tayyip için öleceğini söyleyen iho olmasaydı acaba stat bu kadar ilerlermiydi diye soruyorum kendime yok diyorum iki çivi çakılmazdı o yüzden zerre gözüm yok şu statta ne için devam edildiği ve bu zamana kadar bitirilmediği ortadayken deniz alıp götürse keşke yerle bir etse şurayı
Bu stad bitse ne değişecek ki? Adalet mi gelecek?
Sadece ıslanmadan sahada hakkımızın yenilmesini izleyeceğiz.
Avni Aker'den tek farkı budur yapılan stadın.
Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.
Akyazı ya golf sahası yapılacakmış, stadın yanına yer ayırtmışlar. Hastane, golf sahası. Sırada ne var acaba çocuk parkı mı ?
Golf sahası ve Trabzon... Hala gülüyorum... ))) Ahh be Ahmet Ağaoğlu... Golf topu ve sopası görse ''bunlar işkence aleti mi?'' diye soracak memlekete golfü sevdirmeye çalışıyorsun. İyi güzelde hastane, golf sahası derken bize şaka maka dümdüz stad mı kalıyor yani koca araziden bize bir şey düşmeyecek mi sadece stadın isim hakkını mı satıp para kazanacağız ? Golf sahası nedir arkadaş biz o seviyelere daha erişemedik ve asla erişemeyeceğiz çünkü öyle bir kültürümüz yok, futbol dışında bu ülkede spor yok hala anlayamadılar şunu.
"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
tamam biteceği vakit ertelenip duruyor ama çalışmaların durduğu falan da yok yeni fotolardan anlaşıldığına göre stadın etrafında da bi şeyler yapılıyor yanlış görmediysem taş döşeme falan yapıyorlar
Kardeşim sen takımını yalnız bırakma sahip çık, o stadı doldur, kimse hakkını yiyemez. Ama boş türbinlere oynarsan bir tekmede hakem vurur, bir tekmede federasyon vurur sana. Düşenin dostu olmaz ayağa kalkmak lazım.
Benim zihniyetimdekiler gurbette olduğu için sizin zihniyettekilerin şehri ve takımı bitirişini, rezil edişini izlemek zorunda kalıyoruz. Bugün yine bir örneğini sunacaksınız zaten bizim bir şey dememize gerek kalmıyor.
Akyazı ya golf sahası yapmakla çok gelişeceksiniz, kabuğunuzu kıracaksınız. Yıllardır bu anı bekliyordunuz zaten. ))
En son Mert Oğuzlu61 tarafından düzenlendi; 01.11.2015, 12:19.
"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Akyazı ya golf sahası yapılacakmış, stadın yanına yer ayırtmışlar. Hastane, golf sahası. Sırada ne var acaba çocuk parkı mı ?
Golf sahası ve Trabzon... Hala gülüyorum... ))) Ahh be Ahmet Ağaoğlu... Golf topu ve sopası görse ''bunlar işkence aleti mi?'' diye soracak memlekete golfü sevdirmeye çalışıyorsun. İyi güzelde hastane, golf sahası derken bize şaka maka dümdüz stad mı kalıyor yani koca araziden bize bir şey düşmeyecek mi sadece stadın isim hakkını mı satıp para kazanacağız ? Golf sahası nedir arkadaş biz o seviyelere daha erişemedik ve asla erişemeyeceğiz çünkü öyle bir kültürümüz yok, futbol dışında bu ülkede spor yok hala anlayamadılar şunu.
NE KALACAKTI YA :d SANA ORAYI GELECEĞİNİ KURTAR DİYE KOMPLE VERECEKLERİNİMİ SANDIN HASTANE GARAJ VS. DEVLET KENDİ İŞİNE GELENİ YAPAR. Bİ TANE KAMP ALANI YAPTIRMAZ SANA ORAYA. ALT TAKIMLARIN MAÇLARINI OYNAYABİLECEĞİ 5000 KAPASİTELİ KÜÇÜK Bİ STAD YAPILMAZ. NERDE BİZİM İŞİMİZE YARAMAYACAK BOŞ BELEŞ BİNA VARSA DOLDURURLAR. HASTANENİN ZATEN O SPOR ALANINA YAPILIYO OLMASI BAŞLI BAŞINA BİR FACİA. OYSAKİ GELECEĞİMİZİ KURTARABİLECEĞİMİZ BİR PROJEYDİ. YAZIKLAR OLSUN
Benim zihniyetimdekiler gurbette olduğu için sizin zihniyettekilerin şehri ve takımı bitirişini, rezil edişini izlemek zorunda kalıyoruz. Bugün yine bir örneğini sunacaksınız zaten bizim bir şey dememize gerek kalmıyor.
Akyazı ya golf sahası yapmakla çok gelişeceksiniz, kabuğunuzu kıracaksınız. Yıllardır bu anı bekliyordunuz zaten. ))
Yorum