Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih ÇELİK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şimdi koltukları dizmeye başlasalar da stad olduğunu anlasak iyice Renk için anket yapılmadı galiba.
    Güya soracaklar bize bekliyoruz . Elim butonda bekliyorum geldiği gibi tıklayacağım
    Kamerada sanırım 1080p ye geçti
    En son Fatih Ç tarafından düzenlendi; 30.05.2015, 13:30.

Yorum

• Çatının kabası yapılmadan koltukları dizmezler.
      Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
      Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
      - Eomer -

Yorum

Şimdi koltukları dizmeye başlasalar da stad olduğunu anlasak iyice Renk için anket yapılmadı galiba.
        İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Güya soracaklar bize bekliyoruz . Elim butonda bekliyorum geldiği gibi tıklayacağım
        Kamerada sanırım 1080p ye geçti

bu anketin sonuclarina göre ilk 3 den birini secmeyecetilermi
        benmi yanlis hatirliyorum
        cem yokmu o tam biliyordu bu konuyu
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Güneş ışığı için çatının uçlarını ince membrandan yapıyorlardı. Fakat insanın güneş ışınından faydalanması için direk güneşe çıkması lazım. Arada cam bile olsa olmuyor. Çimenler de ne kadar faydalanır bilemem
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Çatının kabası yapılmadan koltukları dizmezler.
            Zamanla yarisiyorlar ama nedense hersey sirayla yapiliyor. Bi is aksayinca digerine gec.. Isin aci tarafi yapacaklari ise sira gelince plana göre hareket etmiyorlar. Kösedeki girislerin büyüklügü gibi. Veya kat aralarindaki localar.. Koltuklarin rengini seklini bilmiyorlar daha. Nasil taksinlar degilmi? Plan program olmayinca malesef böle. Birde yol konusunda sorun varmismis.... Yapamadik demiyorlarda

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Taraftarın kullanacağı büfe vb . gibi alanlar için ayrıldığını Bekir daha önce söylemişti.
              teşekkürler. çokk çirkin bi görüntü dünyada bi örnegi daha varmı acaba merak ettim avni akerdeki eski dernek binası gibi sacma olmuş

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Güneş ışığı için çatının uçlarını ince membrandan yapıyorlardı. Fakat insanın güneş ışınından faydalanması için direk güneşe çıkması lazım. Arada cam bile olsa olmuyor. Çimenler de ne kadar faydalanır bilemem
                cim icin uv isinlari daha önemli,
                bizde uv isinlari fazla kullanildimi cilt kanseri veya gözü kör ediyor
                ondan günes kremi ve gözlügü kullaniyoruz

uv isinin dalgalari bizim görbildigimiz isin dalgalarindan daha kisa oldugundan bizim seffaf olarak tanimlamadigimiz yerden gecebiliyor

Ünal Karaman

Yorum

• Stadın koltuklarını biz seçmeyeceğiz ki kim çıkardı bunu? Erol Bey'in dediğine göre biz 3 çeşit belirleyecez sonra onlar O 3 çeşitten birini seçecekler ayrıca stadyumda 3 renk (Bordo-Mavi-Beyaz) kullanılacak bence zaten Erol Ağaoğlu bunu ara sıra söylüyor onların isteği bu yönde herhalde... saçma sapan bir şey bekliyorum inşallah bizim istediğimiz gibi olur.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    http://forum.bordomavi.net/showthrea...=47074&page=10
                    bu anketin sonuclarina göre ilk 3 den birini secmeyecetilermi
                    benmi yanlis hatirliyorum
                    cem yokmu o tam biliyordu bu konuyu
                    Ama sadece bizimle sınırlı kalmış olmaz mı anket?
                    "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

Ama sadece bizimle sınırlı kalmış olmaz mı anket?
                      bilmiyorum onu organize edenlere soracaksin
                      ben resmiymis gibi hatirliyorum

Ünal Karaman

Yorum

• Kale arkasındaki kolonlar farklı mı acaba sayın Fatih Ç. ?

Yorum

• stad stad gibi olmalı.işte şunun gibi.

Yorum

• İlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kale arkasındaki kolonlar farklı mı acaba sayın Fatih Ç. ?
                            Çokta kibarızdır bilakis
                            Sayın Furkan bey kale arkaları da aynı olacak bu projeye bakacak olursak.

En son Fatih Ç tarafından düzenlendi; 30.05.2015, 17:19.

Yorum

• bursanın en kötü yeri çatısı ... o stada o iğrenç çatı hiç olmamış .. en güzel yeri tek katlı kale arkası .. muazzam .. kıskanıyoruz
                              bizim stadın çatısı düşük .. ingiltere stadlarındaki gibi .. düşük çatıların ambiansa etkisi harika oluyor .. ayrıca ses de stad içinde kalıyor

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Çokta kibarızdır bilakis
                                Sayın Furkan bey kale arkaları da aynı olacak bu projeye bakacak olursak.

Eyvallah bilader

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X