Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak cevap tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Haber hakkında bir bilgim yok ama ben size durumu bildireyim, ihale şartnamesinde öngörülen koltuklar mı uygulanacak yoksa şişme koltuk mu uygulanacak yoksa yalnızca açılır kapanır koltuklar mı olacak yoksa hiç koltuk olmayacak mı (bu ihale çerçevesinde) henüz belli değil arkadaşlar umarım anlamışsınızdır. bu işin tamamen mevcut ihalenin bedeli ile ve üst yönetimlerin kararı ile ilişkisi var. Sadece nacizane şunu söyleyebilirim bu koltuklarda oturacak olan sizsiniz ne istediğinizi söyleyecek bir takımınız da var, daha konu da netleşmemiş...gerisi size kalmış
    Bu iş avam projeyle mi ihale edildi ? Proje dışında poz listesi, poz tanımı ya da pursantaj tablosu yok mu ? Varsa eğer koltuklardan bahsedilmiyor mu ? siz sanırım Toki çalışanısınız ya da yüklenici doğru mu ?
    ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

• İlk olarak Murat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ben sana haksızsın demiyorum ama işin bitmemesi yada malzeme seçimi farklı konular. Toki ne isterse o oluyor ne yazık ki. Çatı son noktasına gelmeden koltuk dizilmez evet ama toki hala koltuğa karar vermedi ve koltuklarında bir üretim süresi var yani sadece çatı bitmedi koltuk dizilemiyor demek yerine bu koltuk neden hala seçilmedi neden toki karar vermiyor demek daha doğru.
      Kulüp bu işe hiç müdahil olmuyor, karar mekanizmasında esamemiz bile okunmuyor sanki. Sonuçta bu koltuklarda TOKİ'nin karar mekanizması değil biz oturacağız, en iyisini istemek de elbette ki hakkımız.

Yorum

• Akyazı Arena @AkyaziArena 52 sn.52 saniye önce
        Akyazı'da bugün - 25/01/2016

Merdiven boşlukları daha net gözüküyor, üst tribünün merdiven boşlukları göze batacak gibi.Sizce ?
        .

Yorum

• akyazıda alttan ısıtma sistemi olacam değilmi.

Yorum

• Sivasın stadını falan görünce bizimki baya güzel olacak.
            Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Mustafa ÖZDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              akyazıda alttan ısıtma sistemi olacam değilmi.

Alttan ısıtmanın yağan kara hiçbir etkisi olmaz, sadece zeminin don tutmasını ve buzlanmasını engelleyen bir sistem, Trabzon'a dün ve bugün yağan kara yapılacak tek çözüm var o da stadyumun üzerinin kapanması.

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Akyazı Arena @AkyaziArena 52 sn.52 saniye önce
                Akyazı'da bugün - 25/01/2016

Merdiven boşlukları daha net gözüküyor, üst tribünün merdiven boşlukları göze batacak gibi.Sizce ?
                alt tribün ne kadar muhteşem gözüküyorsa üst tribün o kadar kötü

merdivenlerin ikişerli olması çok kötü olmuş
                https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                Eze eze 2021-2022.
                #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• İlk olarak tahir61ayas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  alt tribün ne kadar muhteşem gözüküyorsa üst tribün o kadar kötü

merdivenlerin ikişerli olması çok kötü olmuş

Stadyum koltuklarla dolduğunda ve tribünde taraftarımız da olunca o görüntünün kötü değil güzel gözükeceğini düşünüyorum. Yeter ki biz stadyumu doldurmayı becerelim.
                  "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• üst kat merdivenleri de alt kattakiler gibi tek sıra halinde olsa daha iyi olmazmıydı?
                    ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                    Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      üst kat merdivenleri de alt kattakiler gibi tek sıra halinde olsa daha iyi olmazmıydı?
                      Stadyumun tahliyesinde sıkıntı yaşatırmış tek sıra halinde olması, daha önce de çok konuşuldu burda.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Stadyumun tahliyesinde sıkıntı yaşatırmış tek sıra halinde olması, daha önce de çok konuşuldu burda.
                        sağolun. cevabımı almış oldum
                        ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                        Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Ambulans girişlerine portatif tribün işini yönetime iletmek lazım.

Yorum

Alttan ısıtmanın yağan kara hiçbir etkisi olmaz, sadece zeminin don tutmasını ve buzlanmasını engelleyen bir sistem, Trabzon'a dün ve bugün yağan kara yapılacak tek çözüm var o da stadyumun üzerinin kapanması.
                            kar yağdıkça ısıyla birlikte erimezmi

Yorum

Kulüp bu işe hiç müdahil olmuyor, karar mekanizmasında esamemiz bile okunmuyor sanki. Sonuçta bu koltuklarda TOKİ'nin karar mekanizması değil biz oturacağız, en iyisini istemek de elbette ki hakkımız.
                              Aynen öyle aslında her malzemede bu böyle ama tokinin genel prensibi daha ucuza yaptırabilmek için uğraş vermesi yoksa çatıda komple kapanır sistem yapılırdı. Koltuk konusunda bizim elimizi güçlendirebilecek şey hem klup baskısı hemde gençlik spor bakanlığı bütün yeni yapılan stadlarda şişme koltuk olmasını istiyor ama toki tabiki ucuza kaçabilmek için bizim şimdiki koltuklardan koymuş şartnameye ama herşeyde olduğu gibi iyi yada kötü yönde her malzemenin değişimini toki onaylıyor ve bence en komik kısım tokinin en üstünden en altına kadar Trabzonlu olup ama iş bu konulara gelince umursamaması.
                              En son Murat61 tarafından düzenlendi; 25.01.2016, 18:38. Sebep: y

Yorum

• İlk olarak Mustafa ÖZDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                kar yağdıkça ısıyla birlikte erimezmi

Şu karı eritebilecek bir ısıtma sisteminin olduğunu pek zannetmiyorum. 10 santim falan olsa belki faydası olur ancak iki günde Trabzon'da yağan kar için bir çözüm olmaz bence. Bu arada fotoğraf Akyazı'nın çok uzağından Şalpazarı'ndan ancak oraya da bunun yarısı kadar yağdı.

Yorum

Çalışıyor...
                                X