Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 7 GELİYOR 7

Yorum

• Vodafone Arena'da koltuk montajına başlanmış, bunlar da koltuklar;

.

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Vodafone Arena'da koltuk montajına başlanmış, bunlar da koltuklar;

Kaliteli bir malzemeye benziyor, inanılmaz hızlandılar.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kaliteli bir malzemeye benziyor, inanılmaz hızlandılar.
          Stadyuma bizden sonra başlayan bizden önce bitiriyor
          .

Yorum

• önümüzdeki yıla kesinlikle yetişmez yarım sezon daha avni akerdeyiz stadddan önemli olan trabzonda bu stadı dolduracak olan TARAFTAR var mı
            Bordomavi.net - Orhangazi

Yorum

• Insan imreniyor vallahi
              Trabzonspor

Yorum

• Siyah beyaz çok kötü bir renk bence. Dalmaçyalı köpek gibi duracak statları bittiğinde.
                Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Beşiktaş kendi öz kaynakları ile stadını yaptı bitirdi...

Biz tam 10 yıl oldu hala sezon sonuna yetişir mi onu düşünüyoruz.....onu konuşuyoruz....
                  Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Beşiktaş kendi öz kaynakları ile stadını yaptı bitirdi...

Biz tam 10 yıl oldu hala sezon sonuna yetişir mi onu düşünüyoruz.....onu konuşuyoruz....
                    fikret baya bi keriz silkeledi ama benim arkadaşlarımda var ne sövüyorlar belli değil stad açılacak diye kombine almışlar gariplerim

Yorum

• İnşallah bizim stadı böyle pikselli koltuk döşemezler.Antalya,Sivas Vodafone Arena bu ne zevksizliktir arkadaş ya.

Yorum

• İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        fikret baya bi keriz silkeledi ama benim arkadaşlarımda var ne sövüyorlar belli değil stad açılacak diye kombine almışlar gariplerim
                        Stad açılışında geçerli kombineler diye biliyorum arkadaşım böyle demişti bana. Oda almıştı. Güvence verildi demişti.
                        Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                        Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Stad açılışında geçerli kombineler diye biliyorum arkadaşım böyle demişti bana. Oda almıştı. Güvence verildi demişti.
                          açılışını yiyeyim onların adamları göz göre göre kandırdılar

Yorum

• İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Onları 1 sene kandırdılar...

bizi 10 senedir kandırıyorlar.....
                            Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Biri Muharrem Ustaya Hybird Cimi illetsin.
                              Bu stada Hybird cim yakisir. Hali gibi. daha dayanikli. Sakatliklar azalir.
                              En son MetiN08 tarafından düzenlendi; 13.01.2016, 16:31.

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Beşiktaş kendi öz kaynakları ile stadını yaptı bitirdi...

Bence bu konuda özellikle Istanbul klüp leri cok şanslı transfer de de çoğu zaman bu artiyi kullanabiliyorlar yanlız ortadaki durum şu adamlar sponsorla yapıyorlar bitme asamasinda biz devlet ile yapıyoruz neyin ne olduğu belli değil havada hersey
                                Trabzonspor

Yorum

Yükleniyor...
                                X