Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Çatının içten görünümü düz olmaz,Mimar kristale benzer şekillerin içten de görülmesini istemiştir.
    Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
    Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• Sponsor kim oluyorsa olsun yıllık 10m€ aşağıya para veren olmasın..

Yorum

• İlk olarak Koray Böyük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sponsor kim oluyorsa olsun yıllık 10m€ aşağıya para veren olmasın..
        bayern münihe bilen 11 milyon veriyor allianz
        karsiliginda yilda 30 mac o stadda oynaniyor ve her mac onlarca uluslararasi kanalda canli yayinlaniyor
        bu yila kadar 6 milyondu oda
        reklam degeri ciktigindan uzatildi

hsv- 3 milyon aol sirketinden
        schalke 3milyon veltins
        hannover 2 m. awd
        köln 2,1m rhein-energie
        dortmund 4m signal iduna
        RCD Mallorca 1m Iberostar
        Arsenal London 10,6m Emirates
        Manchester City 40m Etihad stad+forma
        austria wien 1m generali
        minesota vikings 8,8m u.s.bank
        49ers 11m Levi Strauss & Co

bence 5 milyondan yukarisi büyük basari

"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• gs 15 milyon dolar mı alıyor yıllık stadyum+diğer reklamlardan Türk Telekom'dan? Ayrıca burdaki linke göre bjk 15 yıl stadyum+5 yıl göğüs reklamıu için 145 milyon dolar alıyor. http://www.vodafone.com.tr/Vodafone-...luk-Imzasi.php

Yani biz stadyum+göğüs reklamını yıllık 10-12 milyon dolar olacak şekilde anlaşabilirsek gayet iyi.
          En son slmn tarafından düzenlendi; 18.12.2015, 03:36.
          Mustafa Yumlu.

Yorum

• http://www.hurriyet.com.tr/890-bin-d...-aldi-26142532 Haberde görüldüğü üzere sayın başkanın da bahsettiği şey bu. Taraftardan değil zenginlerden almak loca ve vip yoluyla. Ağaoğlu gerçekten Trabzonspor'luysa alsın en pahalısından ona dokunmaz. Ayrıca ben şirketimde 2 tane ceo çalıştırıyorum diyen Sebahattin Çakıroğlu alacak mı bakalım loca?
            Mustafa Yumlu.

Yorum

• Su loca işine bu kadar takılmayın arkadaşlar kendisinden hiç haz etmesem de iho nun ts de yaptığı en güzel işlerden biridir akyazı daki loca sayısını arttırması TRABZON nun kaynak sıkıntısını unutmamak gerekiyor bu kulübun paraya ihtiyacı var kaldı ki o stad 34 maçın en az 25 ni 10 15 bin kişiye oynicak oda 15 20 tl bilete bu localar iyi paralara iş adamlarına satılacak kulüb para kazanacak gelelim bozduğu tribün bütünlüğüne 99 tane (mecazi anlamda) taraftar grubu olan bir takımdan ne bütünlüğü bekliyorsunuz şu sürekli stada çamur atma işin bırakın da öve öve göklere çıkardığınız stadlara da iki laf edim

timsah arena :stadla alakası olmayan bir çatı ve ne olduğu belirsiz bir koltuk şekli stadın guzelliğini bitirmiştir

vodofon arena: daha fikret orman kendi ağzıyla söyledi !! koltukları dib dibe!! koyuyoruz yani o kadar diklikte konfor sıfır olucak o stadda
              ve adım başı giriş çıkış kapıları stad genel bakınca köstebek yuvasını andırıyor

tabiki akyazının eksıklerı vardır ama bu kadar abartmaya gerek yok BENCE

Yorum

• kesinlikle doğru...
                su stadın başlandığı günden buyana hep muhalefet yapılıyor, birazda olum yönlerine bakalım.
                mesela stad genel yapısı, su ana kadar yapılan yapılmakta olan ve açılacak olan stadlara bir bakın ve birde akyazıya bakın...
                akyazıda bırakın çimi koltuklar konulduğunda diğer stadlardan daha güzel ve gösterişli olduğunu göreceksiniz.
                tüm stadların çatılarını inceledim ve bizim stadın çatısı trübüne yakınlık ve basıklık adına ambians için gerçekten muazzam bir çatı...
                artık muhalefet olmayalım artık yanyana omuz omuza duralım...
                bundan başka bir trabzonspor yok

Yorum

• Catiya laf soyleyen kisiler "akustik hesaplamalarini' yaparak mi soyluyorlar.
                  Arkadaslar ben mimarim, universitede akustik dersi okudum.
                  Duz cati, "baklava" tipli catidan iyidir diye birsey yok.
                  Yanlis anlasilma olmasin. Bizim stadin cati akustik hesaplarini bilmedigimden dolayi duz cati mi daha iyi sonuc verir yoksa mevcut cati sistemi mi bu konuda birsey diyemem. Ama bu hesaplamalar olmadan biri digerinden daha iyidir demek sadece yuzeysel bir ifadedir.
                  Ornegin gidenler varsa bilir, Sikebahce'nin stadinin catisi da cadir gibidir, ama akustigi cok iyidir.
                  Ayrica akustigin iyiligi kotulugu ise sesi nereye yonlendirmek istediginizle alakalidir. Siz tribunlerden hic ses cikmiyor sanirsiniz, ama sahada futbolcularin uzerine coker o ses.
                  Bir de az metal eleman her zaman daha iyidir, cunku sesin kontrolsuz yonlenmesine yol acmaz. Cok fazla metal eleman ses dalgalarinin birbirine carparak etkisizlesmesine yol acar.
                  Bu acidan ben cati sistemimizin dogru oldugunu dusunuyorum...
                  Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
                  You'll Never Walk Alone...
                  https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

• spartak_moskova_yeni_stadina_kavustu_1.jpg
                    bizde bunun gibi stadın yanına trabzonspor'u simgeleyen bir heykel yaptırsak sizce de güzel olmaz mı ?(new spartak moscow stad)

Yorum

• Bjk inönü statinda carsi gurubunun bu kadar ön plana cikmasinda kapali tribunun catisinin beton olmasinin muazzam etkisi vardi...

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                      Gerçek budur. ☆

Yorum

• Stad isim hakkı anlaşmasına (Veya yanına) neler dahil ettiğinize göre alacağınız para değişebilir. Ben umutluyum

Ayrıca stadyumun batısında ve doğusunda çok sayıda boş alan var. Bunları kulübe kazandırmak için çalışmalı yeni yönetimimiz. Çok önemli
                        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Yeni stadyumda buna benzer manzaralar yaşamak dileği ile ...
                          .

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            https://twitter.com/WSCsm/status/676...330241?lang=tr

Yeni stadyumda buna benzer manzaralar yaşamak dileği ile ...
                            feneri yeneceğimiz ilk maçta manzara bu.

Yorum

• Artik uyanalım renktaşlar. İlgisiz kalmayalım bu konuya. Herkes emin olsun bu stad yeni sezonda açılacak.

Bizim görevimiz ince işçilikle ilgili isteklerimiz Ustaya ulaştırmak olsun!

Eski yönetime ulaşmıştık, bizim fikirlerimize ilgi göstermemişlerdi. Ama o artik geride kaldi. Inanin bana, ikna kabiliyeti yüksek olan bir Başkan TOKIye her isteğimizi yaptırabilir. [MENTION=22582]f1bekir[/MENTION] kardesim sana yine çok büyük görevler düşüyor. Ha gayret diyelim ve bir istek listesi yeniden hazırlayalım!!
                              !Her bağimlılığa karşiyim TRABZONSPOR harıc..

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                https://twitter.com/WSCsm/status/676...330241?lang=tr

Yeni stadyumda buna benzer manzaralar yaşamak dileği ile ...
                                Aynen ben de şu görüntüyü arıyordum paylaşmak için bide bunun Dortmund sezon açılışı vardı saha içinde ve tribünde onlarca bayrak aynı anda sallanıyor ambians harika. Maç öncesi ve devre arası böyle bayrak şovları ile taraftar iyi gaza gelir. Tribünde yüz tane tribün grubu ismi pankartı göreceğimize bu tip bayrak ve maçla ilgili pankartlar ve şovlar olmalı o stadda. Usta şu tribün grubu ismi yazarak reklam yapmaya çalışanları engellese zaten tribünde birlik kendiliğinden olur. Ben anlamıyorum oraya Vakfıkebirliler Ayasofyalılar bilmem ne gençleri yazınca noluyor ne kazanıyorsunuz. Kendinizi desteklemek için mi ordasınız yoksa takımı desteklemek için mi bunun kararı verilmeli. Bunu ayarlayacak olan da başkandır.
                                Çok doluyum bu konuda uzun oldu biraz kusura bakmayın

Sent from my D5503 using Tapatalk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X