Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak sarman61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Firma avukatı değilim beni de çok ilgilendirmez ne yaptıkları. Yapılan haberden anlaşılan biten inşaat çöktü gibiydi bende bunu yanlış gördüm sizinde bu şekilde haberi vermeniz yanlış buldum. Biten bir inşaat çökmedi ben bunu belirtmek istedim.

istiklal caddesinde Koskoca Yapı Kredi binası tadilata giriyor ve tadilat için iskele için ayak betonlarını dökmek için kalıp kurdular kalıbın betonu taşımayacağını ben inşaatçı olmama rağmen anladım ve beklenen oldu kalıp patladı beton caddeye aktı beyoğlu belediyesi harıl harıl çalışarak betonu temizledi. Kaza işte oluyor dememek lazım. İşçilerin başında iş bilmez insanlar olursa böyle oluyor işte işçi adam ne dersen onu yapar. Baştakiler işi bilecek sonra müdahale edecek etmezsen böyle kazalar her zaman olur. Örnek Trabzonspor Kulübü
    Oda çökecek yakında merak etmeyin....

maalesef bu kaderci anlayış bizde mevcut iken daha çok kazalar yaşarız....

size söylemiyorum genel olarak söylüyorum...

hatta bir kaç yıl içinde bizim stadyumdada sorunlar çıkacak....

çıktığında bu arkadaşı hatırlarsınız.....
    En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 30.07.2015, 12:58.
    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak zeytinburnu1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Huseyin emini tanıyorum. Kendisi iki üniversite bitirmiş,master yapmış bir kişi.ayrıca kendisi hafta içi her gün tesislerde. İsteyen gelip istediği soruyu sorabilir.ayrıca internet ortamında kulüp çalışanı oldukları için ,yapılan tesis de resmiyette toki GSGM ye yaptığı için istemiş oldukları paylaşımları TS kurumsal iletişimden dolayı yapmıyorlar. Tesis henüz Trabzonspor a ait değil.

Discovery Elite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      Beni de siz söylediniz anlaşılan Hüseyin bey ile telefonda görüştük. Yönetim ile bir alakası olmadığını kendi başına tesis ve stat ile yıllardır ilgilendiğini güzel bir dille anlattı. Özür dilemek erdemdir ben kendisinden de özür diledim kusura bakmamasını söyledim buraya da yazıyorum. Kırıcı olmadan gayet güzel bir şekilde açıkladı durumları.
      Stat ile ilgili bilgi de verecek kendisi. Ancak benim ve birçok taraftarın düştüğü bir hata var. Yönetimin yaptığı yanlışları herkese bağlayabiliyorlar. Ne yazmışım başkan neyki stat müdürü ne olsun. Tıpkı bunda olduğu gibi yönetime duyulan nefret ve tepki en küçük şeyde başkalarına da patlıyor.
      Bundan sonra daha da dikkat edeceğiz demek ki.
      En son oguzhancoskun tarafından düzenlendi; 30.07.2015, 13:48.

Yorum

• İlk olarak oguzhancoskun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Beni de siz söylediniz anlaşılan Hüseyin bey ile telefonda görüştük. Yönetim ile bir alakası olmadığını kendi başına tesis ve stat ile yıllardır ilgilendiğini güzel bir dille anlattı. Özür dilemek erdemdir ben kendisinden de özür diledim kusura bakmamasını söyledim buraya da yazıyorum. Kırıcı olmadan gayet güzel bir şekilde açıkladı durumları.
        Stat ile ilgili bilgi de verecek kendisi. Ancak benim ve birçok taraftarın düştüğü bir hata var. Yönetimin yaptığı yanlışları herkese bağlayabiliyorlar. Ne yazmışım başkan neyki stat müdürü ne olsun. Tıpkı bunda olduğu gibi yönetime duyulan nefret ve tepki en küçük şeyde başkalarına da patlıyor.
        Bundan sonra daha da dikkat edeceğiz demek ki.
        Bir yanlısi duzeltebildiysem ne mutlu bana

Yorum

• Stadyumun acilisi gecikmesi iyi oldu.. yeni sezonda acilsaydi, cok bos bir acilis olurda. Hele su yönetim gitsin, taraftarimiz dolduracaktir yeni stadyumu.
          !Her bağimlılığa karşiyim TRABZONSPOR harıc..

Yorum

• 30 dakikalık bir görüşmemiz oldu Hüseyin Bey ile. Zamanında kendisini yeterli bilgi vermemek konusunda o anlık sinirle ağır bir dille eleştirmiştim. Ancak tanışıp konuşunca olayların ne kadar farklı olduğunu kendisinin de ne kadar iyi bir insan olduğunu görmüş oldum doğrusunu söylemek gerekirse. Sağolsun 30 dakika boyunca üşenmeden sıkılmadan her şeyi anlatma nezaketinde bulundu.

Öncelikle stadyumun bilinmeyen bir nedenle 'yavaşlatıldığını' belirtti. Önceden 400-500 kişinin çalıştığı statyumda şuan 100 kişi çalıştığını ve böyle giderse aralık ayında biteceği söylenilen stadın 1 yıldan önce tamamlanamayacağını belirtti.
            TOKİ'nin büyük sorunlar çıkarttığını ve kendi imkanları doğrultusunda bilgiler aktarmaya çalıştığını belirtip stadın şuan Trabzonspor'a değil de spor genel müdürlüğü'ne ait olduğu için kendilerinin bile engellerle karşılaştığını söyledi.
            Projede yapılan sentetik ve doğal çimlerin değiştirilmesi konusunda katkılarının olduğunu belirten Hüseyin Emin, bir doğal çimli sahanın PTT 1. lig standartlarına göre yapılmasını ve tek tribünlü bir stat olmasını sağladıklarını ekledi. (yerinde bir karar)

Son olarak tartan pistin suni çim olması konusunda kendilerinin yetkisi olup olmadığını sordum. Bu tür şeylerde değişiklik yapılabiliyormuş. Ayrıca Hüseyin Emin, yedek kulübesi koltuklarının sonradan değiştirildiğini ve en kaliteli koltuklardan olacağını da belirtti.

Hemen hemen bunları konuştuk. Kimin emri verdiği ve bu çalışmaların önüne taş koyduğunu varın siz düşünün. Ancak daha çok çekeceğiz gibi görünüyor. Allah bizlere sabır versin.
            En son oguzhancoskun tarafından düzenlendi; 30.07.2015, 15:16.

Yorum

• Neyleyim ben Stadyumu

İsterse Emirates olsun adı isterse Allianz Arena.....

Kalede Onurumu göremedikten sonra.....

Onurumun kurtarışlarını izleyemedikten sonra.....

Alın stadınızı verin Onurumuzu......
              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Seneye de yetişmez benden söylemesi, daha çok iş var stadyumda.

Yorum

Öncelikle stadyumun bilinmeyen bir nedenle 'yavaşlatıldığını' belirtti. Önceden 400-500 kişinin çalıştığı statyumda şuan 100 kişi çalıştığını ve böyle giderse aralık ayında biteceği söylenilen stadın 1 yıldan önce tamamlanamayacağını belirtti.
                  İhonun bileti kesildi anlaşıldı. Bu stadyumun açılışını o karaktersize yaptırmayacaklar ..

Yorum

• Akyazı fotoğraf daha gelecek

Yorum

• Arkadas bitane sdsm akilli telefonu olan yok mu nokia 3310 la mi cekiosunuz fotoraflari
                      Onur Recep Kivrak

Yorum

• İlk olarak Gümüshane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Arkadas bitane sdsm akilli telefonu olan yok mu nokia 3310 la mi cekiosunuz fotoraflari
                        16 MP kamera var kardeşim

Yorum

• Discovery Elite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Discovery Elite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• zeytinburnu1, hocam stadın içine girdin sanırım söyler misin içeride atmosfer nasıl? Yüksek mi stat? Fotolar yanıltıyor çünkü.

Yorum

zeytinburnu1, hocam stadın içine girdin sanırım söyler misin içeride atmosfer nasıl? Yüksek mi stat? Fotolar yanıltıyor çünkü.
                                Stad gayet büyük , fakat çalışan kimse yoktu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X