Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kale direklerinin altına muska koymayı unutmasınlar sakın.
    MCMLXVII

Yorum

• İlk olarak marazeren tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Beğendiğin için mi şaşırdın, yoksa beğenmediğin için mi?
      Çizimler çok güzel olmuş yalnız stadın bu çizimlerdeki kadar güzel ve özenli olacağını hiç düşünmüyorum. Emin ol senin kadar kafa patlatmamışlardır şu ayrıntılara. Hatta "ne yabay bu uşaklar ne dey bular yau" demelerini duyar gibiyim

Koltuklarda kullandığın mavinin tonundaki renkten yapabilir misin koltukları yoksa çok mu şey istiyoruz ?
      En son My tarafından düzenlendi; 13.07.2015, 06:07.
      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
      Murat

Yorum

• Marazeren eline sağlık çok güzel bir çalışma olmuş.

Affına sığınarak senin resimlerden bir tanesine küçük bir değişiklik yaptım. Stadın böyle üst kat bordo alt kat mavi olmasını çok isterim...

Yorum

• Marazeren eline sağlık.
          Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak Ömer Akdağ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Marazeren eline sağlık çok güzel bir çalışma olmuş.

Affına sığınarak senin resimlerden bir tanesine küçük bir değişiklik yaptım. Stadın böyle üst kat bordo alt kat mavi olmasını çok isterim...

aynen..üst kat bordo alt kat mavi olmalı kesinlikle.sanırım barcelonanın stadı da böyleydi..

Yorum

• @marazeren Gerçekten güzel olmuş, ellerine sağlık.

Yalnız koltuklar mavi olmalı.

Yorum

• İlk olarak Ömer Akdağ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Marazeren eline sağlık çok güzel bir çalışma olmuş.

Çok güzel çok. Tüm koltuklar mavi olmalı. Mükemmel olur. Ne yapsak bunun için bilemiyorum gidip eylem yapacağım tek başıma en sonunda.

Yorum

• Forumda binlerce sayfa apartmana benzeme durumu tartışılarak enerjimizi boş yere harcadığımız bu çalışmalardan sonra ortaya çıkmış oldu. Tribünlerdeki en büyük sıkıntı araç girişleri.
                  ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

• İlk olarak katre-i.matem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Forumda binlerce sayfa apartmana benzeme durumu tartışılarak enerjimizi boş yere harcadığımız bu çalışmalardan sonra ortaya çıkmış oldu. Tribünlerdeki en büyük sıkıntı araç girişleri.
                    Evet başta bende çok kötü olduğunu düşünüyordum ama hem stadın üstü kapanıp bir de koltuklar gelince çok da göze batmayacak gibi

Yorum

• Benim stadla ilgili şöyle bir korkum var, koltuklar eğer sinema koltuğu gibi otururken açılan kalkınca kapanan tipte olursa ki büyük ihtimal öyle olur, millet ayakta maç izleyeceği zaman garanti üstüne çıkar bir güzel de tepinir. O koltuklarında 2. maça haşatı çıkar

Yorum

• Saha ışıklandırması kadar, tribün ışıklandırması da kritik bence.

Canlı, şıkır şıkır, maçın içinde tribünlerle ambians bambaşka hale gelir.
                        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                        Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak evonon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Benim stadla ilgili şöyle bir korkum var, koltuklar eğer sinema koltuğu gibi otururken açılan kalkınca kapanan tipte olursa ki büyük ihtimal öyle olur, millet ayakta maç izleyeceği zaman garanti üstüne çıkar bir güzel de tepinir. O koltuklarında 2. maça haşatı çıkar
                          Diğer türlüde kesin oturuyor... Avni akerde çoğu üstüne yakları ile çıkıyor. .. Bence açılır kapanır olmalı.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Çok güzel çok. Tüm koltuklar mavi olmalı. Mükemmel olur. Ne yapsak bunun için bilemiyorum gidip eylem yapacağım tek başıma en sonunda.
                            Mavi güzel oluyorda boşluklar çok belli oluyor bu renkte.....

Bordo o anlamda sanki daha iyi....
                            Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Mavi güzel oluyorda boşluklar çok belli oluyor bu renkte.....

Bordo o anlamda sanki daha iyi....
                              Ben mavi istiyorum ya hayatta olmaz zaten sıkıntı yok

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ben mavi istiyorum ya hayatta olmaz zaten sıkıntı yok
                                herhal sarı-laci yapmazlar koltukları.....
                                Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X