İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
-
İlk olarak kartal61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynen Turkcell baya buyuk Aveadan ama Aveada son yıllarda çıkısa geçti.Eğer Turkcelle anlasılırsa Turkcelın Trabzoncell tarzında bır kampanya baslatması çok guzel olur.Bızde hatlarımızı Turkcele tasırız.Hem adamlarda yatırımın karşılıgını alır hemde baska fırmaların iştahını kabartır.
Yorum
-
İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu işlerde müthiş kar marjlrı var hele hele 4G den sonra rekabet kızışacak. Turkcell zaten azarbeycan da iştiraki var gurcistan ermanistan Azerbaycan daki pazarada girebilir. Bunun yanında Turkcell superonline gibi pazarda hızla büyüyen bi iştirak daha var. Bunun yanında trabzona gelen yabancı turist sayısının yanında gurbetçi sayısıda müthiş sayıda. Bugun tüm trabzon Turkcelli olsa 500 bin kişi yapar minimum 25 tl para kazansa kişi başı ayda 12.5 milyon tl para yapar. Sadece trabzon şehri bu dışarıdakileri de var daha bunun yanında. Turkcell ve bizim için müthiş bi kazanç olur.
Yorum
-
İlk olarak cem1990 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTurkcell için velinimet olan biziz.Rakipleri İstanbul da ki her statı kapatmış iken sessiz kalmazlar.
Ayrıca Trabzon da ki Turkcell sayısında ki artışı da hesap etmek gerekir.
Uzun vade de bizden ziyade Turkcell bu işten kazançlı çıkacaktır. İstanbul dışında futbol endüstrisi üzerinden para kazanılacak tek yer Trabzon.
Yorum
-
İlk olarak A.Ali Karanis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok güzel tespitler,o bölgenin köprüsü ve en gelişmiş şehri konumunda Trabzon.Ayrıca Trabzon için yazdığınız kadar ülke içinde de böyle kaliteli isimlerle çalışmak kulübün 'marka değeri'ni yükseltir ayrıca.
Adlında kar marjı daha yüksek turkcell in. Kişi başı 17 dolar kar marjı var. Yarısından hesapladım. Turkcell 3 senede amorti eder parasını bence. Bunun ek geliride olacaktır turkcell. Bu işten en karlı turkcell çıkar. Ben trabzoncell aldım her ay boşuna fatura ödüyorum kullanmadığım halde bana kaliteli gelmiyor. Turkcell trabzonspora kalite getirir bence. Adidas da öyle mesela. Bunun yanında ağaoğluda kalite getirir. Thy ile anlaşmaktansa iyi bi körfez sermayeli uçak firması ile sponsorlukta kalite getirir. Şu anda taraftarımızın çok şükür bana göre şehir dışındakilerin gördüğüm kadarıyla çoğu gelir düzeyi gayet iyi durumda . Bizim insanımız kaliteyi sever ( trabzon insanını katmıyorum buraya çünkü 50 yaşına gelip daha trabzon dışına çıkmamış çok insan var).
Dünyada müthiş bi para var şu anda. Nereye saçılacağı belli değil. Bugun ingilterede yayın gelirleri bi anlaşmayla 2 katına çıkıyor. Ben ülke bazında bakmıyorum fakat takım bazında biz avrupanın gerisindeyiz.
Japonya güney kore gibi ülkelerden topçu almamız lazım. Asya ülkeleri milliyetçidir vatandaşlarını görmek için trabzonda tur bile düzenlerler her iç saha maçı için. Bu turist senin kapalı tribününden 100 dolara bilet alır acımazda paraya.
dünyada bütün sektörler biter fakat futbol sektörü ölmez. Muthiş bi pazar piyasa fakat çok gerisindeyiz.
Yorum
-
Eğer her şey planlandığı gibi giderse Trabzonspor taraftarı takımına olan sevgisini tekrar gösterirse Turkcell çok karlı çıkar bu işten. Kim ne derse desin Ts taraftarı yeri gelse 3 büyük takımdan bile fazla destek olur bence. Futbolla yatıp kalkan biziz bir kere. Trabzon şehri gibi başka bir şehir yok arkadaşlar. Hem stat konumu hem doğa güzelliği hem kültür hem Trabzonspor sevgisi eşi benzeri yok kim ne derse desin.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdlında kar marjı daha yüksek turkcell in. Kişi başı 17 dolar kar marjı var. Yarısından hesapladım. Turkcell 3 senede amorti eder parasını bence. Bunun ek geliride olacaktır turkcell. Bu işten en karlı turkcell çıkar. Ben trabzoncell aldım her ay boşuna fatura ödüyorum kullanmadığım halde bana kaliteli gelmiyor. Turkcell trabzonspora kalite getirir bence. Adidas da öyle mesela. Bunun yanında ağaoğluda kalite getirir. Thy ile anlaşmaktansa iyi bi körfez sermayeli uçak firması ile sponsorlukta kalite getirir. Şu anda taraftarımızın çok şükür bana göre şehir dışındakilerin gördüğüm kadarıyla çoğu gelir düzeyi gayet iyi durumda . Bizim insanımız kaliteyi sever ( trabzon insanını katmıyorum buraya çünkü 50 yaşına gelip daha trabzon dışına çıkmamış çok insan var).
