Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461
İlk olarak Fatih ÇELİK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBordo ile Mavi nin yeri değiştirilir veya bordo biraz daha alt kisimlara eklenirse tam olur.10 numara 5 yıldız .
Farklı seçenekler var ve hoşuma gitti benim de.
İlk olarak yattarinho61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBöyle fantezilerden uzak duralım lüften.. İğrenç!
Zevk meselesi tabi ama işi becerebildikten sonra gayet hoş durabilir.
Bence yönetim stadın dizaynına göre farklı seçeneklerde animasyon yapmalı ve taraftarın seçimine bırakmalı.
Yorum
-
İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleInternette buldum, paylaşılmıştır ama hiç te fena durmadı.
Tabii stadımız oval olmadığı için aynı görüntü oluşmayabilir.
Yorum
-
İlk olarak yattarinho61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBöyle fantezilerden uzak duralım lüften.. İğrenç!İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu resim bir kabus olmalı.direk kadir hası gördüm bu resimde.
görüşlerinizi adam gibi belirtin.Bize Her Yer Trabzon
Yorum
-
Noktalı gradyan uygulamada en iyisi juventus.
Beyazdan siyaha. Bu stadyumun düşeceği minumum taraftar seviyesi olan 20-25 bin ortalama koltuk gradyan değil, düz beyaz. fakat 20-25bin koltuktan yukarısında çok iyi tasarlanmış siyaya geçen bir gradyan mevcut. Koltukların renk tasarımına bile mühendislik çalışması olduğu belli. Diğer örnekleri bırakın arkadaşlar...
Stad neredeyse bomboş
Yorum
-
İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNoktalı gradyan uygulamada en iyisi juventus.
Beyazdan siyaha. Bu stadyumun düşeceği minumum taraftar seviyesi olan 20-25 bin ortalama koltuk gradyan değil, düz beyaz. fakat 20-25bin koltuktan yukarısında çok iyi tasarlanmış siyaya geçen bir gradyan mevcut. Koltukların renk tasarımına bile mühendislik çalışması olduğu belli. Diğer örnekleri bırakın arkadaşlar...
Stad neredeyse bomboş
Juventus'un ki zaten başlı başına bir şaheser
Yorum
-
İlk olarak sakoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesiz şaka mısınız ya? bi sizin dediğiniz mi doğru?
görüşlerinizi adam gibi belirtin.Borussia Dortmund---- Napoli-----Deportivo La Coruna
Yorum
-
Dīś dizayni fena olmayan kayseri kadir has stadyumunun ic dizayni felaket. Bizim stadyumla kiyaslayan arkadaslara sasiriyorum. Tek katildigim nokta kat aralarindaki localar ve onun altinda ki loca koltuklari. Onuda gizleyememisler. Basit rengarenk koltuklar kullanilmasi, her iki katin arasindaki bölünmeler ve ekstra merdivenler facia olmus. Bunlar bizim alt katta olmayacak. Üst katta ise nazik bir sekilde gizlenecek , göze batmayacak. Üst katta katarasi loca üstü ise basit pankart yerine led sistemli reklam veya taraftar pankartlari olmasini dilerim.En son Magic61 tarafından düzenlendi; 26.05.2015, 02:25.
Yorum
-
İlk olarak Hüseyin Ş. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStadyum boşken koltuklar koyu renk olunca ne oluyor ? koyu renkli koltuklar takıma güç mü veriyor, tezahürat mı yapıyor ?
yoksa açık renkli kltuklar çekirdekçi miBize Her Yer Trabzon
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum