Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ya arkadaşım ne atarlı bir şeysiniz siz.!!
    Ben çıkışların azlığındandır dedim kendi fikrimi belirttim.
    Şurada şu şekilde yazıyor mu diyorum da bana bu soruyu yöneltiyorsun ?
    Üstelik senin çizdiğin şekilde bir merdiven düzeni senin açından göze hoş gelir, bu artısı var.
    Adamlar her kapıya 2 merdiven koymuşlar sen bu sayıyı tek merdivene düşürüyorsun ! Yığılma konusunu hesaba kattın mı bu çizimi yaparken ?
    sana güzelce soru sorduk, fikrine saygi duyduk. sende biraz terbiyeli ol ve insanca cevap ver. gelmis atarli seysiniz yaziyorsun.

ilk önce kendi yazdigini oku (,,cikislarin azligiyla alakali" yazdin). sen öyle yazdin diye ,,bilmek istedigimden soruyorum, nerde yaziyor bu?" yazdim. bu dogal bi soruydu.

ayrica yigilma konusu diyorsun. git biraz baska stadlara, mesela dortmund ve barcelona stadlarina bi göz at.

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      sana güzelce soru sorduk, fikrine saygi duyduk. sende biraz terbiyeli ol ve insanca cevap ver. gelmis atarli seysiniz yaziyorsun.

ilk önce kendi yazdigini oku (,,cikislarin azligiyla alakali" yazdin). sen öyle yazdin diye ,,bilmek istedigimden soruyorum, nerde yaziyor bu?" yazdim. bu dogal bi soruydu.

ayrica yigilma konusu diyorsun. git biraz baska stadlara, mesela dortmund ve barcelona stadlarina bi göz at.
      Alakalı demem kendi fikrim olduğunu değiştirmez bu 1
      İnsanca cevap verdim terbiyeyi de senden öğrenecek değilim buda 2
      Barcelona stadyumunu örnek verirken açıp bak bakalım çıkışlar arasındaki mesafelere. Sadece 70'a yakın çıkış var en üst katta !!

En son Fatih Ç tarafından düzenlendi; 05.07.2015, 21:39.

Yorum

Alakalı demem kendi fikrim olduğunu değiştirmez bu 1
        İnsanca cevap verdim terbiyeyi de senden öğrenecek değilim buda 2
        Barcelona stadyumunu örnek verirken açıp bak bakalım çıkışlar arasındaki mesafelere. Sadece 60'a yakın çıkış var en üst katta !!
        ben merdivenlerin düzensizliginden bahsediyorum. senin gibiler ancak bu dediklerine inanir. daha dogrusu ismini suan hatirlamadigim stadtan görevli sahsin ve onun gibi insanlarin yalanlarina inanirsiniz. hadi iyi aksamlar. iftara davetliyim

Yorum

ben merdivenlerin düzensizliginden bahsediyorum. senin gibiler ancak bu dediklerine inanir. daha dogrusu ismini suan hatirlamadigim stadtan görevli sahsin ve onun gibi insanlarin yalanlarina inanirsiniz. hadi iyi aksamlar. iftara davetliyim

Sen düzensizlikten bahsediyorsun ve bir çizim yaptın bende sana bir soru sordum bu çizimi yaparken hesap yaptın mı diye.
          Cevap vereceğine yine atarlanıyorsun.
          Ayrıca anlamamakta diretiyorsun.
          Benim söylediğim ''kapıların azlığıyla alakalı'' benim kendi fikrim kimse bana bir şey söylemedi ok. Umarım anladın bunu !!
          Hayırlı iftarlar..
          En son Fatih Ç tarafından düzenlendi; 05.07.2015, 21:54.

Yorum

28TS61 tüm yazdıklarına katılıyorum çok mantıklı yorumlarda bulunmuşsun.ama alakasız cevaplar almışsın . seninle aynı fikirdeyim yazdıklarında.

Yorum

• Fıstık gibi stadyum oluyor eleştirmeyin artık yahu her köşesine, her çakılan çiviye bir kulp takıyorsunuz. Hayır kendimiz bile yapmıyoruz ki stadı olanı olacağı bu.

Yorum

Resim ortada atarlanınca bu gerçeği değiştiremiyorsun
                artistlik mi taslamaya calisiyorsun? atarlanincaymis. hayatinda rize ve trabzon stadlarindan haric en fazla 5 stad görmüs gelip burda atar yapiyor.

hic bir stad akyazidaki merdiven boslugu rezaletini degistiremez. akyazi stadi bastan sona kadar hatalar ile doludur. tek merdiven konusu ile degil, ic dizayni ilede bir rezalletir.

Yorum

artistlik mi taslamaya calisiyorsun? atarlanincaymis. hayatinda rize ve trabzon stadlarindan haric en fazla 5 stad görmüs gelip burda atar yapiyor.
                  Yanlışın var en fazla 1 stadyum gördüm 5 fazla
                  Senin bu söylediğine atalarımız o kadar güzel bir cevap vermiş ki ben kullanmayacağım burada
                  Güya aşağıladığını sanıyorsun yazıkki senle konuşuyorum.
                  Fazla stadyum görmek senin akil insan olduğunu göstermez. Başka bir atasözüde burada devreye girer ama onuda demeyeceğim fazla ağır gelir. Haydi eyvallah atarlı ''Renktaş''
                  En son Fatih Ç tarafından düzenlendi; 05.07.2015, 22:08.

Yorum

• Stadyumun en beğenmediğim tarafı üst kattaki merdiven boşlukları, gerçekten berbat görüntüleri var.

Yorum

• insan kendine sormadan edemiyor.

1-bu kadar çok locaya ne gerek vardı .bir trübünü localı apartman dairesine çevirdik ok de.bari diğer trübünlere dokunmasaydık be.yani o kale arkalarına localar(kale arkası locanın esprisini biri açıklayabilirmi )

ya kardeşim trabzon bir izmir bir bursa ankara istanbul gibi metropol nüfus yoğunluğunun çok yüksek olduğu bir şehir olsa yine anlıcam o kadar locayı.trübün yapılarınıda bozduk o icat edilen localar sayesinde.

2-trübünlerin heybeti diklik sıra sayısı ve yüksekliğiyle belli olur.şimdi tek tek bakalım

yükseklik=alt kat anormal eğimli ve üstünede bir kat yapıldı ama anormal eğim olduğu için stad yüksek olmadı.

diklik=yine alt katın anormal eğimi sayesinde ürkütücülük rakip takımı sindiricek bir görünümü olmadı.pamuk gibi stad oldu.

sıra sayısı=alt kat localar sayesinde beş basamak pasifize oldu.yok olduda denebilir onlar loca sahiplerinin basamakları ateşli taraftarın değil.

3-çıkış tünelleri=başta çok kafayı takmıştım onlara ama sonra yöneticimiz söyledi artık ne kadar doğruysa portatif trübün yapıcaklarmış.yinede insan kendine sormadan edemiyor neden dana gibi 4 çıkış.uefa kriteriymişte 20-30yıl sonra avrupa şampiyonası alırsak bizim stada maç verirlermişte yani bu dana gibi çıkışlar stadın görünümünü bozan baskısını eksilten çıkışlar 20-30 yılsonra alıp alamayacağımız belli olmayan avrupa şampiyonasındaki 3-4 maç oynatabilmek içinmi bu stadta.ayrıca ben avrupa şampiyonsınıda izledim yine dünya kupasınıda 2çıkış olan çok stadta maçlar oynandı yani maç veriliyor .

4-koltuk renkleri=hala eveliyip geveliyorlar .kardeşim bursa gs vb takımların renkleri belli bakın kulüp renklerine göre koltuk seçiyorlar.bursa yeşil beyaz gs kırmızı vb .bizimde bordo olucak işte .araya ince mavide atılabilir.ama yok yönetici diyorki bordo mavi beyaz yaw arkadaş o beyaz nee yaa illabir anormallik çıkmasımı lazım.

5-çatı=bu stadın gecikmesinin en büyük sebebi zaten bu çatı olucak.ses akustiği olarak incelersek düz zeminde ses çarpar ve yankılanır çukur zeminler yada yüzeyler sesi yutar.bizim çatı bjk stadı gibi düz olsaydı mükemmel bir ses akustiği olucaktı(çünkü çatı çok basık)ama yok ordada acaip baklava gibi çukurları olan yapılar düşündüler ve o baklavalar tüm sesi yutucak.

stad dış boyası=rengimiz bordo mavi stadın dışının kırmızıya boyanmasını kim açıklayabilir.biz gs sivas antalya gibi bir takımmıyızki renklerimizde kırmızı varmı bu kırmızı nedir arkadaş.

aslında meriven dizilimlerini yazmak için girmiştim ama 28TS61 renkdaşım gerekli olanları yazmış.zaten merdivene gelmeden önce güzel bir atasözü var deveye sormuşlar boynun neden eğri oda demişki nerem doğru ki.

Yorum

• Abiler beyler bayanlar; bu stadyum iyi veya kötü yapıldı. Avni Akerin manevi boyutunu bir tarafa birakmadan bu Akyazi projesi takım ve diğer branslar için, oyuncular, teknik heyet, şehir, taraftar ve niceleri için çağ atlamak gibi birsey olacak. Umarim tribünlerin, localarin, merdiven bosluklarinin bir kenara birakilarak, " biz basarilarin değil Trabzonsporun taraftarıyız " söylemi üzerinden o stadyumun değeri bilinir. Takima sahip çıkılır. Kiymet biliniz. Avrupadan İstanbuldan ve nice yerlerden bu stadyumda olmak için her seyi yapabilecek taraftarlarimiz var. Bilhassa Trabzondaki taraftarimizin bunun bilincinde olmasi ümidiyle.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                        Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• Bursa kenarları da tartan pist yerine çim yapacakmış

● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bursa kenarları da tartan pist yerine çim yapacakmış

çok yerinde bir tercih tartan pist nedir arkadaş ya.

umarımbizimkilerde tartan pist saçmalığı filan yapmazlar.

Yorum

• Çıkışlar böyle olmalıydı, merdiven boşlukları az biraz daha geniş tutulup sıkışıklık da önlenebilirdi.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Çıkışlar böyle olmalıydı, merdiven boşlukları az biraz daha geniş tutulup sıkışıklık da önlenebilirdi.
                                helal olsun yaaa işte budur taraftarımız bunu görüyor yönetim nasıl görmez bu arada renkdaşım renkler ters olsaydı daha güzel olurdu.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X