İlk olarak TS-FAN tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Kulübün para kazanması elbette çok güzel bir şey.
Ama ben Trabzonspor'un önüne milyon dolar verseler bir isim koyamayacak kadar amatör bir taraftarım.
Sanica Boru, Suat Altın İnşaatı güldük diye başımıza Swarovski mi nedir gelmek zorunda olmamalı. Olmaz herhalde.
Olmaz olmaz.
Yorum
-
İlk olarak Lantis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok canım o kadar düşmezler...Biz dibi gördük diyorduk fenerasyon seçimlerinde ama
Yorum
-
Sponsorlukla ilgili bir sonuç alınacağına inanmıyorum.O nedenle stres yapmaya gerek yok.Kadın mücevheri satan bir firma için futbola sponsor olmak pek akılllıca değil.Ama İho fırsatını bulsun değil ismimizin başına koymak tam ortasına bile koyar o ismi.
Hele ki "ben burada iken böyle bir şey olamaz" derse bilinki Trabzonswaroskispor olmuştur ismimiz.Ne derse tersini yapıyor malum.İşte taraftar budur.
Yorum
-
İlk olarak TSknbkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSponsorlukla ilgili bir sonuç alınacağına inanmıyorum.O nedenle stres yapmaya gerek yok.Kadın mücevheri satan bir firma için futbola sponsor olmak pek akılllıca değil.Ama İho fırsatını bulsun değil ismimizin başına koymak tam ortasına bile koyar o ismi.
Hele ki "ben burada iken böyle bir şey olamaz" derse bilinki Trabzonswaroskispor olmuştur ismimiz.Ne derse tersini yapıyor malum.Başkalarını affet, ama kendini asIa..
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKusura bakma da BMN'nin tavrıyla ilgili hiçbir şey bilmiyorsun demek ki. İlk defa tribüne gitmeyecek BMN...
Biz bir tribün grubu değiliz. Hiç olmadık. Tribünün bir köşesinde olup olmamamız, tribüncülük anlamında bir şey katmaz/kaybettirmez. Öyle bir derdimiz de yok zira.
Sadece orada da söylenmesi gerekip de söylenemeyen şeyler varsa onları söylemek gerektiğine inandığımız için yerimizi alırız.
Ne ayrıştırıcı ne de birleştirici unsur olmak adına misyon edinmedik.
BMN bir taraftar oluşumudur. Olması gerektiğini düşündüğü her yerde olur.
Ve hatta ileri gidiyorum; Türkiye'ye taraftarlığın tribünde başlayıp tribünde bitmediğini öğreten örgüttür BMN. İstediği vakit, tribünde pek âlâ olur. Çok da iyi yapar...
Bilgi eksikliğin olursa yine söyle, aydınlatırız...
Burada hedef tahtasına koyduğum bmn'nin taraftar grubu olması değil. Tek bir taraftar grubu olsa ve bu bmn olsa zoruma gitmez. Sıkıntı olan on yıldan fazla bir süredir tribünlerin birleşmesini savunan bmn'nin de ayrı bir tribün grubu kurarak tribünü daha da bölmeyi düşünmesi. Bana kalırsa illa da tribüne çıkma düşüncesi varsa yapılması gereken egoları falan bir kenara bırakıp başka bir tribün grubuyla birleşme yoluna gidilmesi olur. Ama tabi bunları kime söylüyorum ben. Bla bla yapan virayla mı birleşeceğiz, bla bla yapan trabzonlu gençlerle mi birleşeceğiz, bla bla yapan gurbetçi gençlerle mi birleşeceğiz, bla bla işte. Yazık.
Aynısını karşı taraflara söylesen onlar da bla bla diyen bmn'yle mi birleşeceğiz der tabi. Sonuç yine 2394023 tane taraftar gruplu Avni aker.Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!- Eomer -
Yorum
-
İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen senden daha uzun zamandır bmn'deyim sanırım. O yüzden bir zahmet bana anlatma bmn'yi. Her taraftar grubu benzer şeyler söylüyor. En doğru biziz, söylenemeyen şeyleri söyleyeceğiz, cart curt bir şeyler. Sonuç? Elinde bir pankart, arkanda 100 kişi, tribündeki çokça taraftar gruplarına bir yenisi daha.
Burada hedef tahtasına koyduğum bmn'nin taraftar grubu olması değil. Tek bir taraftar grubu olsa ve bu bmn olsa zoruma gitmez. Sıkıntı olan on yıldan fazla bir süredir tribünlerin birleşmesini savunan bmn'nin de ayrı bir tribün grubu kurarak tribünü daha da bölmeyi düşünmesi. Bana kalırsa illa da tribüne çıkma düşüncesi varsa yapılması gereken egoları falan bir kenara bırakıp başka bir tribün grubuyla birleşme yoluna gidilmesi olur. Ama tabi bunları kime söylüyorum ben. Bla bla yapan virayla mı birleşeceğiz, bla bla yapan trabzonlu gençlerle mi birleşeceğiz, bla bla yapan gurbetçi gençlerle mi birleşeceğiz, bla bla işte. Yazık.
Aynısını karşı taraflara söylesen onlar da bla bla diyen bmn'yle mi birleşeceğiz der tabi. Sonuç yine 2394023 tane taraftar gruplu Avni aker.
Hala BMN'yi tribün grubu kuracak sanıyorsun... BMN zaten var. BMN üyeleri zaten o tribüne gidiyor. Amaç tribün grubu olmak falan değil. BMN neden çıtasını başladığı günden bile aşağıya düşürsün tribün grubu olarak?
Hem BMN'yi tanıyorum diyorsun, hem de bu cümleleri kuruyorsun... Tuhaf...
Tanıdık gelir belki;
En son Yiğit Gayretli tarafından düzenlendi; 14.07.2015, 13:04.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak TSknbkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSponsorlukla ilgili bir sonuç alınacağına inanmıyorum.O nedenle stres yapmaya gerek yok.Kadın mücevheri satan bir firma için futbola sponsor olmak pek akılllıca değil.Ama İho fırsatını bulsun değil ismimizin başına koymak tam ortasına bile koyar o ismi.
Hele ki "ben burada iken böyle bir şey olamaz" derse bilinki Trabzonswaroskispor olmuştur ismimiz.Ne derse tersini yapıyor malum.
ama önemide yok
adamlar mücevherinden cok markasini satiyor
avusturya sirketleri spor sponsorluklarinlan dünyaca ün kazandiklari yeni bir hikaye degil
örnekler: red bull, magna, trekwalder, bwin, raiffeisen, bank austria (unicredit), burn, milka, ströck, ömv...
spor sponsorlugu avusturyada 1 numarali reklam stratejisi diyebiliriz global siketler icin"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYukarıda yazdıklarımı okumadığını, bu yazdıklarınla itiraf etmiş oldun.
Hala BMN'yi tribün grubu kuracak sanıyorsun... BMN zaten var. BMN üyeleri zaten o tribüne gidiyor. Amaç tribün grubu olmak falan değil. BMN neden çıtasını başladığı günden bile aşağıya düşürsün tribün grubu olarak?
Hem BMN'yi tanıyorum diyorsun, hem de bu cümleleri kuruyorsun... Tuhaf...
Tanıdık gelir belki;
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
gökçay61 tarafından yazılan
Bmn grubunun avni akerde bir tribün grubu varmıdır? Eğer yoksa yeni statta böyle birşey düşünülecekmidir?
Yeni stadyumla birlikte, böyle bir fikrimiz var...Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Yorum
-
İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBMN'nin tribün aktivitelerini(Kombine, pankart vs.) biliyorum. Ama şimdiye kadar hadi bmn olarak tribün grubumuzu kuruyoruz demedi hiç. Bmn üyelerinin tribünde beraber maç izlemesi, aktiviteler yapması ile tribün grubu olması arasında biliyoruz ki fark var. Amaç tribün grubu kurmak değil diyorsun ama aşağıdaki mesajı ben yazmadım sanırım.
Ortalama zekaya sahip bir insan olarak bu mesajdan yeni stadyumda bmn'nin tribün grubu kurmayı planladığını anlıyorum ben. Bir sayfa önce kendi yazdığını şimdi yalanlamak da ilginçmiş.
almanyada/ avrupada taraftar gruplarinin bol olmasi bilirsinki övünülen bir olaydir
nekadar cok varsa okadar prestiglidir bir kulüp icin
buna göre türkiyede 1 numarali kulüp biziz
avrupadakilere göre eksigimiz kulübün gruplari koordine edememesidir
ins yeni stadlan 50 grup daha kurulur
eksik taraftarda arandigi sürece cözüm bulunamaz
gruplari koordine eden iyi bir yönetim gelince bu sorun cözülecek
fasist bir yapimiz yokki 1 tane grupda hepimiz toplanalim
ama bir cati, grup birligi yapilarak, gruplarin koordinesinide taraftarlar ele almasi düsünülebilirEn son selcuk tarafından düzenlendi; 14.07.2015, 13:59."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBMN'nin tribün aktivitelerini(Kombine, pankart vs.) biliyorum. Ama şimdiye kadar hadi bmn olarak tribün grubumuzu kuruyoruz demedi hiç. Bmn üyelerinin tribünde beraber maç izlemesi, aktiviteler yapması ile tribün grubu olması arasında biliyoruz ki fark var. Amaç tribün grubu kurmak değil diyorsun ama aşağıdaki mesajı ben yazmadım sanırım.
Ortalama zekaya sahip bir insan olarak bu mesajdan yeni stadyumda bmn'nin tribün grubu kurmayı planladığını anlıyorum ben. Bir sayfa önce kendi yazdığını şimdi yalanlamak da ilginçmiş.
Daha ne kadar açıklayıcı olabilirim bu konuda?
Ekleme: Dervişin fikri ile zikri birmiş. Senin dediğin bağlamda, bir grup kurmak anlamında hiç algılamadım o mesajı. Tamamen tribünde olup olmama yönünde algıladım ve ona istinaden bir cevap verdim.En son Yiğit Gayretli tarafından düzenlendi; 14.07.2015, 14:05.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülealmanyada yasiyorsun yaziyor solda
almanyada/ avrupada taraftar gruplarinin bol olmasi bilirsinki övünülen bir olaydir
nekadar cok varsa okadar prestiglidir bir kulüp icin
buna göre türkiyede 1 numarali kulüp biziz
avrupadakilere göre eksigimiz kulübün gruplari koordine edememesidir
ins yeni stadlan 50 grup daha kurulur
eksik taraftarda arandigi sürece cözüm bulunamaz
gruplari koordine eden iyi bir yönetim gelince bu sorun cözülecek
fasist bir yapimiz yokki 1 tane grupda hepimiz toplanalim
ama bir cati grup birligi yapilarak gruplarin koordinesinide taraftarlar ele almasi düsünülebilirSâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Yorum
-
İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlmanya'da 1 buçuk seneden beri yaşıyorum, buradaki sistemi bilemeyeceğim ama o iş türkiye'de öyle yürümüyor. Her grubun kendi amigosu, her grubun kendi tezahüratları ve doğru düzgün ortak bağırılamaması nedeniyle televizyondan duyulan ses sadece vızıltı oluyor. Türkiye'de adam gibi 2-3 tane taraftar grubun olacak, büyük olacaklar ki tribünden tek ve gür ses çıksın, birlik sağlansın. En yakın örnek de tabi ki çarşı. Bir tribün hep bir ağızdan 90 dakika bağırıyor adamlar. Tarzlarını seversin, sevmezsin ama birlik sağlamış durumdalar ve ciddi ses çıkarıyorlar. Bizim tribünde herkesin toplu söyleyebildiği tek tezahürat malesef bordo mavi şampiyon mavi.
bence carsi artik jimnastiki bogan unsurlardan, okadar büyüdüki sadece kulübü birak adamlar resmen politikaya karismaya calisiyor, silah ve uyusturucu islerine girisiyor
ben carsiyi amerikan motor siklet gruplarina benzetiyorum
gün gelecek jimnastik, politika ve polis beraber kafasini koparacak
bizde olan sistem dogru islemiyor
bu dogru ama bu demek degilki sistem yanlis
dedigin gibi Her grubun kendi amigosu, her grubun kendi tezahüratları vs. var
buda bize daha hizli yenilikler ve renk getiriyor
tek sorun bence yönetim bu gruplari idare edecegine kendi amaclari ve güc kazanma ugruna kullanmasi
...
bir yönetim, gelse bütün gruplari bir masaya oturtsa ve su 90 dakika o masada paylasilsa olmazmi
daha cok pay elde etmek icin bak ozaman gruplar nasil yarismaya baslar, tribün kültürümüz birden nasil zengilesirEn son selcuk tarafından düzenlendi; 14.07.2015, 14:36."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum