Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şimşek ve Fırtına sesi görsel olarak da ses olarak da bir yerlerde gösterilmeli duyurulmalı bunu lütfen birileri iletsin yapılsın elimizde malzeme var kullanalım bas bas bağırıyorum kaç gündür şu konuyu...
    -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• sadece maç zamanları değil yaz geceleri de dolacaktır akyazı.. şu manzara için her gece binlerce kişi buraya akacaktır.. belediye beşirliye kadar olan yürüyüş yolunu akyazıya uzatmalı böylece insanlar çok daha fazla rağbet gösterir buraya.

Yorum

• Takımız sahaya çıkmadan önce yavaş yavaş ışıkların sönmesi, misafir takım oyuncuları şaşkın şaşkın saha kenarında beklerken tribünlerin susması...

Sonra hoparlörden çok inceden bir yağmur sesi, sonra yavaş yavaş yaklaşan ve sonrasında bütün stadı bangır bangır havaya sokan bir gök gürültüsü

Seyircinin coşkulu sesiyle tekrar ışıkları açılıp aydınlanan stad ve Biz Dar Sokaklarında eşliğinde sahaya çıkan Trabzonspor!

Bu sadece bir ufak fikir, o kadar güzel şeyler yapılabilir ki...

Yorum

• İlk olarak karahanbakar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sağ üstte belierttiğim açıklıktan bahsediyorum. Malum stadımızın dışı tamamen kaplanmadığı için kış soğuğunda bu açıklık büyük problem olacaktır.

Sent from my iPhone using Tapatalk
          O kısım membran ile kapalı olacak.açık olacak kısım biraz daha aşağıda 1. Kat merdivenlerinde olacak. ayrıca stata dışarıdan az da olsa rüzgar girişi çim sağlığı için iyidir

Yorum

• İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Seyircinin coşkulu sesiyle tekrar ışıkları açılıp aydınlanan stad ve Biz Dar Sokaklarında eşliğinde sahaya çıkan Trabzonspor!

Bu sadece bir ufak fikir, o kadar güzel şeyler yapılabilir ki...
            özellikle biz dar sokaklarında fikrine katılıyorum.
            YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              O kısım membran ile kapalı olacak.açık olacak kısım biraz daha aşağıda 1. Kat merdivenlerinde olacak. ayrıca stata dışarıdan az da olsa rüzgar girişi çim sağlığı için iyidir
              Arkadailar bu konuyu detaylıca inceledim. O kısımda açıklar olacak mutlaka. Memran'ın kısa kaldığı bölümlerde orası açık kalıyor.

Yorum

• İlk olarak bc_lazo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Varsayimla yola çıkmayalım. Membran kaplama altlarida kapattığı için, diğer stadyumlara göre daha az soğuk hava girecektir. Ayriyeten o bölüme bir duvar yapilmasi görüntüyü çirkinleştiren bir unsur olacaktır. Isıtma sistemi yeterli olacaktır!
                Varsayım değil, bu konuyu ben detaylıca incelrdim. Membran'ın yüksekte olduğu kısımlarda orası açıkta kalacak. Bu basit bir duvar diye değil de görüntüyü bozamayacak farklı bir yöntemle kapatılabilir. Ya da membran kaplama tribünü tamamen kapatacak şekildr daha aşağıya çekilebilir. Eğer bunlar yapılmazsa aha buraya yazıyorum, ordan rüzgar vurduğunda titreyeceksiniz.

Yorum

Varsayım değil, bu konuyu ben detaylıca incelrdim. Membran'ın yüksekte olduğu kısımlarda orası açıkta kalacak. Bu basit bir duvar diye değil de görüntüyü bozamayacak farklı bir yöntemle kapatılabilir. Ya da membran kaplama tribünü tamamen kapatacak şekildr daha aşağıya çekilebilir. Eğer bunlar yapılmazsa aha buraya yazıyorum, ordan rüzgar vurduğunda titreyeceksiniz.
                  Açık kısımın ulaşacağı son nokta okla gösterdiğim kısım.
                  En son Fatih Ç tarafından düzenlendi; 25.12.2015, 20:13.

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Açık kısımın ulaşacağı son nokta okla gösterdiğim kısım.
                    Evet son kısım orası. Bu fotoğrafın açısından çok belli olmuyor ama daha cepheden çekilmiş bir fotoğraftan incelendiğinde tribünün üst kısmına çok yakın olduğu görülüyor.

Yorum

Evet son kısım orası. Bu fotoğrafın açısından çok belli olmuyor ama daha cepheden çekilmiş bir fotoğraftan incelendiğinde tribünün üst kısmına çok yakın olduğu görülüyor.

Ben bu stadyumun yanına kadar gittim
                      Resim açısı yanıltabilir seni ama o açıklık iç kısımdan görünmeyecek . Üst kısımdaki resmi yeniledim yeşil Çizgi ile çizdiğim kısım açıklığın ulaşacağı nokta.
                      En son Fatih Ç tarafından düzenlendi; 25.12.2015, 20:16.

Yorum

• bence çok yakın değil boy olarak yani aşağıya kadar tam inmese de yeterli. ama asıl sıkıntı mavi ile işaretlediğim uzaklık olması yani tribünün en üst noktasından boy olarak değil en olarak mesafesi.

En son Ahmet Aksu tarafından düzenlendi; 25.12.2015, 21:10.

Yorum

• ama g.antep stadı gibi bu şekilde çatının altı ve tribün mesafesine kadar olan iç kısmı kapatılırsa çok iyi olur.

örn : Nouveau Stade de Bordeaux stadı

En son Ahmet Aksu tarafından düzenlendi; 25.12.2015, 21:34.

Yorum

• Stadın tek sevmediğim şeyi üst kattaki çatallı merdivenler,inadına yapmışlar veya nazarlık olsun diye.Geri kalan kısımlar fevkaledenin fevkinde.
                            • Memento mori

Yorum

• İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ama g.antep stadı gibi bu şekilde çatının altı ve tribün mesafesine kadar olan iç kısmı kapatılırsa çok iyi olur.
                              [ATTACH=CONFIG]8095[/ATTACH]

örn : Nouveau Stade de Bordeaux stadı

[ATTACH=CONFIG]8096[/ATTACH]
                              G.antepteki çatı altı kaplaması bizim stata yapılsın muazzam görüntü olurdu.acaba hiç mi şans yok bu konuda?
                              Yönetime yakın biri şu fotoları yetkililere direkt iletebilir mi?
                              En son ağasarlı tarafından düzenlendi; 25.12.2015, 22:11.

Yorum

• Bence stadın çatısı petek petek bordo ve mavi boyanmalı. Koltuklar da full beyaz olursa çok güzel olur. Çatı beyaz kalacaksa koltuklar mavi olsun.

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                                Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X