Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Konuyla bağlantısız olacak ancak FIFA 15 için Akyazı Stadyumu'nu indirmek mümkün mü ?
    And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• İlk olarak baki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bitiriliş hedefi Mart 2016.

Biter mi?

Bilemem.
      2016 - 2017 Sezonuna tam olarak yetişsin bari...

Yorum

• bitmesini istemiyorum akyazının cunkı taraftar o stada gıtmeyecek ıstanbul basınının malzemesı olacagız
        Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• Malzemeler gelse montaj o kadar zaman almıyor gözlemlediğimiz. Bir umut bekliyoruz işte bir anda malzemeleri getirecekler ve peşine hızlı bir şekilde montaj yapacaklar. Gerçi içeride illaki bir çalışma söz konusudur diye tahmin ediyorum.
          (İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"

Yorum

• İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Konuyla bağlantısız olacak ancak FIFA 15 için Akyazı Stadyumu'nu indirmek mümkün mü ?
            Marazeren stadyumu paylaştığında indirme linkinide paylaşmıştı sanırım.

Yorum

• 22 Temmuz Çarşamba / 20:00 itibariyle Akyazı...

Yorum

• bu stadı hiç kanım almıyor. isim sureci stadın yapılması icin oy istemeler felan acaip sogudum. yıkılsa uzulmem. Ts yapılan haksızlıkları stadla telafi ediyorlar. artık icine gecene kadar Ts nin büyüklüğü ne hale gelir acaba
                13 Vitor Hugo

Yorum

• İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Konuyla bağlantısız olacak ancak FIFA 15 için Akyazı Stadyumu'nu indirmek mümkün mü ?
                  Ben Vodafone Arena ve Timsah Arenayi indirdim. Ama Bizim Stadta sorun var heralde. indirdikten sonra, programi yükleyemiyorsun. Yani Yükleme programini indiriyor ama acmiyor. Nedenini bilmiyorum

Yorum

• Ama Bizim Stadta sorun var heralde
                    Hacıosmanoğlu istifa!!!

Yorum

• Buyrun bugünden.

Yorum

• Ben Football Manager oyununu çok ciddiye alırım. Gelecek yıllarda futbolda gerçekleşecek olan bir sürü yeniliği de bu oyun sayesinde öğrendim.

Ve oyunda TRABZONSPORumuzu yönettiğimde malesef stadyum 2016-2017 sezonu ile faaliyete geçti. Adamlar böyle yapmışsa vardır bir bildikleri. Çalışmalara bakılırsa da sanki öyle olacak gibi. En azında sezon bitmeden STAD inşaatı ve her şeyi bitse bile muhtemeln stad çevresi yollar bağlatı yolları vs. yetişmeyecek ve gelecek sezon için kullanmaya başlayacağız.

Yorum

• Kombineler neden dün çıktı satışa? FB 30.000 satmış herkes yol almış biz gerideyiz bu işler daha profesyonelce yapılmalı artık.
                          Trabzonspor, tutkum.​

Yorum

• İlk olarak doğan keskin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            kombineler neden dün çıktı satışa? Fb 30.000 satmış herkes yol almış biz gerideyiz bu işler daha profesyonelce yapılmalı artık.

herşeyin en iyisini bizbiliriz dostum formanın da kombinenin de

geç çıkması trabzonsporun menfaatlerinedir.(!)

Yorum

• Vinçler dün nasıl duruyorsa bugünde aynı şekilde duruyor. Bu vinçler ne kadar boş durursa müteahhit firmaya o kadar külfet demektir. Çok fazla boş bırakacaklarını sanmıyorum.
                              (İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"

Yorum

• Emirates

*
                                * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X