Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Turkcell her hafta haftanin macini belirleyip o sehirde etkinlikler yapiliyor. Gecen hafta basaksehir antalya maciydi mesela. Istanbulda ne gibi bir etkinlik yapildi bilmiyorum ama trabzondaki bu etkinliklerin sebebi de bu olabilir yani. Cok da saapmayin siz yine

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• İlk olarak oksoholu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sanırım bu Trabzonspor için güzel bir haber stadın isim hakkından sonra MAY tesisleri de satılıyor 100 birinden 150 birinden alırsak 250 milyon usd 750 trilyon yapar akıllı bir adamın elinde bu para trabzonsporun geleceğini kurtarır kartal projesi hesler bu parayla rahat yapılabilir

projeden ve fotograftan görüleceği üzere MAY tesislerine dokunulmuyor.. sanırım o ilginç cümlede anlatılmak istenen de : dolgu mevcut düzleme değil de denize sıfır yapılacak ve kamulaştırma maliyetinden kaçmak için böyle bir yola başvurulmuş..
      Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
      bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        projeden ve fotograftan görüleceği üzere MAY tesislerine dokunulmuyor.. sanırım o ilginç cümlede anlatılmak istenen de : dolgu mevcut düzleme değil de denize sıfır yapılacak ve kamulaştırma maliyetinden kaçmak için böyle bir yola başvurulmuş..
        Mantıklı görünüyor ama inşaat için dokunulmasa bile pistin hemen başında o tesislerin yer alması ne kadar güvenli olur bilemiyorum. Bana kalırsa bizi oradan çıkartacaklar ama beş kuruş da para vermeyecekler. Tesisinizi de Akyazı'ya yaptık diyecekler.

İnşallah kötümser düşünüyorumdur.

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Mantıklı görünüyor ama inşaat için dokunulmasa bile pistin hemen başında o tesislerin yer alması ne kadar güvenli olur bilemiyorum. Bana kalırsa bizi oradan çıkartacaklar ama beş kuruş da para vermeyecekler. Tesisinizi de Akyazı'ya yaptık diyecekler.

almasalar bir hotele satariz
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

yok o mümkün değil.. bir kere avni akerdeki kira hakkımızdan vazgeçiyoruz akyazı için.. tıpkı gs gibi..

bence en mantıklı olan 1461 dahil bütün altyapı tesislerini akyazıya taşımak ve may tesislerini sıfırdan yapıp a takımı o tesislere taşımak.. tıpkı fenerin yaptığı gibi tesislere hiç bir yöneticinin girememesi lazım.. tesislerin sadece futbol takımına ait olması lazım.. fener samandıraya taşındı ondan sonra yürüdü gitti..
            Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
            bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Geçenlerde paylaşılan bilançolarda yönetim MAY tesislerinden gelir olarak 100 milyon TL göstermişti.Hatta bu gelir ile dengeyi sağlamaya çalışıyorlardı.Bilançoya bile miktar olarak girdiyse,DHMİ ve bakanlıklar ile görüşmeleri belli bir aşamaya getirmişler manası çıkmaktadır düşüncesindeyim.(ismini teknik olarak bilmediğim için bilanço diye ifade ettim.)
              ÜNALKARAMANSPORLU..

"
              Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Onun dolgusu istimlaktan cok tutar
                @ okşoholu

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  almasalar bir hotele satariz
                  Oraya bina yaptırmazlar, demek istediğim o.

Yorum

• Turkcell ile 300 Milyonluk anlaşma inanılması zor bir bedel değil. Bizim stadımız koskoca Kompleks içinde. Bjk, Şb, Ğs stadları ile ticari açıdan kıyaslamak yanlış. Hele ki Usta orayı 24 saat canlı tutabilirse 300 Milyon bile az.
                    Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      yok o mümkün değil.. bir kere avni akerdeki kira hakkımızdan vazgeçiyoruz akyazı için.. tıpkı gs gibi..

bence en mantıklı olan 1461 dahil bütün altyapı tesislerini akyazıya taşımak ve may tesislerini sıfırdan yapıp a takımı o tesislere taşımak.. tıpkı fenerin yaptığı gibi tesislere hiç bir yöneticinin girememesi lazım.. tesislerin sadece futbol takımına ait olması lazım.. fener samandıraya taşındı ondan sonra yürüdü gitti..
                      Avni Aker'deki kira hakkımızdan vazgeçiyoruz da Akyazı'dakini alıyoruz, burda bir kar-zarar durumu yok yeni. Bana öyle geliyor ki çıkartacaklar bizi oradan. Bari akyazının tamamını verseler buna karşılık. Oraya da hastane dediler, kamu yararı yani...

Inşallah benim kötümserliğimdir.

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

Kıçı kırık toprak sahibi bile arsasını müteahhite kat karşılığı veririken sözleşmesinde kapı kolunun markası bile yazıyor bizimkiler koltuk modelinde patlıyor.

Bu arada stadın ismi turkcell olursa numaramı turkcell e taşırım
                        En son DNA-TS tarafından düzenlendi; 22.01.2016, 19:51.

Yorum

• Arkadaşlar inşallh turkcell olur. Büyük marka kim ne derse desin. Kasasında müthiş hazır nakit para var zaten devletinde neden ele geçirmeye çalştığını görebilirsin burada. 300 milyon tl turkcell kasasında şu andaki paranın 40 ta 1 dir. İnşallah anlaşırlar derim.

Yorum

Avni Aker'deki kira hakkımızdan vazgeçiyoruz da Akyazı'dakini alıyoruz, burda bir kar-zarar durumu yok yeni. Bana öyle geliyor ki çıkartacaklar bizi oradan. Bari akyazının tamamını verseler buna karşılık. Oraya da hastane dediler, kamu yararı yani...

Inşallah benim kötümserliğimdir.
                            Akyazının tamamı alınmıştı ama sağolsun ince zekalı eski bir başkanımız burası bizi aşar diye iade etti devlete.. artık hayatta devretmezler orayı bize.. şimdi üstüne otel avm falan kar getirici projelere kiralayabilirdik.. ama ince zeka işte..
                            Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin

Yorum

• Aslında sponsorluk için bulucan bır kanal Iphoneyle anlasıcan.Futbola pek gırmıyorlar galıba ama bızımle baslamıs olurlar.
                              Yada Araplarda ayrı bır Trabzon sevgısı var.Onlardanda bulunabılır.
                              Ayrıca herkes Turkcell demıs ama bence Aveada yoklanmalı.Sonuçta Trabzoncell dıye bır sey var.Onlarda sponsor olmak ısteyebılır.

Yorum

• İlk olarak kartal61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Aslında sponsorluk için bulucan bır kanal Iphoneyle anlasıcan.Futbola pek gırmıyorlar galıba ama bızımle baslamıs olurlar.
                                Yada Araplarda ayrı bır Trabzon sevgısı var.Onlardanda bulunabılır.
                                Ayrıca herkes Turkcell demıs ama bence Aveada yoklanmalı.Sonuçta Trabzoncell dıye bır sey var.Onlarda sponsor olmak ısteyebılır.
                                Aveanın bi kalitesi yok arkadaş. 532 xxx 0061 bi numara olsa şu an 4-5 milyar verecek olan adam bile bulursun ( isteyen özelden ulaşabilir numara vardır )

kalite istiyorsak turkcell olmalı. Avea hiçbişi değil bu ülkede marka değeri yok bile. Turkcell trabzonu üst edinsin zamanla gurcistan azerbeycan taraflarına da girer bu pazar güçlü pazar.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X