Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak zaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    stadin bitmesine az kaldi ..hangi renk ne renk olacak diye aciklama yaparlar yakinda
    (stadimizin daha cok anlamli duruma gelmesi icin mutlaka yeni sezon formalarimizda efsane olmali artik )yani yeni stadimiza yakisacak formalarla oynamaliyiz
    BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• İlk olarak Ubeyithan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Söylediklerin mantıklı şeyler evet katılabileceğim noktalarda var.
      Bunları söylerkende hani bunuda yanında belirtmek zorunda kalıyorum Tayyip Erdoğan'cı değilim.( Bunu neden söylemek zorundayım bunuda anti Tayyipçiler biraz kendinde sorgulamalı. Olumlu şeyleri bile görmezden gelme poşetin içinde 1 çürük elma var o poşeti çöpe atalım psikolojisiyle olmaz bu işler )

Bence Cumhuriyet tarihinin en önemli spor atılımı yapılıyor son 10 yılda.
      Kendimi Başbakan ya da C.başkanı olarak hayal ediyorum. Gidermiyim açılışa diye.
      Eee giderim kardeşim. Galatasaraya stad yapmışım isim hakkından locadan bir sürü para kazanmışlar. Keza diğer takımlara.
      Ama gidip onu siyasi ŞOVA 'da dönüştürmem. Bir hata vardı TT arenada.
      Bursa stadında 2 dakika konuştu C.başkanı. Bursanın yeri burası değil bu sıraya layık değil dedi. Bursaspora böyle bir stad yakışırdı dedi ayrıldı. Ne siyaset vardı ne başka birşey.
      Basketbola dönüyorum hemen 2010 da dünya 2. si olduk. Başbakan madalya vermek için sahneye çıktı. Basketbolda Federasyon olarak avrupa zirvesinde Alt yapılar tesisler olarak son 10 yılın en büyük yatırımını yapmış ülkenin başbakanı dünyada 400-500 milyon belkide daha fazla kişinin ekran başından izlediği bu büyük başarıda madalya takacak takımına. Sahaya iniyor ıslıklar yuhlamalar. Kendi ülkesinde.Ne için basketbola verdiği destek için mi ? Siyaseti basketbola alet eden o anda o tribünlerdekilerdi. Ordakini bir ülkenin başbakanı değil sevmediği bir partinin lideri olarak gördükleri için. Peki orası yerimi. Peki Telekom arena yerimiydi. Aynısı belki Bursa stadında yaşanacaktı. Belki bizim stad açılışında yaşanacak.
      Biz ilk önce kendimizi geliştirmemiz gerekiyor.
      Kızdığım şeyleri kovalarken iyi şeylerin üstüne basmamak lazım.
      İyi ile kötüyü aynı yerde değerlendirmemek , İyi olan yerde iyi kötü olan yerde kötü demek lazım.
      %60 ı yanlış politikalar içinde olan birini kalan doğru hamlelerinde , yanlışları üzerinden eleştirmemek lazım.
      C.başkanı açılışa gelecektir bittabi en doğal hakkı. İsim hakkıyla localarıyla tesisleriyle çok güzel bir mekanı Trabzonsporumuza kazandırmıştır devlet. Ben kendi adıma teşekkür ederim. Geldiğinde de olayı siyasi rant elde etmek için kullanmamalı Bursada'ki gibi az ve öz konuşup oturmalıdır. Bize düşende emeğe karşı saygı göstermek , siyasi olayları bir kenara bırakıp bize yakışanı yapmaktır.
      Stad açılışında bana göre efsaneler forma giymeli. Bu formaya hakkıyla terinin son damlasına kadar emek vermiş para için değil arma için oynayan değerlerimiz o stada ilk ayak basmalılar. Para alamayınca oynamayan Hocaya kızınca oynamayan ilk önce kendini düşünenler değil.
      Nacizane demokratik özgür bir ülkede özgürce düşüncelerim bunlar
      Saygılar
      Trabzonspor taraftar tam da su yaziyi yazan insandir! Senn elinden kazandigin sampiyonlugu alip sikeyci rakibine veren adama duydugun
      sempatiyi uygun bir dille anlatip adamin o stadyuma gelmesini normallestiriyorsun. sana da bir davetiye gelecketir o acilista! yazik..

Yorum

• şu stad açılsa artık güncel resim yok mu
        Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• Stad sponsorluk ismi için vestel ile görüşülüyor.
          !

Yorum

• vodofoneden sonra ben bızde turkcell yada avea mutlaka ısım sponsorlugu ıcın yarısır dıye dusunmustum .vestel supriz oldu benım acımdan ..parayı kım cok verırse onun olsun elbette
            Ben Asil Bir Ailenin Evladı Olmakla Değil,
            Asil Bir Milletin Evladı Olmakla Gururluyum.
            NE MUTLU TURKUM DIYENE..

Yorum

• Bence vestel çok başarılı ve hızla yükselen bir marka gayet olumlu bakılması gerek turkcell milli takım ana sponsoru sanmam takımlara gireceğini avea zaten önce çekim kuvvetini yükseltsin ����
              Trabzonspor

Yorum

• Yahu istanbulda uluslararası tenis turnuvası yapildi madalya vermeye ulastirma bakaniyle aile bilmem ne bakani cikti.

Stad acilisi oluyor cumhurbaskaninin isi gucu yok başbakanın isi gucu yok stad açılışına geliyorlar.

