Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• samsung tamam deniliyordu
    simdi türkcell deniliyor
    bence devlet türkcelli degil bize yollayan, daha cok turkcelli secmemizde tesvikte bulunuldu
    kredi iside yakin zamanda olursa bunu destekkler
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Sponsorluk olsun direk Turkcell'e geçerim buradan duyurulur...
      Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• Hasan Tüncel ‏@hasantuncel61
        Trabzonspor'un Akyazı Stadının koltukları neden 3. sınıf 1. Sınıf koltukları Trabzonlular hak etmiyor mu ? @Toki_Kurumsal

Yorum

• Bu turkcell sponsorlugu ve adı gecen paralar dogrumu. Nerede yaziyor bu rakamlar anlasma

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
          2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
          Gerçek budur. ☆

Yorum

• Turkcell işi doğru olabilir ancak rakamların doğru olduğuna kesinlikle inanmıyorum ben.

Yorum

• İlk olarak beratika tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              [ATTACH=CONFIG]8373[/ATTACH]

Fırtına Turkceel,Fıııır-tıııı-naa!
              Sponsorlukla mı alakalı bu yoksa her şehirde var mıdır?

bunun bizimle ilgili olduğunu düşünmüyorum Turkcell Haftanın maçı diye bişe çıkartmış bu hafta Bjk maçı haftanın maçı olduğundan yapılan bir reklam çalışması olabilir...
              Ben Size Torunlarınıza Anlatabileceğiniz Bir Hikaye Yazdım, Nasıl Anlatacağınız Size Kalmış !!!

Şenol GÜNEŞ

Yorum

• Havalimanı dolgusu tahmin ettiğimiz gibi olacak. Ama anlaşılan o ki yeni havalimanı projesi şuan için öncelik değil. Havaalanı lazım değil istimlak olayını biran evvel yapsalar da kulübün eline iki kuruş para geçse

Yorum

• İlk olarak MetiN08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hasan Tüncel ‏@hasantuncel61
                  Trabzonspor'un Akyazı Stadının koltukları neden 3. sınıf 1. Sınıf koltukları Trabzonlular hak etmiyor mu ? @Toki_Kurumsal
                  Şaşırdık mı tabiki de hayır. Çünkü Trabzon halkına her zaman 3. Sınıf muamelesi yapılmıştır, ve yapılmaya da devam edilecektir.
                  HER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!

Yorum

• İlk olarak E. Cumur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Şaşırdık mı tabiki de hayır. Çünkü Trabzon halkına her zaman 3. Sınıf muamelesi yapılmıştır, ve yapılmaya da devam edilecektir.
                    İhale şartnamesinde koltukların hangi sınıf olacağı yazmıyor mu? Çakallık yapıp çok düşük fiyat verdiler şimdi de maliyeti düşürmek için uğraşıp duruyorlar.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      İhale şartnamesinde koltukların hangi sınıf olacağı yazmıyor mu? Çakallık yapıp çok düşük fiyat verdiler şimdi de maliyeti düşürmek için uğraşıp duruyorlar.
                      Haberi yapan kişi şöyle bir twit daha atmış: Akyazı Stadı'nın koltukları ihale sırasında 3. sınıf olarak keşife dahil edilmiştir ve değiştirilmesi mümkündür..
                      HER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!

Yorum

• Akçaabat'ta Turkcell bayileri bordo mavi balonlara süslenmis. Çalışanların hepsi forma giyiyor. Muhtemelen bütün Trabzon'da böyledir. Bunlar birer işaret mi acaba?
                        www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak E. Cumur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Haberi yapan kişi şöyle bir twit daha atmış: Akyazı Stadı'nın koltukları ihale sırasında 3. sınıf olarak keşife dahil edilmiştir ve değiştirilmesi mümkündür..
                          Kulübün ve Trabzonlu bürokratların baskı yapması lazım.

Yorum

• İlk olarak cevap tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ben buraya ne yazarsam yazayım, birileri köpürür neticede herkes Trabzonlu yapan da yaptıran da kullanacak olan da O yüzden kısa ve net olarak şunu söylüyorum sadece, eğer ki bir şehrin bütün insanları benim dediğim doğrudur diyorsa orada iş yapmak inanın çok zor çünkü sonuca ulaşmak için önce kendi aralarında bir bütünlük sağlanmasını bekliyorsun, beklerken de kimse senin ne durumda olduğunu sormuyor ama süre aşınca herkes sana yükleniyor.. Çatı en önemli etken, iyi bir alt yüklenici ancak gecikti, sözleşmesi normalde mayısta bitiyordu birçok sebep ileri sürüldü ve devam etmesi sağlandı. Çatı bitmeden ne membrana ne sahaya girilemiyor. İçerideki imalatlar sonlanamıyor. Çevrede imar planı değişikliği akabinde çalışmalara başlayabildik, kış da olsa uygun havayı yakalayınca imalat yapıyoruz. Projede maalesef eksiklikler ve gözden kaçanlar olduğu için tüm kompleks bu bütçeyle tamamlanamayanbilir, Daha detaylı bilgi vermek isterdim ama maalesef bunu burada yapamıyorum. Mümkün olan en kısa sürede bitirmek için çalışıyoruz. Evet beklenilenin çok üstünde maliyetimiz var ama bundan dolayı bir gecikme söz konusu olamaz, yapılan değişiklikler bize zarar da verse bu bizim taahhüdümüz inşallah sonu iyi olur, ben fazla takip edemiyorum arkadaşlarım sürekli takipteler, hepinize hayırlı geceler arkadaşlar..
                            Akyazı Stadı'nın koltukları ihale sırasında 3. sınıf olarak keşife dahil edilmiştir ve değiştirilmesi mümkündür.. Bu haberin doğruluk payı nedir? Siz bilirsiniz diye düşündüm

Yorum

• Bu rakamlar doğru değildir heralde.

Yorum

• İlk olarak gometra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Havalimanı dolgusu tahmin ettiğimiz gibi olacak. Ama anlaşılan o ki yeni havalimanı projesi şuan için öncelik değil. Havaalanı lazım değil istimlak olayını biran evvel yapsalar da kulübün eline iki kuruş para geçse

Hocam, bu kimin sunumu tam olarak?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X