İlk olarak cevap tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
...6 Aralık 2015...
Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.
-
İlk olarak Murat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen sana haksızsın demiyorum ama işin bitmemesi yada malzeme seçimi farklı konular. Toki ne isterse o oluyor ne yazık ki. Çatı son noktasına gelmeden koltuk dizilmez evet ama toki hala koltuğa karar vermedi ve koltuklarında bir üretim süresi var yani sadece çatı bitmedi koltuk dizilemiyor demek yerine bu koltuk neden hala seçilmedi neden toki karar vermiyor demek daha doğru.
Yorum
-
Akyazı Arena @AkyaziArena 52 sn.52 saniye önce
Akyazı'da bugün - 25/01/2016
Merdiven boşlukları daha net gözüküyor, üst tribünün merdiven boşlukları göze batacak gibi.Sizce ?.
Yorum
-
İlk olarak Mustafa ÖZDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleakyazıda alttan ısıtma sistemi olacam değilmi.
Alttan ısıtmanın yağan kara hiçbir etkisi olmaz, sadece zeminin don tutmasını ve buzlanmasını engelleyen bir sistem, Trabzon'a dün ve bugün yağan kara yapılacak tek çözüm var o da stadyumun üzerinin kapanması.
Yorum
-
İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAkyazı Arena @AkyaziArena 52 sn.52 saniye önce
Akyazı'da bugün - 25/01/2016
Merdiven boşlukları daha net gözüküyor, üst tribünün merdiven boşlukları göze batacak gibi.Sizce ?
merdivenlerin ikişerli olması çok kötü olmuşhttps://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
İlk olarak tahir61ayas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülealt tribün ne kadar muhteşem gözüküyorsa üst tribün o kadar kötü
merdivenlerin ikişerli olması çok kötü olmuş
Stadyum koltuklarla dolduğunda ve tribünde taraftarımız da olunca o görüntünün kötü değil güzel gözükeceğini düşünüyorum. Yeter ki biz stadyumu doldurmayı becerelim."Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Özkan Sümer
Yorum
-
İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleüst kat merdivenleri de alt kattakiler gibi tek sıra halinde olsa daha iyi olmazmıydı?
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStadyumun tahliyesinde sıkıntı yaşatırmış tek sıra halinde olması, daha önce de çok konuşuldu burda.ÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlttan ısıtmanın yağan kara hiçbir etkisi olmaz, sadece zeminin don tutmasını ve buzlanmasını engelleyen bir sistem, Trabzon'a dün ve bugün yağan kara yapılacak tek çözüm var o da stadyumun üzerinin kapanması.
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKulüp bu işe hiç müdahil olmuyor, karar mekanizmasında esamemiz bile okunmuyor sanki. Sonuçta bu koltuklarda TOKİ'nin karar mekanizması değil biz oturacağız, en iyisini istemek de elbette ki hakkımız.
Yorum
-
İlk olarak Mustafa ÖZDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekar yağdıkça ısıyla birlikte erimezmi
Şu karı eritebilecek bir ısıtma sisteminin olduğunu pek zannetmiyorum. 10 santim falan olsa belki faydası olur ancak iki günde Trabzon'da yağan kar için bir çözüm olmaz bence. Bu arada fotoğraf Akyazı'nın çok uzağından Şalpazarı'ndan ancak oraya da bunun yarısı kadar yağdı.
Yorum
Yorum