Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak AlperenAltun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Stada ısıtma şart denize sıfır stadda kışın bi estimi millet donar

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    üşümemek için hoplayıp zıplayıp tezahürat yapmazlarmı
    2010-2011 LİG ŞAMPİYONU Trabzonspor

Yorum

• bugün yarım yamalak da olsa bursa stadı açılıyor,darısı bizim başımıza..

Yorum

• İlk olarak amasya0561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        aynen öyle sıcacık stadyumunda çekirdek çitlemeye gelenler gelmesin maça zaten hoplasın zıplasın bağırsın ısınırlar

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Şu an yamuk olması çok önemli değil, bütün parçalar birleştirildiğinde alttaki destekler çekilecek ve parçalar yerine oturacak. O zaman herşey yerliyerine gelmiş olacak. Şu an kaba bir bağlantı yapılıyor, civatalar tam olarak sıkılmıyor, gevşek bırakılıyor, kaba montaj diyebiliriz yani şu an yapılan işe... ama dediğin yerdeki yamukluk gerçekten göze batıyor. Hesapların yapılmış olduğuna inanıyoruz
          Bence orası yamuk. Ama yanlışlıkla değil iki taraf da yamuk. Yani iki tarafta biraz eğimli ama görünmüyor ters taraftaki diye umuyorum

Yorum

• İlk olarak amasya0561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Tarih öncesi çağ dışı stadyumları bize güzel göstermek için yapılan teselli cümleleri....

Sonrada millet maça gelmeyince başlar " Bu takım bilmem nerede olsa 100 bin kişiye oynar" muhabbetleri....
            Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Tarih öncesi çağ dışı stadyumları bize güzel göstermek için yapılan teselli cümleleri....

Sonrada millet maça gelmeyince başlar " Bu takım bilmem nerede olsa 100 bin kişiye oynar" muhabbetleri....
              .

Yorum

• Bursa'nın yaşayacağı durumu Akyazı'da biz de yaşayacağız. Birileri alacak eline mikrofonu biz olmasak bunlar olmayacaktı diyecek ve %70 de bu konuşmalara elleri patlayana kadar alkışlayacak. Bu olacakların hepsine razıyım. Yeter ki şu stadın adını "Hüseyin Avni Aker" olarak koruyabilelim. Başka bir şey istemiyorum.
                ''Bir gün herkes ön libero olacak.''
                #Ziya Doğan

Yorum

• Anadolu Ajansının bugün geçtiği haber.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılan Trabzon Akyazı Stadı, Türkiye'nin deniz yüzeyi doldurularak inşa edilen ilk stadyumu olma özelliğini taşıyor.

Akyazı mevkisinde deniz dolgu alanının tamamlanmasının ardından 24 Kasım 2013'te temeli atılan 41 bin 461 seyirci kapasiteli stattaki çalışmalar aralıksız sürüyor.

Çelik çatı imalatı tamamlanan statta, üst kısım montajı devam ediyor. Yol yapım ve çevre düzenlemelerinin de sürdüğü stat, Avrupa'nın en modern spor tesisleri arasında gösteriliyor.

Trabzon Akyazı Spor Kompleksi projesi kapsamında stadın yanı sıra Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü hizmet binası, kamp eğitim merkezi, açık spor tesisleri, 2 doğal çim saha, 5 sentetik çim saha,4 tenis kortu, 2 basketbol sahası, 1 voleybol sahası ile açık otopark da yer alacak.

Ayrıca çatıda kullanılan hafif malzemeyle stadın içinde taşıyıcı direk kullanılmadan germe yöntemi uygulanıyor. Bu sayede seyir konforu da artıyor.

Akyazı Spor Kompleksi'nin temel atma töreni, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Başbakanlığı döneminde, 24 Kasım 2013'te yapılmıştı.

Yorum

• İlk olarak Yasin Tur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bursa'nın yaşayacağı durumu Akyazı'da biz de yaşayacağız. Birileri alacak eline mikrofonu biz olmasak bunlar olmayacaktı diyecek ve %70 de bu konuşmalara elleri patlayana kadar alkışlayacak. Bu olacakların hepsine razıyım. Yeter ki şu stadın adını "Hüseyin Avni Aker" olarak koruyabilelim. Başka bir şey istemiyorum.
                    Kardeşim kusura bakma yanlış anlamanı da istemem ama bu stad gerçekten zor şartlar altında ihale edildi yasa çıkarıldı iptal davası açıldı Ben siyaseti pek sevmem ama çıkıp söylerse birsey demek abes kaçar biraz tıpkı onlar bunu dile getirdiklerinde ki ayıp gibi
                    Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Bilgehan Tokal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bence orası yamuk. Ama yanlışlıkla değil iki taraf da yamuk. Yani iki tarafta biraz eğimli ama görünmüyor ters taraftaki diye umuyorum
                      Hayırlısı diyelim

Yorum

• Bursaspor açılışta Atletico Madiridi getimiyor muydu nerden çıktı bu ünlüler karması? Ayrıca stadın ismi Timsah Arenaydı Bursa Büyükşehir Stadyumu olmuş adı. Bursaspor bizim geçen 2,5 senemizi andırıyor bana. Allah onlarada bir kurtuluş kapısı aralasın..
                        #TRABZONSPOR#

Yorum

• Bursa'nın çatı çok kötü. Öyle böyle değil.
                          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                          Murat

Yorum

• İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bursaspor açılışta Atletico Madiridi getimiyor muydu nerden çıktı bu ünlüler karması? Ayrıca stadın ismi Timsah Arenaydı Bursa Büyükşehir Stadyumu olmuş adı. Bursaspor bizim geçen 2,5 senemizi andırıyor bana. Allah onlarada bir kurtuluş kapısı aralasın..
                            Timsah arena isminin patentini çakalın biri almış. Ya da Belediye bu konuda biraz safça davanıp önceden almamış. Eleman da satarım ama şu kadar para isterim deyince anlaşamamışlar. Ama adam akıllı bir yönetim gelirse alırlar onu da.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• İlk olarak karahanbakar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Timsah arena isminin patentini çakalın biri almış. Ya da Belediye bu konuda biraz safça davanıp önceden almamış. Eleman da satarım ama şu kadar para isterim deyince anlaşamamışlar. Ama adam akıllı bir yönetim gelirse alırlar onu da.

Sent from my iPhone using Tapatalk
                              Valla stad Timsah Arena diye duyrulmuş bir kere sıradan bir vatandaşın eline bırakmak olmaz. Artık ya öyle ya böyle o kişiyle anlaşıp o ismi almak zorundasın.

Edit: Ayrıca stadın bütünü hariç şuanda televizyonda canlı yayın görüntüsünden hiç beğenmedim. Tribün yataylığı ve deseninden göze hoş geliyor ama dolu hali göze çok çiğ geliyor bence.
                              En son Fatih K. tarafından düzenlendi; 21.12.2015, 17:38.
                              #TRABZONSPOR#

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X