Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şöyle bir kafamda canlandırdım, benim bile tüylerim ürperdi, rakibi düşünemiyorum bile. Harika fikir bu.
    İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    süper fikir 2 tanede tesla bobini koyalım şimşek çaksın ooo olaya bak sen yeminle sırf onu izlemeye yurtdışından insan gelir

bu arkadaşın fikri ciddi ciddi yönetime ulaşmalı teknolojik imkanlar el verdiğince bu yapılmalı
    İlk olarak Koray Böyük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hayal gücümün iyi olduğunu düşünürdüm..
    Önünüzde saygı ile eğiliyorum..

Ultraharika fikir.. Gök gürültüsünü tam Ses ile verip o anda birden işıklarin açılıp kapanması..
    Sizi alkışlıyorum.. Ekranda kocaman bir yazı

Fırtınaya hazırmsını?
    Eksik olmayan renktaşlar gururlandırdınız beni...

Yorum

• Kaynak; wowturkey,buğradeniz

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kaynak; wowturkey,buğradeniz

Çatı altlarini kesinlikle kapatmaliyiz.. Ama mebranla değil. Daha teknolojik kaplama ile.

Yorum

• Çatı efsane oluyor.

Yorum

• İlk olarak AYYILDIZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Çatı efsane oluyor.
            Buna bende katılıyorum. Turkiyede yapılan stadyumlarin tüm çatıları 5-6 hatta 7 m yukarda. Buna bursa- vdfn - konya da dahil..
            Belki kaldırma sistemi yok evet ama alçak ya cati. Almanya gibi İngiltere gibi

Yorum

• [QUOTE=Koray Böyük;1920337352]Çatı altlarini kesinlikle kapatmaliyiz.. Ama mebranla değil. Daha teknolojik kaplama ile.[/QUOTE

2-3 milimlik saçla kaplamalıyız alt ksım kesinlikle düz olmalı .yoksa baskı filan hikaye olur. haaaa görünüşmü dışdan bakan gene baklavaları görücek ama alt kısım düz yapılmassa hep alehimize olucak.liverpool stadı gibi düz olmalı .sen bari duy sesimizi be ustaa.ihonun umrunda değildi zaten stad.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ya deplasman yasağı falanda kalkarsa buradan ne adam şamarlanıp da denize atılır haa muazzam ortam

neden bordo yer kaplamaları değilde yada bordo mavi yer kaplamaları değilde böyle adi kaplamalar kullanmışlar.bu ne yaaa.

Yorum

• Yorum

• İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Takımız sahaya çıkmadan önce yavaş yavaş ışıkların sönmesi, misafir takım oyuncuları şaşkın şaşkın saha kenarında beklerken tribünlerin susması...

Sonra hoparlörden çok inceden bir yağmur sesi, sonra yavaş yavaş yaklaşan ve sonrasında bütün stadı bangır bangır havaya sokan bir gök gürültüsü

Seyircinin coşkulu sesiyle tekrar ışıkları açılıp aydınlanan stad ve Biz Dar Sokaklarında eşliğinde sahaya çıkan Trabzonspor!

Bu sadece bir ufak fikir, o kadar güzel şeyler yapılabilir ki...

iyi fikir kesin bunuda taklit ederler.maçtan sonra kolbastımız ve 61 .dakikamızı taklit ettikleri gibi.bunun patentini almalıyız taklit edenden 50 milyon euro istemeliyiz.. hep ilkleri biz yapıyoruz sonra karaktersizler taklit ediyor anlamıda kalmıyor.patent şart.

Yorum

• İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      sadece maç zamanları değil yaz geceleri de dolacaktır akyazı.. şu manzara için her gece binlerce kişi buraya akacaktır.. belediye beşirliye kadar olan yürüyüş yolunu akyazıya uzatmalı böylece insanlar çok daha fazla rağbet gösterir buraya.

bu kaplamaya seviniyormusunuz yani en adisini kullanmışlar.görür görmez anladım.iğrenç ve adi ve basit.

Yorum

• çatı montajı yapılan bölümler kırmızı ile işaretledim son durum,

geçen hafta başından beri yapılan montaj

Eksik veya yanlışım varsa düzeltin arkadaşlar.

Yorum

• İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          sadece maç zamanları değil yaz geceleri de dolacaktır akyazı.. şu manzara için her gece binlerce kişi buraya akacaktır.. belediye beşirliye kadar olan yürüyüş yolunu akyazıya uzatmalı böylece insanlar çok daha fazla rağbet gösterir buraya.

yaaa arkadaş burası bizim mabedimz sembolümüzün olacağı yer değilmi bu adi iğrenç kaldırım parke taşları nedir yaa yazıklar olsun sana toki başkanı en adi basit taşları döşemişsin buraya bizim tarftarda seviniyor hee süper diye ya neyi süper be oralara zaten döşenicek yapsana şunu bordo yada mavi yada bordomavi (isteyen baksın bevirlyhils aksın ünlülerin sokağına) bu yazdıklarımı zamanı gelince sizde yazıcaksınız.en adi basit malzeme bu.ne özelliği var bu taşların hadi diyin bana.
                          En son 61ronin61 tarafından düzenlendi; 27.12.2015, 02:44.

Yorum

• Abartmamak gerek stad zaten bordo kırmızı arası birsey
                            Trabzonspor

Yorum

• başkan seçilseydim

o yürüyüş yolları onlarda iğenç.yaa bunları yapanların hiçmi hayel gücü yok.neyse bunuda yazıcam.

stad.zaten benim gözümde tam bir ucube.ben fanatik tabzonsporluyum kimse yanlış anlamasın ama aslında gerçek trabzonsporlular ve biraz zevki olanlar ne dmek istediğimi anlıyor.

başkan olsaydım.dünyanın en iyi mühendislerini mimarları bulup o anormal eğimli ilk katı dik yapın derdim onlar bir yolunu bulurdu artık ek prekastmı yaprlarlardı bişeyler yaparlardı ama o bizi bitircecek olan ilk katı ne olursa olsun düzeltirdim.

sonra maraton ve kale arkası sonradan uydurulan icat edilen o saçmalık olan locaların alayını iptal ederdim.

sonra o dünyaca ünlü muhendislere o loca tokiapartman dairesi bölmün nasıl gerçek bir stad etkileyicilik olarak ambians olarak efektif görüntüde olabileceğini çizimlerini yaparak göstermelerini isiterdim.

sonra o gemi girecek 4 devasa hangar kapısını direk iptal eder orayıda trübün yapardım.

son olarak renkdaşlarımında paylaştığı o yürüyüş yollarınının hepsini parlak cilalı bordo mavi zemin yapardım .

burayı gerçekten amrikadaki las vegas yapardım.
                              ama stad dahil herşey çok basit adi gösterişsiz rezil bir şey oldu burası.

sonra ilk kat dikleştirildilkten sonra oraya 10 basamak daha nasıl eklenebilir.(artık zemien 2 metre kazarlarmı ne yaparlarsa zaten locları iptal ettim)onu mutlaka yapardım.

çatı evet çatıyıda dışkısımda gram ses çıkmayacak şekilde yapardım ve çatının alt kısmını düz saç(metal) yapardım.

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                neden bordo yer kaplamaları değilde yada bordo mavi yer kaplamaları değilde böyle adi kaplamalar kullanmışlar.bu ne yaaa.
                                bordo mavi ve kirmizi beyaz bizim icin asil ve dokunulmaz renklerdir. sen simdi diyorsun ki ustlerine basalim. yakismadi ronin
                                HER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X