Konuyla bağlantısız olacak ancak FIFA 15 için Akyazı Stadyumu'nu indirmek mümkün mü ?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak baki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBitiriliş hedefi Mart 2016.
Biter mi?
Bilemem.
Yorum
-
bitmesini istemiyorum akyazının cunkı taraftar o stada gıtmeyecek ıstanbul basınının malzemesı olacagızTurkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..
"Adaletın Temelı Mulktur"
Yorum
-
Malzemeler gelse montaj o kadar zaman almıyor gözlemlediğimiz. Bir umut bekliyoruz işte bir anda malzemeleri getirecekler ve peşine hızlı bir şekilde montaj yapacaklar. Gerçi içeride illaki bir çalışma söz konusudur diye tahmin ediyorum.(İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"
Yorum
-
İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKonuyla bağlantısız olacak ancak FIFA 15 için Akyazı Stadyumu'nu indirmek mümkün mü ?
Yorum
-
İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKonuyla bağlantısız olacak ancak FIFA 15 için Akyazı Stadyumu'nu indirmek mümkün mü ?
Yorum
-
Ben Football Manager oyununu çok ciddiye alırım. Gelecek yıllarda futbolda gerçekleşecek olan bir sürü yeniliği de bu oyun sayesinde öğrendim.
Ve oyunda TRABZONSPORumuzu yönettiğimde malesef stadyum 2016-2017 sezonu ile faaliyete geçti. Adamlar böyle yapmışsa vardır bir bildikleri. Çalışmalara bakılırsa da sanki öyle olacak gibi. En azında sezon bitmeden STAD inşaatı ve her şeyi bitse bile muhtemeln stad çevresi yollar bağlatı yolları vs. yetişmeyecek ve gelecek sezon için kullanmaya başlayacağız.
Yorum
-
İlk olarak doğan keskin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekombineler neden dün çıktı satışa? Fb 30.000 satmış herkes yol almış biz gerideyiz bu işler daha profesyonelce yapılmalı artık.
herşeyin en iyisini bizbiliriz dostum formanın da kombinenin de
geç çıkması trabzonsporun menfaatlerinedir.(!)
Yorum
-
Vinçler dün nasıl duruyorsa bugünde aynı şekilde duruyor. Bu vinçler ne kadar boş durursa müteahhit firmaya o kadar külfet demektir. Çok fazla boş bırakacaklarını sanmıyorum.(İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum