Bu bizim stat mı ya?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Mukemmel olmus....Ereni elestiren carpilir kanaatindeyim lakin gorselleri hakikaten profesyonelce...yigidi oldur hakkini yeme demisler keske bizim yonetimde bu isin ucundan tutsaydida gorselleri taraftarlarla paylassaydi...insan uzulmuyor degil hani...Ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol.....
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu bizim stat mı ya?
Yorum
-
@marazeren ellerine sağlık
merdivenler koyu olunca 2. katta da gördüğümüz gibi fazla sırıtmıyor. inşallah tff nin dayatmalarına boyun eğilipte sarı veya başka bir açık renk kullanılmaz. bordo(koltuklardan farklı bir ton), siyah, füme gibi koyu renkler merdivenler için ideal.
kale arkalarında da cam kullanılmaz bence. fazla yüksek olmayan demirparmaklık kullanılır veya sadece ağ gererler.
vip tribünleri için farklı kalitede koltuk kullanılacaktır. umuyorum konyada olduğu gibi diğer tribünlerden farklı tonda renk kullanılıpta renk cümbüşü yaratılmaz.
Yorum
-
İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEllerine sağlık; bu arada bütün ölçüler, tribün uzakligi, egimi vb. Hepsi birebir değil mi? Projede görünen ölçülere göre hazirladin sanirim.
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
mükemmel olmuş hakikaten beklediğimden çok daha iyi görünüyor. gerçeği bu kadar görünse fazlasıyla herkesi ikna eder..
bunu yöneticilere göstermek lazım. en azından her taraftar bordonun tek rengi kullanılmalı..
bir de EREN acaba vip bölümünün üst kısmından yani tv kamerasının olacağı kısımdan sahayı ve ya maratonu gösteren bir fotoğraf da paylaşır mısın? localar nasıl görünüyor o kısımdan merak ediyorduk burda baya.
Yorum
-
başarılı bir çalışma marazeren.
vay vay vay skora bak ts-1 gs-0 tabi daha 3. dakika skor değişebilir
işte bizim rengimiz koltuk rengi bu olmalı sayfalarca yazdım ve tartıştım bordo olması için.
tabi marezeren in paylaştığı fotolardaki 2. foto dikkatimi çekti localı trbünün üstü.2.kat locaların üstünde gri kutucuk gibi şeyler var acaba gerçektede bizim stad böylemi olucak yoksa çizimlerde eklenmiş bir görüntümü bu?umarım bizim stadı yapanlar böyle yapablir.
2.bişey daha var arakat localar mükemmel şekilde eflatunmu diyim mavimi lacivertmi diyim bir renkte ve kesinlikle bizim locaların gerçek rengide bu olmalı öyle bembeyaz florasan parlak renkte parlayan beyaz localar olmamalı.beyaz ışık parlak localar olursa üst kat alt kat trübün bütünlüğünü kaybederiz çok ayrık gözükürler.
Yorum
-
İlk olarak marazeren tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDirek çizim planlarına göre hazırladım her yeri birebir aynıdır.
Yorum
-
İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebaşarılı bir çalışma marazeren.
vay vay vay skora bak ts-1 gs-0 tabi daha 3. dakika skor değişebilir
işte bizim rengimiz koltuk rengi bu olmalı sayfalarca yazdım ve tartıştım bordo olması için.
tabi marezeren in paylaştığı fotolardaki 2. foto dikkatimi çekti localı trbünün üstü.2.kat locaların üstünde gri kutucuk gibi şeyler var acaba gerçektede bizim stad böylemi olucak yoksa çizimlerde eklenmiş bir görüntümü bu?umarım bizim stadı yapanlar böyle yapablir.
2.bişey daha var arakat localar mükemmel şekilde eflatunmu diyim mavimi lacivertmi diyim bir renkte ve kesinlikle bizim locaların gerçek rengide bu olmalı öyle bembeyaz florasan parlak renkte parlayan beyaz localar olmamalı.beyaz ışık parlak localar olursa üst kat alt kat trübün bütünlüğünü kaybederiz çok ayrık gözükürler.Borussia Dortmund---- Napoli-----Deportivo La Coruna
Yorum
-
İlk olarak marazeren tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAz sonra foto geliyor tribünler ilk başta gözüme Avni Aker gibi geldi
Ellerine saglik, Trabzonspor yazisi bile yapmissin koltuklara, cok güzel olmus.
Yorum
Yorum