Güneş ışığı için çatının uçlarını ince membrandan yapıyorlardı. Fakat insanın güneş ışınından faydalanması için direk güneşe çıkması lazım. Arada cam bile olsa olmuyor. Çimenler de ne kadar faydalanır bilemem
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Zamanla yarisiyorlar ama nedense hersey sirayla yapiliyor. Bi is aksayinca digerine gec.. Isin aci tarafi yapacaklari ise sira gelince plana göre hareket etmiyorlar. Kösedeki girislerin büyüklügü gibi. Veya kat aralarindaki localar.. Koltuklarin rengini seklini bilmiyorlar daha. Nasil taksinlar degilmi? Plan program olmayinca malesef böle. Birde yol konusunda sorun varmismis.... Yapamadik demiyorlarda
Güneş ışığı için çatının uçlarını ince membrandan yapıyorlardı. Fakat insanın güneş ışınından faydalanması için direk güneşe çıkması lazım. Arada cam bile olsa olmuyor. Çimenler de ne kadar faydalanır bilemem
cim icin uv isinlari daha önemli,
bizde uv isinlari fazla kullanildimi cilt kanseri veya gözü kör ediyor
ondan günes kremi ve gözlügü kullaniyoruz
uv isinin dalgalari bizim görbildigimiz isin dalgalarindan daha kisa oldugundan bizim seffaf olarak tanimlamadigimiz yerden gecebiliyor
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Stadın koltuklarını biz seçmeyeceğiz ki kim çıkardı bunu? Erol Bey'in dediğine göre biz 3 çeşit belirleyecez sonra onlar O 3 çeşitten birini seçecekler ayrıca stadyumda 3 renk (Bordo-Mavi-Beyaz) kullanılacak bence zaten Erol Ağaoğlu bunu ara sıra söylüyor onların isteği bu yönde herhalde... saçma sapan bir şey bekliyorum inşallah bizim istediğimiz gibi olur.
bursanın en kötü yeri çatısı ... o stada o iğrenç çatı hiç olmamış .. en güzel yeri tek katlı kale arkası .. muazzam .. kıskanıyoruz
bizim stadın çatısı düşük .. ingiltere stadlarındaki gibi .. düşük çatıların ambiansa etkisi harika oluyor .. ayrıca ses de stad içinde kalıyor
Yorum