İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
HAYATIMA ANLAM YÜKLENİYOR...LOADİNG...%61...
-
FLAŞ! İbrahim Hacıosmanoğlu, Swarovski ile yapılan sponsorluk görüşmelerine stadyum ve forma reklamının yanı sıra Trabzonspor'un isim hakkını da dahil etti. (TrabzonAjans)
İsim hakkı, stadyum ve forma reklamı başta olmak üzere diğer mecralarda da kullanılmak üzere yapılacak anlaşmayla Swarovski'den yıllık en az 30 milyon TL'lik girdi sağlamak amaçlanıyor.
Yorum
-
İlk olarak evonon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok bencede açılır kapanır olsun geçişlerde rahatlık olur. Ama ayağa kalkınca üstüne çıkmamak kaydıyla.
Açılır kapanır olduktan sonra üstüne çıkışacağını zannetmiyorum. Zaten kapanmadığı ve zıplamak için yeterli alan olmadığı için koltukların üstüne çıkıyorduk [emoji1]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum
-
BMN'nin tribünde grup olarak yer almasını istiyorum. Çünkü;
BMN Taraftar grubu olarak sosyal medyayı etkin kullanabilen, takım adına kamuoyu oluşaracak medya altyapısına ve bu kapasiteye sahip bir taraftar topluluğu. Yeri geldiğinde güncel olaylarla ilgili tribünde bir mesaj verilmesi gerektiğinde bunu akıllı, mantıklı ve güzel bir şekilde yapabilrler. Örnek olarak çarşı bu güncel olaylarla ilgili tribün tapma ve mesaj verme işini gayet iyi yapıyor.
Bu anlamda BMN vizyonu ve misyonu olan bir topluluk. Zira VİRA ve TAYFA da bunu yapabilir. Bizim bu tarz taraftar gruplarına ihtiyacımız var.
Yorum
-
İlk olarak karahanbakar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBMN'nin tribünde grup olarak yer almasını istiyorum. Çünkü;
BMN Taraftar grubu olarak sosyal medyayı etkin kullanabilen, takım adına kamuoyu oluşaracak medya altyapısına ve bu kapasiteye sahip bir taraftar topluluğu. Yeri geldiğinde güncel olaylarla ilgili tribünde bir mesaj verilmesi gerektiğinde bunu akıllı, mantıklı ve güzel bir şekilde yapabilrler. Örnek olarak çarşı bu güncel olaylarla ilgili tribün tapma ve mesaj verme işini gayet iyi yapıyor.
Bu anlamda BMN vizyonu ve misyonu olan bir topluluk. Zira VİRA ve TAYFA da bunu yapabilir. Bizim bu tarz taraftar gruplarına ihtiyacımız var.
Sent from my iPhone using TapatalkSâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!- Eomer -
Yorum
-
İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim bu tarz taraftar grup"lar"ına değil, hali hazırdaki grupların birleşmesine ve bir tane, hadi 2 tane güçlü taraftar grubuna ihtiyacımız var. 100-200 kişilik taraftar grupçuklarından gına geldi artık.
Haklısın kardeşim o konuda tabiki güçlü bir taraftar grubuna ihtiyacımız var. Ama 3 tribünde 3 taraftard grubu olabilir bence bunda bir mahsur yok. 3 idealdir. 3 farklı taraftar grubu maçlarda koordineli bi şekilde tezahürat yapabilir.
Yorum
-
taraftar grupları trubunlerımızın kanayan yarası resmen kangren olmus durumu .bencede localar harıc 3 trubunun grubu olur ve bırbırı ıle koordınelı tezahuratlar muthıs etkı yaratır.Ben Asil Bir Ailenin Evladı Olmakla Değil,
Asil Bir Milletin Evladı Olmakla Gururluyum.
NE MUTLU TURKUM DIYENE..
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeni stadyumla birlikte, böyle bir fikrimiz var...''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL
Yorum
-
İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBi bmn eksikti tribünde grup olarak. bölünün bölünün. yan yana gelen her iki kişi bir tribün grubu kursun da tribündeki rezalet halimiz artarak devam etsin.
Biz bir tribün grubu değiliz. Hiç olmadık. Tribünün bir köşesinde olup olmamamız, tribüncülük anlamında bir şey katmaz/kaybettirmez. Öyle bir derdimiz de yok zira.
Sadece orada da söylenmesi gerekip de söylenemeyen şeyler varsa onları söylemek gerektiğine inandığımız için yerimizi alırız.
Ne ayrıştırıcı ne de birleştirici unsur olmak adına misyon edinmedik.
BMN bir taraftar oluşumudur. Olması gerektiğini düşündüğü her yerde olur.
Ve hatta ileri gidiyorum; Türkiye'ye taraftarlığın tribünde başlayıp tribünde bitmediğini öğreten örgüttür BMN. İstediği vakit, tribünde pek âlâ olur. Çok da iyi yapar...
Bilgi eksikliğin olursa yine söyle, aydınlatırız...Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak 061uğur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFLAŞ! İbrahim Hacıosmanoğlu, Swarovski ile yapılan sponsorluk görüşmelerine stadyum ve forma reklamının yanı sıra Trabzonspor'un isim hakkını da dahil etti. (TrabzonAjans)
İsim hakkı, stadyum ve forma reklamı başta olmak üzere diğer mecralarda da kullanılmak üzere yapılacak anlaşmayla Swarovski'den yıllık en az 30 milyon TL'lik girdi sağlamak amaçlanıyor.Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.
Yorum
-
İlk olarak TS-FAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor'un isim hakkını satacak adam daha anasından doğmadı diyeceğim ama, şike sürecindeki yumuşacık,pamuk şekeri taraftarımızı görünce bir şey diyemiyorum...
Yorum
-
İlk olarak Lantis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİsim hakkı nasıl satılıyor, swarovskispor mu olucak adımız anlamadım ki?
Yorum
-
İlk olarak Alphan Altun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMedicana Sivasspor,Albimo Alanya,Torku Konya gibi bir isim hakkı sanırım.Yaşadıklarımızdan sonra hiçbir şeye olmaz diyemiyoruz.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum