Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak cevap tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Haber hakkında bir bilgim yok ama ben size durumu bildireyim, ihale şartnamesinde öngörülen koltuklar mı uygulanacak yoksa şişme koltuk mu uygulanacak yoksa yalnızca açılır kapanır koltuklar mı olacak yoksa hiç koltuk olmayacak mı (bu ihale çerçevesinde) henüz belli değil arkadaşlar umarım anlamışsınızdır. bu işin tamamen mevcut ihalenin bedeli ile ve üst yönetimlerin kararı ile ilişkisi var. Sadece nacizane şunu söyleyebilirim bu koltuklarda oturacak olan sizsiniz ne istediğinizi söyleyecek bir takımınız da var, daha konu da netleşmemiş...gerisi size kalmış

vay beee trabzon şehrine yapılan bir stad ve taraftarımızın onca görüşlerinin hiçbiri kaale alınmadı.kıytırık amatör bir kamera ile stadı takip ettik ne stadı gösteriyordu buğu yapıyordu bazen açılmıyorduvb..(birde bursa ve bjk stadlarında yada diğer stadlardaki canlı kameralara bakıncaa....tam terorist muamelesi gördük bu stadın yapılışının tüm aşamalarında)

koltuk mu ohooo en adisini taksınlar zaten onlarada o yakışır .zaten biz o koltuk bu koltukta desek değişen bişey olmayacak.

ama kafama takılan şu yaaa devletin en üst kademesinde olan kişi ile bayraktar akraba oldu süleyman soylu gibi müthiş güç ve daha bilmediğimiz anormal güçlerimiz var ama bu stadta hiçbir etkimiz olamıyor.stadta çalışma olmuyor taraftar mesela bir noktaya isyan ediyor ama hiçbişey değişmiyor.

bir ts taraftarı olarak bu stadın yapım aşamasında öncedende yazdım ömrümde bu kadar aşağılandığımı hatırlamıyorum bu kadar önemsenmediğimi hatırlamıyorum hattaa dahada büyüteyim konuyu bu kadar biz ne istesek tersinin sanki kasıtlı yapıldığını görmedim.

düşünsenize adana urfa vb...farketmez .bir kişi r.t erdoğanın akrabası olucak hemde çok yakın akraba cumhurbaşkanının kzı o kişi ile velenecek ve o şehirde yapılan stad ikide bir durucak ve antika bir stad olucak.bu olay sadece bize özgü galiba.

cumhurbaşkanıyla akraba olan bir kişi hangi ilden olursa olsun şehrine hemde futbolla yatıp kalkan bir şehre stad yapılsaydı eğer kesin net diyim türkiyenin belkide dünyada sayılı gösterilicek şaheser bir stad yaptırırdı.

biz ise ucube yaptırdık bunca imkanımız gücümüz varken.

not=ucube lafım stadımızı bursa bjk şikebahçe gs stadlarıyla kıyasladığımda ortaya çıkan bir sözdür.

not2=anadoluda yapılan stadlarla karşılaştırınca bizim stadın woooww süper onlarınkide stadmı diyebileceğimizbir yanı yoktur .onlara yapılan stadlar gibi basit biryapıdır akyazı stadı.hee tek özellii denizkenarında ve platform.ama maçta denizde yada platformda oynanmıyor.

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      vay beee trabzon şehrine yapılan bir stad ve taraftarımızın onca görüşlerinin hiçbiri kaale alınmadı.kıytırık amatör bir kamera ile stadı takip ettik ne stadı gösteriyordu buğu yapıyordu bazen açılmıyorduvb..(birde bursa ve bjk stadlarında yada diğer stadlardaki canlı kameralara bakıncaa....tam terorist muamelesi gördük bu stadın yapılışının tüm aşamalarında)

koltuk mu ohooo en adisini taksınlar zaten onlarada o yakışır .zaten biz o koltuk bu koltukta desek değişen bişey olmayacak.

ama kafama takılan şu yaaa devletin en üst kademesinde olan kişi ile bayraktar akraba oldu süleyman soylu gibi müthiş güç ve daha bilmediğimiz anormal güçlerimiz var ama bu stadta hiçbir etkimiz olamıyor.stadta çalışma olmuyor taraftar mesela bir noktaya isyan ediyor ama hiçbişey değişmiyor.

bir ts taraftarı olarak bu stadın yapım aşamasında öncedende yazdım ömrümde bu kadar aşağılandığımı hatırlamıyorum bu kadar önemsenmediğimi hatırlamıyorum hattaa dahada büyüteyim konuyu bu kadar biz ne istesek tersinin sanki kasıtlı yapıldığını görmedim.

düşünsenize adana urfa vb...farketmez .bir kişi r.t erdoğanın akrabası olucak hemde çok yakın akraba cumhurbaşkanının kzı o kişi ile velenecek ve o şehirde yapılan stad ikide bir durucak ve antika bir stad olucak.bu olay sadece bize özgü galiba.

cumhurbaşkanıyla akraba olan bir kişi hangi ilden olursa olsun şehrine hemde futbolla yatıp kalkan bir şehre stad yapılsaydı eğer kesin net diyim türkiyenin belkide dünyada sayılı gösterilicek şaheser bir stad yaptırırdı.

biz ise ucube yaptırdık bunca imkanımız gücümüz varken.

not=ucube lafım stadımızı bursa bjk şikebahçe gs stadlarıyla kıyasladığımda ortaya çıkan bir sözdür.

not2=anadoluda yapılan stadlarla karşılaştırınca bizim stadın woooww süper onlarınkide stadmı diyebileceğimizbir yanı yoktur .onlara yapılan stadlar gibi basit biryapıdır akyazı stadı.hee tek özellii denizkenarında ve platform.ama maçta denizde yada platformda oynanmıyor.

Merak ediyorum bu düşüncelerinizi nerede ve hangi yazıyla dile getirdiniz, kaldı ki burada söylediğimin sizi böyle çileden çıkartmak yerine ("madem bu denli umursuyorsunuz") sevindirmesi gerekir. Sonuçta iyi olanın olması için uğraşabilirsiniz. Sadece eleştiriyorsunuz, düşünmüyorsunuz. Ben en adi koltuk yapılacak diye bir söz söylemedim demek ki yönetim de burda birşeylere uğraşıyor siz de istediğinizi netleştirip buna destek olabilirsiniz diyorum. Biraz önceki yazıda "bunlar" diye bahsettiğiniz biri olarak size "siz" diye hitap ediyorsam da bunu hemşerilerime saygımdan yaptığımın da bilinmesini rica ederim, saygılarımla

Yorum

• Adalet,Eşitlik,Özgürlük..
        Komünar..

Yorum

• Şu görüntüyü birde stad(kompleks) bitmiş düşünün..
          Müthiş müthiş..

Yorum

• Mükemmel bir görüntü..

Yorum

• beşirli, boztepe gibi o yamaç ve tepeler binalarla dolmaz umarım.
              3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• Ben bu görüntüyü bilgisayarımın kapağı yapayım. Bu ne güzel bir şehirdir.
                Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak cevap tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Merak ediyorum bu düşüncelerinizi nerede ve hangi yazıyla dile getirdiniz, kaldı ki burada söylediğimin sizi böyle çileden çıkartmak yerine ("madem bu denli umursuyorsunuz") sevindirmesi gerekir. Sonuçta iyi olanın olması için uğraşabilirsiniz. Sadece eleştiriyorsunuz, düşünmüyorsunuz. Ben en adi koltuk yapılacak diye bir söz söylemedim demek ki yönetim de burda birşeylere uğraşıyor siz de istediğinizi netleştirip buna destek olabilirsiniz diyorum. Biraz önceki yazıda "bunlar" diye bahsettiğiniz biri olarak size "siz" diye hitap ediyorsam da bunu hemşerilerime saygımdan yaptığımın da bilinmesini rica ederim, saygılarımla
                  düşüncelerimi bmn de yazıyorum.çileden çıkmadım size karşı bir yorumumda yok genel olarak durumu değerlendirdim .zaten siz demediniz ben diyorum hiçbir istediğimizolamdıen adi koltukları takın diye.

beni galiba tanımıyorsunuz sadece eleştirmiyorum stadın iyi olabilmesi içinde çok yazı yazdım ama görmemişsiniz bilmiyorsunuz .

bunlar derken akyazı stadının işleyişini duraksatan kişileri kastediyorum.10 yıldır bir stad yapılıcak oda yarım yamalak yapılıyor duruyor mahkeme istediğimiz gibi olmuyor vb...

ben herkesle ilk konuşmamda sizli konuşuyorum baktım bana sen filan diyor uslubumu değiştiriyorum bunlar derken sizi kastetmedim renkdaşım.

Yorum

• bir kar bir sehre bukadarmi guzel yakisir... canim Trabzonum
                    u will need justice at the end..

Yorum

• Çatıdaki şu bağlantı yerleri membran bağlantı noktası mı yoksa kuş yuvası gibi bütün o yerler birleştirilecek mi?

Yorum

• İlk olarak TolgaTopçu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Şu görüntüyü birde stad(kompleks) bitmiş düşünün..
                        Müthiş müthiş..
                        Düşünemedi
                        Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak gometra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Çatıdaki şu bağlantı yerleri membran bağlantı noktası mı yoksa kuş yuvası gibi bütün o yerler birleştirilecek mi?
                          oralar birlesecek ince ufak kolonlarlan

membranlara ileride uygulanacak enerjiyi onlar üstlenecek (rüzgar, kar/yagmur yükü gibi vs...)
                          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Bu stadda çimlerin altında ısıtma olacak mı (artık kar işini çözme vakti geldi) ayrıca taraftarlar içinde çatıda ısıtma olacak mı

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              oralar birlesecek ince ufak kolonlarlan

membranlara ileride uygulanacak enerjiyi onlar üstlenecek (rüzgar, kar/yagmur yükü gibi vs...)
                              Desene çatının asıl kısmına henüz başlanmadı bile.

Yorum

• İlk olarak gometra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Desene çatının asıl kısmına henüz başlanmadı bile.
                                o kolonlar en basiti

membrani cekmek daha uzun sürecek, neyseki membran germek cim, koltuk ve ince iscilige bir engel olusturmuyor
                                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

Çalışıyor...
                                X