Dünyada müthiş bi para var şu anda. Nereye saçılacağı belli değil. Bugun ingilterede yayın gelirleri bi anlaşmayla 2 katına çıkıyor. Ben ülke bazında bakmıyorum fakat takım bazında biz avrupanın gerisindeyiz.
Japonya güney kore gibi ülkelerden topçu almamız lazım. Asya ülkeleri milliyetçidir vatandaşlarını görmek için trabzonda tur bile düzenlerler her iç saha maçı için. Bu turist senin kapalı tribününden 100 dolara bilet alır acımazda paraya.
dünyada bütün sektörler biter fakat futbol sektörü ölmez. Muthiş bi pazar piyasa fakat çok gerisindeyiz.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
İlk olarak Ufuk Turgut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadas gogus reklamı ıstıyorum formada cok bos duruyor guzel gorunmuyor bos durunca forma .."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
* Türkcell işi olurmu ne diyorsunuz fiyatta iyi ? Bu yönetimden öyle bir başarı bekliyorum açıkçasıTrabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle* Türkcell işi olurmu ne diyorsunuz fiyatta iyi ? Bu yönetimden öyle bir başarı bekliyorum açıkçası
Gesendet von meinem LG-D855 mit TapatalkMilli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle* Türkcell işi olurmu ne diyorsunuz fiyatta iyi ? Bu yönetimden öyle bir başarı bekliyorum açıkçası
mantıklı zira yonetım ve sponsor cok sey yapmalı bize o stadın dolması için maalesef
bedava pasolig 3 forma seti alana kombine vs
Yorum
-
Valla bu stadta bos koltuk kalmamali bjk macinda bile kale arkasi 10 lira bi sigara fiyati eger bu trabzondaki gencler bi sigara parasi verip mac gidemiyorsa yaziklar olsun valla simdiden paralarinizi yeni stad icin ayarlayin en kotu gunde iki lira atin kumbaraniza kombine alin sezon basi hep yonetimden belediyeden valilikten bilet beklemeyin sadri sener zamaninda valilik belediyr aldi millete bilet dagitti beles olunca millet gidiyor bi sigara parasina kiyipta kendi gitmiyorEn son genç61 tarafından düzenlendi; 23.01.2016, 16:09.bu takimin iki senedir forveti yok hala forvet bulamadik ne kadar plansiz programsiz bir yonetimimiz varmis
Yorum
-
Merak ettim açıkçası.Hamiş
Yorum
-
İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAveanın bi kalitesi yok arkadaş. 532 xxx 0061 bi numara olsa şu an 4-5 milyar verecek olan adam bile bulursun ( isteyen özelden ulaşabilir numara vardır)
kalite istiyorsak turkcell olmalı. Avea hiçbişi değil bu ülkede marka değeri yok bile. Turkcell trabzonu üst edinsin zamanla gurcistan azerbeycan taraflarına da girer bu pazar güçlü pazar.
ayrıca turkcell inanın bana aveadan büyük ve güçlü bir firma değil ... ekonomik olarak yani o parayı veremez denilen avea 3 defa verecek güçte aslında.
konu dışı bilgi olsun : türk telekom gsm olarak önümüzdeki ayların en büyük gücü olacak. 4.5g alt yapısı hazır olan tek firmalar şuanda. Türkiye genelinde 40000km fiberoptik alt yapısı olan Turkcell e karşılık türk telekomun 280000km lik fiber alt yapısı mevcut durumda. buda 4.5g için en hazır firmanın Türktelekom olduğunun kanıtıdır. Ayrıca avea yani türktelekom aralık ayında daha önce 1800 bandında olan bütün baz istasyonlarını turkcell ve vodafone nun da olduğu 9000 bandına çıkardı. baz istasyonu sayısı bakımından en yüksek seviyede olan türktelekom önümüzdeki bir kaç ay içerisinde çekim kalitesi olarak rakiplerinden en az 2 kat önde olacaktır.
sevgili renkdaşlarıma ve hemşehrilerime saygılarımla bildiririm.Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum