kesin olacak.
çatının altı açık nasılsa. altında girip herkesi delip geçecek
olipiyatın rüzgarının onda birini bizim stadda yemez taraftar göz var nizam var olimpiyatın kale arkalarının açıklığına iki hastane birde okul yapılır lütfen bukadar da abartmayalım bizim kale arkaları mebran var çoğu grişler loca oldu kutu gibi bi stadium dahada iyisi olabilirdi bunada şükretmekten başka yapacak bişeyimiz potansiyelimiz yokmuş
Elin ecnebisi 1400 ışık yılı uzakta gezegen keşfediyor, biz dolgu alanına bir stat yaptık diye dünya bizi konuşacakmış. Kurtulamadık şu düşünceden.
Arkadaşım statdan bahsediyorum ben. Köprü yapıp dünya bizi kıskanacak diyen kekolardan değiliz çok şükür Çok güzel bir kompleks oluyor illa ki yankı yapacaktır.
Elin ecnebisi 1400 ışık yılı uzakta gezegen keşfediyor, biz dolgu alanına bir stat yaptık diye dünya bizi konuşacakmış. Kurtulamadık şu düşünceden. Köprü yaparız dünya bizi kıskanıyor denir. He birader koca dünyanın işi gücü yok Türkiye'de yapılan şeyleri kıskanıyor. Yapamıyorlar onlar böyle şeyler. Dolgu alanı üzerine ülke kuranlar var.
Bir de erken seçim konuşuluyor. Yani Kasım'da bir açılış daha görebilir bu stat. Maşallahı var. Siyasi tarihimizin bu döneminde önemli yere sahip stadyum.
Adam sadece duygusunu ifade etmiş neyin tribine giriyorsun. Hemen işi siyasete bağla. Belki bazı insanların uzayla teknolojiyle falan işi yok. Trabzonspordan başka ilgi alanı da yok. Ona sevindi belki. Allahtan iho sizin gibileri barındırmıyor kulüpte.
Kulüp ve taraftar cok pasif kaldi, Bursaspor taraftari biledegisiklik yaptirmis Proje´ye.
Hep derler Bardagin Dolu olan tarafina bak, bize yapilan haksizliklar ve adaletsizliklerde maalesef ben sadece BOS olani görürüm. Cok daha iyi bir Proje olmasi gerekirdi. Bize yakisacak olan Borussia Dortmund gibi bir Staddi.
DIK VE SAHAYA YAKIN. Bunlar bile bile yapildi, Sikecilere Stad yapilsa görürüdük, Devlet GS ye yapti, giden bilir ne ambians ve akustik var orada.
Maalesf Baski yapamadik, daha dogrusu yapmadik. Proje sir gibi saklandi.
Ben yetişeceğini düşünüyordum ancak artık düşünmüyorum çünkü 2. yarı yeni stada geçeceğini bilen adam bunu kombine satışında reklam olarak kullanırdı.Öyle bilry olmadığına göre yetişmeyecek. Zaten 2. yarı taşınmak saçma olur. Yeni sezonda geçmek daha iyi
Sent from my iPhone using Tapatalk
Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.
Konya'da stada ulaşmak çok kolay. Tramvay sayesinde.
Trabzon'a raylı sistem mutlaka getirilmelidir.
ne raylı sistemi ya ?? raylı sistemın işe yaraması için trabzonun içinden geçmesi lazım .. kimyüreyecek sahilede tramwaya binecek .. millet iki adım yürüme tırsıyo yağları erir diye. tramway dediğin pra getirecek iş için yapılır. yoğunluğu alması için yapılır. tramwayım olsun görüntü olsun diye yapılmaz.. daha yolumuz yok tramway istiyonuz maşallah.
Futbol takımımıza ilişkin tüm lig ve kupa maçları ile sezon içerisindeki gelişmelerin değerlendirildiği forum bölümüdür...
08.11.2011'de o dedikleri herseyin yalan oldugunu demistik ama düsman ilan edildik. hatta bundan bir kac ay önce yetkililer stad ve tüm proje, evet tüm proje agustosta 2015'e bitecek dediler
burda kac kere arka sayfalarda yazdik durduk. bu dolgu ve stad asla dedikleri tarihe yetismez diye.
kimse hayal kurmasinda yetisir diye.
2012 senesi yaklasti, dolguya baslasalar. en kötü 2 senede bitirirler. kötü hava ve diger engelleyici sartlarda düsünülürse ettimi 2014. 2014te ilk kazmayi vursalar yaklasik 2-2,5 sene stad sürdü diyelim. tüm engelleride hesaplarsak en kötü 2016 yazinda stad biter ve 2016-2017 sezonu ile yeni stadimiza kavusmus oluruz.
En son 28TS61 tarafından düzenlendi; 25.07.2015, 00:09.
ne raylı sistemi ya ?? raylı sistemın işe yaraması için trabzonun içinden geçmesi lazım .. kimyüreyecek sahilede tramwaya binecek .. millet iki adım yürüme tırsıyo yağları erir diye. tramway dediğin pra getirecek iş için yapılır. yoğunluğu alması için yapılır. tramwayım olsun görüntü olsun diye yapılmaz.. daha yolumuz yok tramway istiyonuz maşallah.
Trabzon gibi sehire tramway yapilmasi kadar dogal biseymi var
ilk önce havaalani akyazi arasi yapilir, sonra akcaabata uzatirsin ve son olarakda arsine
bütün sahil tarafina sehirin deger katacaktir rayli sistem, sehirin hava kalitesi ve yavas yavas olusan trafik sorunu olusmadan sonlandirilmis olur
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Yorum