Spor bakani gelse anlarim bak. Hadi belediye baskani gelir anlarim.

Olması gereken trabzonspor baskani cikar tarartari gazlar sonra da etkinlik baslar. Bizde illa 10 kisi cikcak sunucular falan olcak sacma sapan seyler.

Baska şehirlerden insan taşınması ise hem o insanlara ayip hem de konusmacilara ayip.
                Ben konuşmacı olsam utanirim arkadas sirf protesto edilcem diye toplama grup getiriyolar. Valla üzülürüm.

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

Yönetimin Bursa açılışı gibi bir açılışa müsade edeceğimi sanmıyorum.
                  En son Selim MACİT tarafından düzenlendi; 24.12.2015, 00:46.

Yorum

• bursalılara yapılan ayıp bize de yapılacak mı göreceğiz...

Yorum

• Avea
                      Vestel
                      Turkcell

Bence bu tip şirketlerden birisi sponsor olacak bize....

Ben en çok Vestel ismine sıcak bakıyorum.....Çünkü Vestel'in sahibi Ahmet Nazif Zorlu uzun yıllar Trabzon'da esnaflık yaptı ve şehrimizi çok seviyor. Sırf bu yüzden Trabzon'da doğru dürüst yatırım yapılmamışken 1997 yılında milyonlarca dolar harcayarak ilimize ilk 5 yıldızlı oteli kazandırdı.

bu ismin şehrimiz hakkındaki sempatisini iyi değerlendirmeliyiz diye düşünüyorum....
                      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hayırlısı olsun diyelim, ilk günden koltukları sahada görürsek şaşırmayalım derim o zaman.
                        koltuklar sahada olmayacaktır . ama cb nin de korkusu protesto edilmek olacaktır o nedenle zaten otobüslerle insan taşınıp şak şaklatacaktır kendini ...
                        Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• İlk olarak Ozan Gözaçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          koltuklar sahada olmayacaktır . ama cb nin de korkusu protesto edilmek olacaktır o nedenle zaten otobüslerle insan taşınıp şak şaklatacaktır kendini ...
                          Bursa'da taraftar kendi isteğiyle protesto amaçlı gitmedi stada takip ettiğim kadarıyla. Bizde nasıl olur emin değilim, 40.000 kişiyi de taşıyacak halleri yok. Ben sadece futbolun güzelliklerinin olduğu bir açılış hayal ediyorum, bu yüzden iki ayrı açılış fikrini savundum. Tartışılabilir ama temennim en güzel şekilde bu sürecin yürütülmesidir. İnşallah hiçbir sıkıntı olmadan hayalimizdeki gibi bir açılış yaşarız.

Bu konuda da Usta'ya güveniyorum yine, en güzelini düşünecektir inşallah.

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

Bu stadın açılışına siyasilerin gelmemesi gerektiğini düşünenler kendilerini kandırıyor böyle birşey mümkünmü hem yapacak hem açmıyacak gelmeyecek istesekde istemesekde rte o açılışa gelecek arkadaş boşuna gerilim yaratıp siyaset klübü esir alacak triplerine girmeyin nasıl kullanmamız gerektiğini Muharrem başkan da söyledi hala daha dert nedir anlamış değilim orda olacak siyasiler bu bu kadar açıkdır acı ama gerçek bu

Yapılan ufak şeylere göz yum bazı şeyleri görme ama alttan alttan siyaseti kendi çıkarların için kullan akılcılık bu şikebahçe me yapdı da aklandı mahkemelerde bi düşünün...
                            En son Aydın Danış tarafından düzenlendi; 24.12.2015, 09:07.
                            -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• Turklerin neden uzun sureli yasayamadigi belli
                              Herseyi dert edersek, herseye bir ön yargi ile bakar isek ve herseyin arkasinda birseyler ararsak, eh malumunuz kafayi yeriz.
                              Vucut bunu kac sene kaldirir? Organlarimiz kac sene bu sinir ve stres dolu hayata dayanabilir ki

Tartismak bir yana, herseyin arkasinda bir art niyet, bir kotuluk bir suphe ve benzeri seyler aramak bizim Turk milletine has birsey mi bilemedim.

Avrupa da yasayanlar bilirler, avrupali insanlar boyle konulari sakiz gibi cigneyip cigneyip tekrarlamaz, dert etmez, herseyin arkasinda birsey aramaz, fikrini soyler ama problem yaratmaz.
                              Bizler hakli veya haksiz olsak dahi, sesimizi daha gur cikartmak icin olur olmadik seyleri gundeme getiren bir topluluk haline geldik. Bazen yoruluyorum forumu okur iken. Hep negatif bir hava esiyor forum da, hep elestiri, herseye muhalefet olma cabasi, hakli olan kisi haksizi ezme cabasi, haksiz olan ise hakliyi haksiz duruma dusurme cabasi. Ben okur iken yoruldum ama sizler tartisma boyutlarini bazen sacmaliga indirmekten bikmadiniz gibime geliyor.

Yanilmis olabilirm ama goruntu o yonde diye dusunuyorum.

Yorum

• İlk olarak Ozan Gözaçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                %70 oy aldığı bir şehirde neden böyle bi korkusu olsun ??? siyaset olmasın die yırtınıyorsunuz foruma siyaseti sokan sen ve senin gibiler istesen de istemesende o stadı kurdelesini cb kesecek he zorunuza gidiyorsa gelmezsin açılışa ya da izlemezsiniz olay basit

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X