İlk olarak cevap tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
vay beee trabzon şehrine yapılan bir stad ve taraftarımızın onca görüşlerinin hiçbiri kaale alınmadı.kıytırık amatör bir kamera ile stadı takip ettik ne stadı gösteriyordu buğu yapıyordu bazen açılmıyorduvb..(birde bursa ve bjk stadlarında yada diğer stadlardaki canlı kameralara bakıncaa....tam terorist muamelesi gördük bu stadın yapılışının tüm aşamalarında)
koltuk mu ohooo en adisini taksınlar zaten onlarada o yakışır .zaten biz o koltuk bu koltukta desek değişen bişey olmayacak.
ama kafama takılan şu yaaa devletin en üst kademesinde olan kişi ile bayraktar akraba oldu süleyman soylu gibi müthiş güç ve daha bilmediğimiz anormal güçlerimiz var ama bu stadta hiçbir etkimiz olamıyor.stadta çalışma olmuyor taraftar mesela bir noktaya isyan ediyor ama hiçbişey değişmiyor.
bir ts taraftarı olarak bu stadın yapım aşamasında öncedende yazdım ömrümde bu kadar aşağılandığımı hatırlamıyorum bu kadar önemsenmediğimi hatırlamıyorum hattaa dahada büyüteyim konuyu bu kadar biz ne istesek tersinin sanki kasıtlı yapıldığını görmedim.
düşünsenize adana urfa vb...farketmez .bir kişi r.t erdoğanın akrabası olucak hemde çok yakın akraba cumhurbaşkanının kzı o kişi ile velenecek ve o şehirde yapılan stad ikide bir durucak ve antika bir stad olucak.bu olay sadece bize özgü galiba.
cumhurbaşkanıyla akraba olan bir kişi hangi ilden olursa olsun şehrine hemde futbolla yatıp kalkan bir şehre stad yapılsaydı eğer kesin net diyim türkiyenin belkide dünyada sayılı gösterilicek şaheser bir stad yaptırırdı.
biz ise ucube yaptırdık bunca imkanımız gücümüz varken.
not=ucube lafım stadımızı bursa bjk şikebahçe gs stadlarıyla kıyasladığımda ortaya çıkan bir sözdür.
not2=anadoluda yapılan stadlarla karşılaştırınca bizim stadın woooww süper onlarınkide stadmı diyebileceğimizbir yanı yoktur .onlara yapılan stadlar gibi basit biryapıdır akyazı stadı.hee tek özellii denizkenarında ve platform.ama maçta denizde yada platformda oynanmıyor.
Yorum