Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• "Finansal destegimiz yalniz kendi takimimizla sinirli." diyor abla.
    Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• Cidden güldüm gülüyorum, halbuki İHO aylardır haber yaptırıyordu Swarovski hakkında.

Yorum

• Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ben bana gerçekleri söylüyorum sadece.....

dost acı söyler hesabı.....

geçen yapılan onca transfere rağmen kadronun vasat olduğunu söylediğimde de benzer tepkiler almıştım.... sonuçta 5. olduk..... daha doğrusu olabildik....

klüp kötü yönetilmiyor aslında hiç yönetilmiyor.....

böyle bir ortamda başarı beklemek için polyannanın nirvanasına ulaşmak lazım.....

maalesef ben öyle değilim...

buda benim fikrimdir size sevgi fikirlerinize de saygı duyarım parantezinde söylüyorum bunları.....
          İlk olarak UgurAk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Eyvallah Faik abi... Bir büyügümüz olarak fikirlerine her zaman saygi duymusumdur.. Ama bu takim bizim sahip cikmamiz lazim boykot edip küsmek bence dogru degil... Yönetimler gecici... Misal olarak formalardan resmen tiksindim ama 3 tane aldim her birinden birtane ayriyeten cebimin son kurusuna kadar alis veris yaptim,,, bence her Trabzonlunun bunu yapmasi gerek... Ben trabzonda olacam ama maca gitmeyecem?! Bu bence ihonun yaptigi en büyük yanlisdan daha büyük bir yanlisdir...
          Dün Onurumuz kadro dışı bırakıldı....

Maaalesef Bir kez daha kararımın ne kadar doğru olduğunu gördüm.....

Hacıosmanoğlu ,

Beceriksiz arkadaşları

Hurmalar , elmalar

yönetimde olduğu müddetçe

değil kombine forma 1 tl lik su almam...

çünkü bu onlara bir şeyler becerebildiklerini zannetme gücü verir....

Onur kazandırır....

Oysa Trabzonsporda bugün tek Onur var oda satılmaya çalışılıyor....
          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• bu stad bitmez,
            @zafercalikoglu
            @trabzonspor

Yorum

• sonuçta ihaleyle yapılan bir stad bir bitiş tarihi olucak kasım başı bitmesi lazım yoksa şirket para cezasıyla karşılaşacak catı malzemesi yok galiba ondan yavaş ilerliyor..

Yorum

• Stadyumumuzu yapan firma Erzurum'da 2 kez çöken kayak pistini yapan firma.......

anektod olarak belirteyim......

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Cidden güldüm gülüyorum, halbuki İHO aylardır haber yaptırıyordu Swarovski hakkında.
                  Bu zihniyete buzlu cam firması bile sponsor olmaz...

Yorum

• Su sartlarda hangi salak gelip stata sponsor olur ki. Boyle ne dedigi ne yaptigi belli olmayan sozde bir yonetim varken. Tarihimizin en utanc verici gunlerini yasarken...
                    2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                    Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak bkandil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu zihniyete buzlu cam firması bile sponsor olmaz...
                      Swarovski olmadı.

Şimdi hedef Şakar Kuyumculuk.

Bu zihniyete olsa olsa onlar sponsor olur.

Yorum

Stadyumumuzu yapan firma Erzurum'da 2 kez çöken kayak pistini yapan firma.......

anektod olarak belirteyim......
                        Burda araya girmek istiyorum. Erzurum pisti 2. kez çöktü diye haberler geçti medyada moralim bozuldu nasıl bir iş yapıyorlar diye kızdım. 2. kez yapılan yapı nasıl çöker dedim. Sonra haberin detayını okudum çok farklı.

Şimdi sizin bu yazınız haberi yapan diğer medya organlarından farksız. Acaba sormak istiyorum Faik bey haberi hiç okudunuz mu. Pist mi çökmüş yoksa çöken pistin onarımı sırasında oluşan toprak kayması mı var.
                        (İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"

Yorum

• İlk olarak sarman61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Burda araya girmek istiyorum. Erzurum pisti 2. kez çöktü diye haberler geçti medyada moralim bozuldu nasıl bir iş yapıyorlar diye kızdım. 2. kez yapılan yapı nasıl çöker dedim. Sonra haberin detayını okudum çok farklı.

Şimdi sizin bu yazınız haberi yapan diğer medya organlarından farksız. Acaba sormak istiyorum Faik bey haberi hiç okudunuz mu. Pist mi çökmüş yoksa çöken pistin onarımı sırasında oluşan toprak kayması mı var.
                          merak etmeyin gazeteden Okudum , tvden dinledim ve bilinçli olarak 2. kez çöktü yazdım......

1 yılda böyle bir pistin yeniden yapılamayacağının farkındayım

ancaaaak yapımına 100 milyon tl harcanan ve buna rağmen üzerinde şans eseri kimse yokken çöken bir pist yeniden yapılırken bile toprak çöküyorsa ve 2 işçi toprak altında kalıyorsa bu çöktü demektir.

firma işini doğru yapmıyor demektir

ve can güvenliği umurlarında değil demektir....

2 işçi zor kurtarmış canını.....

önemlimi sizce...... ?

böyle özensiz bir firmanın yaptığı stadyum inşşatının % 100 güvenli olduğunu idddia edebilirmisiniz..... ?

ayrıca başka bildiklerimde var stadyum konusunda.....

pek iç açıcı değiller ama....

muhtemelen o da sizin umurunuzda değildir onun için yazmıyorum.....
                          En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 30.07.2015, 11:14.

Yorum

• İlk olarak oguzhancoskun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sorduğum soruya bak aldığım cevaba bak bu iki oldu. Bunlar halı saha takımı bile yönetemez. Ey büyük Trabzonspor ne hallere düştün! 2 ay önceki fotoları atıp yeniymiş gibi gösteriyorlar. Adam gibi açıklama bile yapamıyorlar. Sabır Allah'ım!!!

[IMG][/IMG]
                            Huseyin eminle beraberinde hali saha yönetmek için hali saha yapıyormuş öyle diyor faceden de yanıt yazdı

Discovery Elite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

merak etmeyin gazeteden Okudum , tvden dinledim ve bilinçli olarak 2. kez çöktü yazdım......

1 yılda böyle bir pistin yeniden yapılamayacağının farkındayım

ancaaaak yapımına 100 milyon tl harcanan ve buna rağmen üzerinde şans eseri kimse yokken çöken bir pist yeniden yapılırken bile toprak çöküyorsa ve 2 işçi toprak altında kalıyorsa bu çöktü demektir.

firma işini doğru yapmıyor demektir

ve can güvenliği umurlarında değil demektir....

2 işçi zor kurtarmış canını.....

önemlimi sizce...... ?

böyle özensiz bir firmanın yaptığı stadyum inşşatının % 100 güvenli olduğunu idddia edebilirmisiniz..... ?

ayrıca başka bildiklerimde var stadyum konusunda.....

pek iç açıcı değiller ama....

muhtemelen o da sizin umurunuzda değildir onun için yazmıyorum.....
                              Firma avukatı değilim beni de çok ilgilendirmez ne yaptıkları. Yapılan haberden anlaşılan biten inşaat çöktü gibiydi bende bunu yanlış gördüm sizinde bu şekilde haberi vermeniz yanlış buldum. Biten bir inşaat çökmedi ben bunu belirtmek istedim.

istiklal caddesinde Koskoca Yapı Kredi binası tadilata giriyor ve tadilat için iskele için ayak betonlarını dökmek için kalıp kurdular kalıbın betonu taşımayacağını ben inşaatçı olmama rağmen anladım ve beklenen oldu kalıp patladı beton caddeye aktı beyoğlu belediyesi harıl harıl çalışarak betonu temizledi. Kaza işte oluyor dememek lazım. İşçilerin başında iş bilmez insanlar olursa böyle oluyor işte işçi adam ne dersen onu yapar. Baştakiler işi bilecek sonra müdahale edecek etmezsen böyle kazalar her zaman olur. Örnek Trabzonspor Kulübü
                              (İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"

Yorum

• İlk olarak oguzhancoskun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bizim stat müdürümüz Hüseyin Emin ilkokul mezunu mu? Vizyonsuz, çapsız olmayanı kulübe almıyorlar mı öyle bir kural mı var beyler biri beni aydınlatabilir mi bu konuda?
                                Adama soru soruyorsun iki kelimeyi bir araya getirip cevap veremiyor. Bir de buna stat ve tesisleri emanet etmişler öyle mi?
                                Gerçi başkan ne ki stat müdürü ne olsun.

Faik beye sonuna kadar katılıyorum!!!
                                Huseyin emini tanıyorum. Kendisi iki üniversite bitirmiş,master yapmış bir kişi.ayrıca kendisi hafta içi her gün tesislerde. İsteyen gelip istediği soruyu sorabilir.ayrıca internet ortamında kulüp çalışanı oldukları için ,yapılan tesis de resmiyette toki GSGM ye yaptığı için istemiş oldukları paylaşımları TS kurumsal iletişimden dolayı yapmıyorlar. Tesis henüz Trabzonspor a ait değil.

Discovery Elite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X