Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaşlar stad konusuna gerekenden fazla kafa yordum günlerce forumlarfa dolaştım. Stad incelemerine baktım ve vardığım sonuç şu.

Mükemmel bir stad yok. Arkadaşlar her stadın iyi ve kötü yönleri var. Bu türkiyedeki her stad için geçerli. Burda kale arkasındaki tribün yapısı ve stadın kaplaması bence bizimkinden daha iyi. Ama çatı yüksekliğinde bizimki daha iyi. Bu tarz sair durumlar var. Olaya bu yönleriyle bakmak lazım.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• bütün stadlar aynı hiçbirinde estetik yok bbiraz özenir insan biraz avrupaya dünyadaki stadları ineceleselerdi.

Yorum

• İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bunlar nesnel yargılar sana göre dalgalı başkasına göre değil ya da sana göre soluk başkasına göre değil. Bunlar Türkiyedeki en kötü tasarım olduğunu göstermez, senin fikirlerin bunlar.
        yazımda falanca kurulusun sonuclarına göre en kötü bu diye bi kısım mı var '' bence '' dıe zaten yazmısım bende biliyorum bana göre en kötüsü olduğunu farkındaysan ben bızım stadı bu kadar yerden yere vuranların tımsah arenayı göklere cıkarırken bu kısımlarını nıe görmediklerini soruyorum

Yorum

• Bursa stadını ben de beğeniyorum ama çatı düşündüğümden de kötü olmuş nerdeyse fotoğraflarda çatı görünmüyor bile o kadar yüksek yani. Localar felaket olmuş bence bizim localardan çok daha kötü tam bir gökdelen bina olmuş stad içinde.

Ayrıca stad tam doluyken kale arkaları güzel ama sonlara doğru kale arkaları boşalınca iğrenç bir görüntü oluştu işte bursa sezon boyunca çoğu zaman böyle boş kale arkalarına oynayacak o yüzden tek katın hiç bir esprisi kalmayacak..

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İnşallah bizim stat daha güzel olur.

Locaların üste olması neden kötü sence kardeşim?
            Stad boş iken çok göze çarpmıyor ama tribünler dolunca tribünler ayrı, çatı ayrı bir yapı gibi oldu, gözümü tırmaladı. Tribün ile çatı arasındaki mesafe "futbol stadı" kavramını öldürdü bence. Dediğim gibi ben de Bursa'nın stadını beğeniyordum ama dolu hali beni hayal kırıklığına uğrattı. Futbol stadı isteniyorsa bence localar için en iyi çözüm iki tribün katı arasına ekstra bir kat atılmasıdır (sanırım herkes böyle düşünüyor), locaları üste taşımak iyi bir tercih değil, çatının fazladan yükselmesine neden oluyor. Locaların bizim staddaki gibi tek tribüne toplanması bile locaları üste almaktan daha iyi bir tercih artık benim için.

Bizim stada şu müdahaleler yapılırsa stadın kalitesi demiyorum ama atmosfer açısından ülkedeki bütün stadları geride bırakabilir;

1. Alt tribünlerin önüne 2 veya 3 (mümkünse 4, azami ne kadar olabiliyorsa) sıra koltuk eklenmesi
            2. Sonradan eklenmiş olan kale arkası ve maraton localarının iptal edilmesi, restoran/kafelere dönüştürülmesi, önlerindeki yüksek prekastların kaldırılması.
            3. Ambulans çıkışlarının portatif tribünle kapatılması.
            4. Çatının tribünlere bakan yüzünün düz bir şekilde kapatılması.
            5. Üst tribünlerin önündeki duvarın kaldırılması, Konya'daki gibi duvar yerine korkuluk kullanılması ve korkuluğun hemen altından aşağıya doğru reklam panolarının sarkıtılması.

Yorum

• İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bursa stadını ben de beğeniyorum ama çatı düşündüğümden de kötü olmuş nerdeyse fotoğraflarda çatı görünmüyor bile o kadar yüksek yani. Localar felaket olmuş bence bizim localardan çok daha kötü tam bir gökdelen bina olmuş stad içinde.

Ayrıca stad tam doluyken kale arkaları güzel ama sonlara doğru kale arkaları boşalınca iğrenç bir görüntü oluştu işte bursa sezon boyunca çoğu zaman böyle boş kale arkalarına oynayacak o yüzden tek katın hiç bir esprisi kalmayacak..

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben dolu halini de sevmedim Ahmet, çatının alçak olması çok önemliymiş, yani zannettiğimden de çok önemliymiş, bunu anladım.

Yorum

• Bursa stat açılışını dikkatlice takip ettim.izlenimlerim;
                Evet kale arkaları tek parça ancak çatının yüksek oluşu tüm ambiyansı üflemiş. Bizim statın çatısının basık olması bu manada daha olumlu.
                Biz hep localı tribünümüzün çirkinliğinden yakınırız fakat dikkat edin bursa statının maraton tribünü çok parçalı ve asimetrik yapısı bizim localı apartma rahmet okutmuş.
                Sonuç olarak bir statın en büyük mimarisi onu dolduran taraftardır. Düşüncem odur ki şayek bizde localar için kat arasında ayrı tribün inşaa edilseydi bir çok stattan daha gösterişli olurdu.

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Stad boş iken çok göze çarpmıyor ama tribünler dolunca tribünler ayrı, çatı ayrı bir yapı gibi oldu, gözümü tırmaladı. Tribün ile çatı arasındaki mesafe "futbol stadı" kavramını öldürdü bence. Dediğim gibi ben de Bursa'nın stadını beğeniyordum ama dolu hali beni hayal kırıklığına uğrattı. Futbol stadı isteniyorsa bence localar için en iyi çözüm iki tribün katı arasına ekstra bir kat atılmasıdır (sanırım herkes böyle düşünüyor), locaları üste taşımak iyi bir tercih değil, çatının fazladan yükselmesine neden oluyor. Locaların bizim staddaki gibi tek tribüne toplanması bile locaları üste almaktan daha iyi bir tercih artık benim için.

Bizim stada şu müdahaleler yapılırsa stadın kalitesi demiyorum ama atmosfer açısından ülkedeki bütün stadları geride bırakabilir;

1. Alt tribünlerin önüne 2 veya 3 (mümkünse 4, azami ne kadar olabiliyorsa) sıra koltuk eklenmesi
                  2. Sonradan eklenmiş olan kale arkası ve maraton localarının iptal edilmesi, restoran/kafelere dönüştürülmesi, önlerindeki yüksek prekastların kaldırılması.
                  5. Üst tribünlerin önündeki duvarın kaldırılması, Konya'daki gibi duvar yerine korkuluk kullanılması ve korkuluğun hemen altından aşağıya doğru reklam panolarının sarkıtılması.
                  Bunlar yararlı tespitler umarım gerekli yerlere iletebilirsin.

Yorum

• 7can61 diyorum, sen ve senin zihniyetinde olan taraftarcıklar ne zaman kendimizi aşağa çekmeye bırakacaksınız. hep başkasını yüceltin kendi değerlerimizi kötüleyin aşağlayın.
                    bursa stadı kaba inşaatı bittiğinde TTarenadan bile güzel bir stad olacağına dair içimde ümidim vardı ki yapılan koltuklar ve o rezalet çatı dizaynı stadı resmen bitirmiş.
                    iyi bak stadın trübünlerinin bitiminden sonra çatı ne kadar yüksekte, birde bizim stadımız akyazıda trübünlerin bitiminden çatı ne kadar yüksekte???
                    anlaman için söyle anlatım sana bursa stadında 10bin kişi bağırsın akyazısa 2bin kişi ile daha fazla ambians sağlarsın işte aradaki fark bu.
                    bırakın kartık muhalefet olmayıda bu inşaata bir tuğla bir kat da biz nasıl cıkarız diye düşünün ve uğrasın

Yorum

Bekir kardeşim hepsi güzel tespit (keşke olsa ama) loca iptali olmaz die düşünüyorum para kazanılacak bir kısım atmosfer kadar para da lazım bu kulübe

Yorum

• İlk olarak sürmene61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bekir kardeşim hepsi güzel tespit (keşke olsa ama) loca iptali olmaz die düşünüyorum para kazanılacak bir kısım atmosfer kadar para da lazım bu kulübe
                        Mümkünse yani Hepsini iyi fiyatlarla pazarlayabiliyorsak sorun yok, kalsınlar. ama restoran/kafeler de stadın 7/24 yaşayan bir yapı olmasına katkı sağlar diye düşünüyorum. Bu maliyet/yarar hesabını mevcut yöneticilerimiz bizden daha iyi yapacaktır.

Önceki staddan sorumlu yöneticimiz bu kadar locayı kime satacaz diyordu da...

Aha sinirim bozuldu yine.

Yorum

Mümkünse yani Hepsini iyi fiyatlarla pazarlayabiliyorsak sorun yok, kalsınlar. ama restoran/kafeler de stadın 7/24 yaşayan bir yapı olmasına katkı sağlar diye düşünüyorum. Bu maliyet/yarar hesabını mevcut yöneticilerimiz bizden daha iyi yapacaktır.

5-10 tanesini restoran kafe yapta, hepsini nasil olacak
                          bos duracaklar cogu

yarisini pazarliyabilsek büyük para kazaniriz
                          bence hepsini satabilecek potansiyelede sahibiz, usta gibi baskanlan
                          hatta ilerde maratonun üstündeki bos alana sky box lar dösenirse sasirmam
                          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

usta bu işi halleder ben iyi paralara hepsinin satılacağını düşünüyorum camia da bu birlik havası bozulmasın takımda kendini toparlarsın
                            bu kadar loca yı kime satacaz diyen yöneticide sıraya girer

Yorum

• İlk olarak skndkrr61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              7can61 diyorum, sen ve senin zihniyetinde olan taraftarcıklar ne zaman kendimizi aşağa çekmeye bırakacaksınız. hep başkasını yüceltin kendi değerlerimizi kötüleyin aşağlayın.
                              bursa stadı kaba inşaatı bittiğinde TTarenadan bile güzel bir stad olacağına dair içimde ümidim vardı ki yapılan koltuklar ve o rezalet çatı dizaynı stadı resmen bitirmiş.
                              iyi bak stadın trübünlerinin bitiminden sonra çatı ne kadar yüksekte, birde bizim stadımız akyazıda trübünlerin bitiminden çatı ne kadar yüksekte???
                              anlaman için söyle anlatım sana bursa stadında 10bin kişi bağırsın akyazısa 2bin kişi ile daha fazla ambians sağlarsın işte aradaki fark bu.
                              bırakın kartık muhalefet olmayıda bu inşaata bir tuğla bir kat da biz nasıl cıkarız diye düşünün ve uğrasın
                              Kafan güzel mi senin?

Yorum

• silinsin... bence gereksiz
                                En son only ts tarafından düzenlendi; 22.12.2015, 12:37.
                                u will need justice at the end..

Yorum

Çalışıyor...
                                X