin Polisimizin yanında olduğumuzu bildirmek için güzel fırsat,
        5 Şubat'a kadar uzatılmış,
        içinizden geçenleri yazın,huzur bulun,
        kaçacak fırsat değil bence değerlendirin bunu,
        5 dakkanızı alır.

Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Kardeşim çok güzel yazmışsın da adam akcaabattan foruma gidiyor zaman geçirmeye nasıl meydan daki adam gelmiyor oraya cahile,serseriye, katılıyorum ama biraz daha geniş bakmak lazım sadece güzel plan ve projeye ihtiyaç var AVM veya büyük bir lunapark veya eğlence merkezi bunlar oraya yeteri kadar hareketlilik getirebilir. Trabzonspor a özgü birseyler de olabilir mesela eskiyi canlandırma gibi vs vs
          Trabzonspor

Yorum

• [MENTION=50493]ÖmürKaradeniz61[/MENTION]

30 dakika bile sürmez hızlı tren olsa.

Ancak biz bunları göremeyiz, belki torunlarımızın torunları görür.

Yorum

• Hızlı tren iyi hoş güzel de her durakta duracak hali yok bu trenin
              İl ve ilçe merkezlerinde durur ancak.Beni statta indirmeyecek hızlı treni neyleyim
              Ha yalnız havalimanı konusunda %100000 katılıyorum. Hastasıyız milletçe parayı boşa saçmaya. Nede olsa herşey toplanacak olan oy için
              https://twitter.com/cemcaglaryavuz
              Beşirli/TRABZON

Yorum

• Yeni fotoğraf yok mu arkadaşlar

Yorum

• [QUOTE=karahanbakar;1920369305]Ne güzel cümle 'Sadece eleştiriyorsunuz, düşünmüyorsunuz' [emoji1]

Çözüm düşünmüyorsunuz. eksik olmuş

Yorum

• [QUOTE=cevap;1920370476]
                    İlk olarak karahanbakar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ne güzel cümle 'Sadece eleştiriyorsunuz, düşünmüyorsunuz' [emoji1]

aslında birçok öneri sunmuştuk eski yönetime, staddan sorumlu yönetici herşeye tamam, güzel, iyi diyip durdu fakat iş icraata geldiğinde, bütün fikirler sadece lafta kaldı.
                    En son E. Cumur61 tarafından düzenlendi; 26.01.2016, 23:18.
                    HER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!

Yorum

• Stadın önümüzdeki seneye yetişmeyeceğini düşünen sadece ben miyim?
                      "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Stadın önümüzdeki seneye yetişmeyeceğini düşünen sadece ben miyim?
                        Ben de öyle düşünüyorum. Devre arası açılır gibi.
                        Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

Ben de düşünmüyorum şahsen. İkinci yarısına belki ...
                          .

Yorum

Yetişecek çünkü ekimde seçim var....

Pardon referandum.....
                            Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak cevap tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Merhabalar, size saygım sonsuz, aşağıda söyleyeceklerimi kişisel algılamayın lütfen. Hoş, sizinle de ilgisi yok zaten, stadyum yapmak için devletin eline bakarsak böyle olur...

Biz taraftar olarak görüş ve önerilerimizi önceki yönetime de bu yönetime de ilettik. Hatta Erol Ağaoğlu zamanında, şantiyede, babanızın ve kardeşinizin de bulunduğu bir ortamda bu görüş ve önerileri sunum olarak da paylaştım. Dikkate almak yönetimin elinde ama dikkate almaları da yetmiyor. İşin içinde TOKİ var, GSGM var...

Biz taraftar olarak başka ne yapabiliriz peki? Aramızda para toplayıp, bahsettiğim o sunum esnasında şantiyede bulunan koltuk örneğinin stadyuma uygulanması için şartnamedeki koltukla arasındaki farkı mı ödeyelim?

Lütfen...

Taraftarın ne istediği belli, görmek isteyen olursa...

Kaynak bulmak ise taraftarın görevi değil. Ben kulübe üye olurum, maça giderim, TSClub'dan alışveriş yaparım, vergimi öderim. Ha, aramızda para toplayalım desinler bu taraftar onu da yapar, sorun yok.

Yeter ki taraftara adam yerine koyulduğu hissettirilsin...

Bu arada sizi bulmuşken sormak istedim

Ortada dolaşan bu "üçüncü sınıf" kavramının tanımını yapabilir misiniz? Birinci sınıf koltuk hangisidir? "İkinci sınıf" diğer iki sınıfın tam ortasında mıdır? Bu lafı kim çıkartmıştır

Saygılarımla...
                              En son f1bekir tarafından düzenlendi; 27.01.2016, 11:56.

Yorum

Ben önümüzdeki sezona yetişir diyenlerdenim.
                                Tekniğe,bilgiye,belgeye dayanarak değil sadece hissiyat
                                Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

Çalışıyor...
                                X