Şimşek ve Fırtına sesi görsel olarak da ses olarak da bir yerlerde gösterilmeli duyurulmalı bunu lütfen birileri iletsin yapılsın elimizde malzeme var kullanalım bas bas bağırıyorum kaç gündür şu konuyu...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Takımız sahaya çıkmadan önce yavaş yavaş ışıkların sönmesi, misafir takım oyuncuları şaşkın şaşkın saha kenarında beklerken tribünlerin susması...
Sonra hoparlörden çok inceden bir yağmur sesi, sonra yavaş yavaş yaklaşan ve sonrasında bütün stadı bangır bangır havaya sokan bir gök gürültüsü
Seyircinin coşkulu sesiyle tekrar ışıkları açılıp aydınlanan stad ve Biz Dar Sokaklarında eşliğinde sahaya çıkan Trabzonspor!
Bu sadece bir ufak fikir, o kadar güzel şeyler yapılabilir ki...
Yorum
-
İlk olarak karahanbakar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSağ üstte belierttiğim açıklıktan bahsediyorum. Malum stadımızın dışı tamamen kaplanmadığı için kış soğuğunda bu açıklık büyük problem olacaktır.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum
-
İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSeyircinin coşkulu sesiyle tekrar ışıkları açılıp aydınlanan stad ve Biz Dar Sokaklarında eşliğinde sahaya çıkan Trabzonspor!
Bu sadece bir ufak fikir, o kadar güzel şeyler yapılabilir ki...YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..
Yorum
-
İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO kısım membran ile kapalı olacak.açık olacak kısım biraz daha aşağıda 1. Kat merdivenlerinde olacak. ayrıca stata dışarıdan az da olsa rüzgar girişi çim sağlığı için iyidir
Yorum
-
İlk olarak bc_lazo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVarsayimla yola çıkmayalım. Membran kaplama altlarida kapattığı için, diğer stadyumlara göre daha az soğuk hava girecektir. Ayriyeten o bölüme bir duvar yapilmasi görüntüyü çirkinleştiren bir unsur olacaktır. Isıtma sistemi yeterli olacaktır!
Yorum
-
İlk olarak karahanbakar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVarsayım değil, bu konuyu ben detaylıca incelrdim. Membran'ın yüksekte olduğu kısımlarda orası açıkta kalacak. Bu basit bir duvar diye değil de görüntüyü bozamayacak farklı bir yöntemle kapatılabilir. Ya da membran kaplama tribünü tamamen kapatacak şekildr daha aşağıya çekilebilir. Eğer bunlar yapılmazsa aha buraya yazıyorum, ordan rüzgar vurduğunda titreyeceksiniz.
En son Fatih Ç tarafından düzenlendi; 25.12.2015, 20:13.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
İlk olarak karahanbakar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet son kısım orası. Bu fotoğrafın açısından çok belli olmuyor ama daha cepheden çekilmiş bir fotoğraftan incelendiğinde tribünün üst kısmına çok yakın olduğu görülüyor.
Resim açısı yanıltabilir seni ama o açıklık iç kısımdan görünmeyecek . Üst kısımdaki resmi yeniledim yeşil Çizgi ile çizdiğim kısım açıklığın ulaşacağı nokta.En son Fatih Ç tarafından düzenlendi; 25.12.2015, 20:16.
Yorum
-
bence çok yakın değil boy olarak yani aşağıya kadar tam inmese de yeterli. ama asıl sıkıntı mavi ile işaretlediğim uzaklık olması yani tribünün en üst noktasından boy olarak değil en olarak mesafesi.
En son Ahmet Aksu tarafından düzenlendi; 25.12.2015, 21:10.YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..
Yorum
-
ama g.antep stadı gibi bu şekilde çatının altı ve tribün mesafesine kadar olan iç kısmı kapatılırsa çok iyi olur.
örn : Nouveau Stade de Bordeaux stadı
En son Ahmet Aksu tarafından düzenlendi; 25.12.2015, 21:34.YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleama g.antep stadı gibi bu şekilde çatının altı ve tribün mesafesine kadar olan iç kısmı kapatılırsa çok iyi olur.
[ATTACH=CONFIG]8095[/ATTACH]
örn : Nouveau Stade de Bordeaux stadı
[ATTACH=CONFIG]8096[/ATTACH]
Yönetime yakın biri şu fotoları yetkililere direkt iletebilir mi?En son ağasarlı tarafından düzenlendi; 25.12.2015, 22:11.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum