Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• altı üstü klasik hiç bir özelliği olmayan bir stadyum bu.....

kimse kusura bakmasın.....

bittiğindede çok sevinmeyeceğim şahsen
    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Fişne çürüğü ))
      Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
      Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• İlk olarak demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sen bir taraftarsin işin takımına sahip çıkmak ve destek olmak bizler yürekten destek olup sadece konusuyoruz günümüz futbolunda yürekten destek olmak hiç bir işe yaramiyor

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
        sonuna kadar katiliyorum. satada gitmiyoruz bahanemiz var. takimdan sampiyonluk bekliyoruz oynayamayinca da bahane kabul etmiyoruz.
        istanbul basını bizi çözmüş, içimize süper bir dinamit bırakmış. "futbolu en iyi bilen taraftar" demişler bize. şimdi çık çıkabilirsen işin içinden.

Yorum

• İlk olarak annttiigs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          sonuna kadar katiliyorum. satada gitmiyoruz bahanemiz var. takimdan sampiyonluk bekliyoruz oynayamayinca da bahane kabul etmiyoruz.
          Hacıosmanoğlu'nun başkanı olduğu bir takımdan değil şampiyonluk ilk 3 dereceyi bile beklemiyorum şahsen......

en iyi derece 4. lük olur......

Yorum

• Faik abi sende herseye muhalifsin be abi ihodan bende haz etmem ama sende abartiyorsun! Benim fikrimce
            Twitter hesabim: ugurak61

Yorum

• İlk olarak UgurAk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Faik abi sende herseye muhalifsin be abi ihodan bende haz etmem ama sende abartiyorsun! Benim fikrimce
              ben bana gerçekleri söylüyorum sadece.....

dost acı söyler hesabı.....

geçen yapılan onca transfere rağmen kadronun vasat olduğunu söylediğimde de benzer tepkiler almıştım.... sonuçta 5. olduk..... daha doğrusu olabildik....

klüp kötü yönetilmiyor aslında hiç yönetilmiyor.....

böyle bir ortamda başarı beklemek için polyannanın nirvanasına ulaşmak lazım.....

maalesef ben öyle değilim...

buda benim fikrimdir size sevgi fikirlerinize de saygı duyarım parantezinde söylüyorum bunları.....

Yorum

• Bizim stat müdürümüz Hüseyin Emin ilkokul mezunu mu? Vizyonsuz, çapsız olmayanı kulübe almıyorlar mı öyle bir kural mı var beyler biri beni aydınlatabilir mi bu konuda?
                Adama soru soruyorsun iki kelimeyi bir araya getirip cevap veremiyor. Bir de buna stat ve tesisleri emanet etmişler öyle mi?
                Gerçi başkan ne ki stat müdürü ne olsun.

Faik beye sonuna kadar katılıyorum!!!
                En son oguzhancoskun tarafından düzenlendi; 27.07.2015, 17:15.

Yorum

• Bu sayfa 100 bin msja ulasir bu stat bitmez.

Yorum

• Sorduğum soruya bak aldığım cevaba bak bu iki oldu. Bunlar halı saha takımı bile yönetemez. Ey büyük Trabzonspor ne hallere düştün! 2 ay önceki fotoları atıp yeniymiş gibi gösteriyorlar. Adam gibi açıklama bile yapamıyorlar. Sabır Allah'ım!!!

[IMG][/IMG]

Yorum

• İlk olarak oguzhancoskun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sorduğum soruya bak aldığım cevaba bak bu iki oldu. Bunlar halı saha takımı bile yönetemez. Ey büyük Trabzonspor ne hallere düştün! 2 ay önceki fotoları atıp yeniymiş gibi gösteriyorlar. Adam gibi açıklama bile yapamıyorlar. Sabır Allah'ım!!!
                      Oğuzhan yine aynı duruma geldik adam gayet açık yazmış
                      Teslim almadan bize soru sormayın diyor işte, sorunuzun muhattapı biz değiliz diyor muhatap'ın Toki diyor
                      Şimdi bana kızma ama bu cevapta bu anlatılıyor.
                      Ayrıca insanları ilkokullu diye de ayırıp aşağılamayı bırakın. Okumuş insanın cahili daha çoktur hemde daha cahildir. Okumuştur ama anlayamamıştır okuduğunu o yüzden
                      İnsanı ne ilkokullu diye ne yerin dibine sokun nede okumuş diye başınızın üstüne çıkarın. 30 yaşıma geldim şu ana kadar ilkokullu diye aşağılandığını görmedim çevremde .
                      Ama burada bir çok kez bu durumla karşılaştım. Ben şahsen bir TRABZONLU olarak bu durumu kendime yakıştıramam.

Yorum

• Fatih bey bu cevabın neresi açık Allah aşkına? Çatı neden bu kadar yavaş ilerliyor malzemeler neden gelmiyor diye sormuşum bu mu cevap? Burada ilkokullu diye küçümsemiyorum ben kimseyi söylediğim şey koskoca Trabzonspor Kulübü'nün stat müdürü bu adam ve verdiği cevaplara bak. 2 ay önce ki fotoğrafları yeni diye paylaşıyorsa açıklama yapmakta zorunda.
                        O kadar biliyormuş gibi her yerin fotoğrafını atıyor ya hani. Stat yapıyorlar bir tane animasyonları yok. Taraftara ne istediği sorulmuyor. Kendi kafalarına göre hareket ediyorlar taraftar bir şey sorduğunda da saçma sapan cevaplar veriyorlar.
                        Yine söylüyorum bu adamlar 3. lig takımı bile yönetemez. Kulüp yönetmekle ilgili gram bilgileri yok ve o zekaya da sahip olduklarını düşünmüyorum. O kadar sövdüğümüz Fenerbahçe Kulübü'nün yöneticilerine bir bakın. Bir de bizimkilere bakın. Utanıyorum ne diyeyim ister kızın ister sövün.
                        En son oguzhancoskun tarafından düzenlendi; 27.07.2015, 19:16.

Yorum

• İlk olarak oguzhancoskun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Fatih bey bu cevabın neresi açık Allah aşkına? Çatı neden bu kadar yavaş ilerliyor malzemeler neden gelmiyor diye sormuşum bu mu cevap? Burada ilkokullu diye küçümsemiyorum ben kimseyi söylediğim şey koskoca Trabzonspor Kulübü'nün stat müdürü bu adam ve verdiği cevaplara bak. 2 ay önce ki fotoğrafları yeni diye paylaşıyorsa açıklama yapmakta zorunda.
                          O kadar biliyormuş gibi her yerin fotoğrafını atıyor ya hani. Stat yapıyorlar bir tane animasyonları yok. Taraftara ne istediği sorulmuyor. Kendi kafalarına göre hareket ediyorlar taraftar bir şey sorduğunda da saçma sapan cevaplar veriyorlar.
                          Yine söylüyorum bu adamlar 3. lig takımı bile yönetemez. Kulüp yönetmekle ilgili gram bilgileri yok ve o zekaya da sahip olduklarını düşünmüyorum. O kadar sövdüğümüz Fenerbahçe Kulübü'nün yöneticilerine bir bakın. Bir de bizimkilere bakın. Utanıyorum ne diyeyim ister kızın ister sövün.
                          Arkadaşım sorunun muhattap'ı Hüseyin Emin değil ''TOKİ''

Yorum

• Hocam adam stat ve tesisler müdürü diyorum haberi yok mu sanıyorsun ne olduğundan ne yapıldığından? Hadi farzedelim yok imkansız da diyelim hiçbir şeyden haberi yok şöyle bir cevap yazacak kadar kapasitesiz mi bu insan; "kardeşim ben bu konuda yetkili değilim bize hiçbir şey söylenmiyor o yüzden kesin bir cevap veremeyeceğim" bu kadar basit.
                            Trabzonspor tarihi boyunca bu kadar çapsız yöneticiyi bir arada bulunudurmamıştır. Allah sonumuzu hayır etsin.

Yorum

• Herkes stadin disdan hic heybetli görünmedigini sikayet ediyor yalniz hic kimse güzel tarafina bakmiyor. Mesela ben Münih olimpiat stadina ve Juventusun yeni stadina mac izlemeye gittigim ve ikisi de disdan hic heybetli görünmüyor. Ama stada girdiginde ilk gördügün atmosfer büyüleyici oluyor..

En son KemaL_Ts tarafından düzenlendi; 27.07.2015, 20:21.

Yorum

• Avni Aker'i restore edeceğiz diye gecekonduya çevirdiler. Yeni stat ve kompleks her haliyle iyidir. Maratonda araç giriş-çıkış kapılarının olmamasını, alt kat tribününün daha dik ve tribünlerin zemine daha yakın olmasını isterdim ancak buna da şükür!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X