Kale direklerinin altına muska koymayı unutmasınlar sakın.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak marazeren tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeğendiğin için mi şaşırdın, yoksa beğenmediğin için mi?
Koltuklarda kullandığın mavinin tonundaki renkten yapabilir misin koltukları yoksa çok mu şey istiyoruz?
En son My tarafından düzenlendi; 13.07.2015, 06:07.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak Ömer Akdağ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMarazeren eline sağlık çok güzel bir çalışma olmuş.
Affına sığınarak senin resimlerden bir tanesine küçük bir değişiklik yaptım. Stadın böyle üst kat bordo alt kat mavi olmasını çok isterim...
Yorum
-
İlk olarak Ömer Akdağ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMarazeren eline sağlık çok güzel bir çalışma olmuş.
Affına sığınarak senin resimlerden bir tanesine küçük bir değişiklik yaptım. Stadın böyle üst kat bordo alt kat mavi olmasını çok isterim...
Yorum
-
Forumda binlerce sayfa apartmana benzeme durumu tartışılarak enerjimizi boş yere harcadığımız bu çalışmalardan sonra ortaya çıkmış oldu. Tribünlerdeki en büyük sıkıntı araç girişleri....6 Aralık 2015...
Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.
Yorum
-
İlk olarak katre-i.matem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleForumda binlerce sayfa apartmana benzeme durumu tartışılarak enerjimizi boş yere harcadığımız bu çalışmalardan sonra ortaya çıkmış oldu. Tribünlerdeki en büyük sıkıntı araç girişleri.
Yorum
-
Benim stadla ilgili şöyle bir korkum var, koltuklar eğer sinema koltuğu gibi otururken açılan kalkınca kapanan tipte olursa ki büyük ihtimal öyle olur, millet ayakta maç izleyeceği zaman garanti üstüne çıkar bir güzel de tepinir. O koltuklarında 2. maça haşatı çıkar
Yorum
-
Saha ışıklandırması kadar, tribün ışıklandırması da kritik bence.
Canlı, şıkır şıkır, maçın içinde tribünlerle ambians bambaşka hale gelir.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak evonon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim stadla ilgili şöyle bir korkum var, koltuklar eğer sinema koltuğu gibi otururken açılan kalkınca kapanan tipte olursa ki büyük ihtimal öyle olur, millet ayakta maç izleyeceği zaman garanti üstüne çıkar bir güzel de tepinir. O koltuklarında 2. maça haşatı çıkar
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok güzel çok. Tüm koltuklar mavi olmalı. Mükemmel olur. Ne yapsak bunun için bilemiyorum gidip eylem yapacağım tek başıma en sonunda.
Bordo o anlamda sanki daha iyi....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMavi güzel oluyorda boşluklar çok belli oluyor bu renkte.....
Bordo o anlamda sanki daha iyi....
Yorum
-
İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen mavi istiyorum ya hayatta olmaz zaten sıkıntı yokNe mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum