Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Konya stadyumunu örnek verdin ama, o stadyumun başından 2 ihale geçti.
    2. İhaleyi alan Sarıdağlar yani bizim işi yapan firma ihaleyi aldıktan sonra tam zamanı hatırlamıyorum ama 1 yıl sürede bütün işi bitirdi diye biliyorum. Bu resimdeki halinden sonra bir yıl sürmedi yani.
    Bursa stadyumu dedin ama orada hem çatı sistemi farklı hemde belediyenin farklı bir yaklaşımıyla bu zamana kadar uzadı. Aylarca timsahın kafa kısmında yol alamadılar. Bursa stadyumunu baz alıp bizimde o kadar sürecek demek yanlış.
    Bjk stadyumu biter diyorsun 2 sayfa geride stadyumların yüzdelik ilerlemesini gösteren bir resim paylaştım bakmanı öneririm.
    TS : %61
    bjk: %60
    Kaba inşaatları ikisininde bitti ince işçilikler de aynı düzeyde bir avantajları var çevre düzenlemesi olmayacak.
    Ayrıca bjk iskelet işini bitirmedi çatıyı taşıyacak kolonlar dikildi. Şimdi halatlar seriliyor ve bundan sonra iskelet işine geçilecek ve son olarak Membran serilecek.
    Bizim stadyumun çatısıyla bjk çatısı aynı aylarda bitecek diye tahmin ediyorum.
    Sırf düz mantıkla bile baksak stadın yapımının başlamasından itibaren geçen 1 seneden fazla sürede yüzde 60lık kısmının tamamlandığını düşünürsek daha önümüzde 1 senelik bir çalışma daha duruyor. 1 buçuk senede yarısından biraz fazlası tamamlanabildi stadın. Devre arasına yetişmesi için 5 ayda stadın tamamlanması gerekiyor. Bu stadın sadece 5 ayda biteceğine inanan var mı aranızda gerçekten? Daha bildiğin kaba inşaat yahu.
    En son Ömer SEVİNÇ tarafından düzenlendi; 23.06.2015, 17:51.
    Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
    Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
    - Eomer -

Yorum

• İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sırf düz mantıkla bile baksak stadın yapımının başlamasından itibaren geçen 1 seneden fazla sürede yüzde 60lık kısmının tamamlandığını düşünürsek daha önümüzde 1 senelik bir çalışma daha duruyor. 1 buçuk senede yarısından biraz fazlası tamamlanabildi stadın.
      Ömer %61 çatı için kaba inşaat bitti.

Yorum

• * Olm herşeyi anlarımda kale arkasına loca nedir yahu
        Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
        Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
        ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          * Olm herşeyi anlarımda kale arkasına loca nedir yahu
          eeeee devir loca devriymişte localardan iyi para kazanılıyormuş ya o yüzden heryere doldurdular locaları.tüm dünyada en fanatik taraftarlar trübünleri ateşleyen taraftarlar kale arkalarında olur .bizde kale arkalarına loca yaparak bu fanatik taraftarı nasıl uysallaştırırz nasıl akyazı stadını rakip için cennet yaparız onun derdine düştük heralde.hatta kale arkasına yapılsa bile trübün yapısı uygun değildi bjk stadı gibi arakat olsaydı olurdu şimdi taraftarla içiçe localar olucak kim alıcak onları ve nasıl bir ayrıcalıkları olucak çok merak ediyorum.

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            eeeee devir loca devriymişte localardan iyi para kazanılıyormuş ya o yüzden heryere doldurdular locaları.tüm dünyada en fanatik taraftarlar trübünleri ateşleyen taraftarlar kale arkalarında olur .bizde kale arkalarına loca yaparak bu fanatik taraftarı nasıl uysallaştırırz nasıl akyazı stadını rakip için cennet yaparız onun derdine düştük heralde.hatta kale arkasına yapılsa bile trübün yapısı uygun değildi bjk stadı gibi arakat olsaydı olurdu şimdi taraftarla içiçe localar olucak kim alıcak onları ve nasıl bir ayrıcalıkları olucak çok merak ediyorum.
            * Tacevüzcüsüyle evlendirilen zavallı kıza dönmüş camianın hala maça gidicek taraftarı kaldıysa bilemem ama bu stad dolmaz. Eskidende kandırılıyorduk ama görmüyorduk şimdi alenen keriz yerine konuyor insanlar. Kupa çok önemli değilde insanların inancını çalmasalardı iyiydi
            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
            ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• peskes arena

Yorum

• İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sırf düz mantıkla bile baksak stadın yapımının başlamasından itibaren geçen 1 seneden fazla sürede yüzde 60lık kısmının tamamlandığını düşünürsek daha önümüzde 1 senelik bir çalışma daha duruyor. 1 buçuk senede yarısından biraz fazlası tamamlanabildi stadın. Devre arasına yetişmesi için 5 ayda stadın tamamlanması gerekiyor. Bu stadın sadece 5 ayda biteceğine inanan var mı aranızda gerçekten? Daha bildiğin kaba inşaat yahu.
                Ben inanmıyorum, başından beri de söylüyorum 2016 Temmuz'da biter diye, en az bir seneye daha ihtiyaç var, devre arasında açılması çok zor.

Yorum

• Taraftar bölünmüş camia keza öle bu duygu ve samimiyetsiz ortamda yarısı dahi dolmaz oranın

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• Tek gundemimiz iho nun ihanetidir
                    Tupcuyu desteklemesidir. Yemisim stati avrupa maclarini
                    Bu lekeyi bize yapistirandan hesap sormak zorundayiz.
                    Kimse aidatinin odenmesi karsisinda oyunu bu hirsiza satmasın. !
                    2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                    Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      peskes arena
                      Haklısın peşkeş ama Arena değil alan peşkeş
                      Çok sevgili Sadri Şener bizim olanı devlete peşkeş çekerek. Şimdi geri alınsın diyoruz bizim hakkımız diyoruz.
                      Neden düşmanı dışarıda arıyorsunuz ?
                      Düşman bu kulübün yakasından düşmeyenler değil mi sence ?
                      Sakın bu yazdığımdan yola çıkılarak siyasi yafta vurulmasın.!
                      Bu kulübün en büyük düşmanı dostlarıdır.!!
                      En büyük dostlarını sayalım;
                      Mehmet Ali Yılmaz
                      Faruk Özak
                      Özkan Sümer
                      Sadri Şener
                      Nuri Albayrak
                      vb.
                      Bunların ortak Noktası Trabzonlu oluşları ve hepside Trabzonspor için çırpındıklarını iddia ediyorlar ne hikmetse.!
                      Birde Şamil Ekinci var
                      Soyu Kırşehirli kendisi Ankara doğumlu
                      Bunları söylememin nedeni düşman içimizde dışarıda değil.
                      İyi günler.

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        peskes arena
                        su forumda okudugum en iyi yorum. tebrik ederim kardesim

Yorum

• ak parti istedigi gibi yönetiyo 10 senedir bitmeyen tek stat bu heralde seçimi de aldılar tabi haha

arkadaşlar diger şehirlere bakiyorum samsunun stadı bile bitmiş yaziklar olsun 2018 de biter ancak bu
                          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Peskes meskes, bir seye benzese icim yanmayacak da bir seye de benzemiyor arkadas. Betonu döküp üzerine prekast dizdiler, oldu sana stad.
                            Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• demin samsun stadının resimlere baktım adamlar arakat localarını süper yapmışlar alt katla hiç bağlantısı yok ayrıcalıklı localar.loca dediğin böyle olur böyle yapılır .ordan gönül rahatlığıyla loca alınabilir.tabi bizim gibi sonradan uydurma loca icat edilirse olacağı buydu.bi samsun kadar olamadık be .

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ömer %61 çatı için kaba inşaat bitti.
                                Yok abicim çatı için değil yüzde 61. Genel inşaat için. İstersen listeyi inceleyebilirsin. Bizim kaba inşaat bitti ama 1 senede her şeyi dahil stadyumun ancak yüzde 60ını tamamladık. Kişisel ön görüm seneye mart gibi falan stad açılabilecek seviyeye gelir, bir sonraki sene de çevre düzenlemesi, yollar falan tamamlanmış olarak açılışını yaparız. İnşallah birdenbire hızlanırlar da sizin dediğiniz gibi devre arasında açılır.
                                Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                                Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                                - Eomer -

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X