direkleri boyamak yerine farklı bir maddeyle kaplayıp daha modern bir görüntü verilebilirdi. eğer dış cepheye cam yapılmayacaksa direkler daha modern bir hale getirilmeli. bir de ışıklandırdın mı dışardan da güzel görünür o zaman
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Yine bir seçim çalışmasına malzeme edildi. Hem de seçimle doğal bağı olmayan bir kişi tarafından.
Böyle bakınca direkler daha da anlam kazanıyor tabi...Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYine bir seçim çalışmasına malzeme edildi. Hem de seçimle doğal bağı olmayan bir kişi tarafından.
Böyle bakınca direkler daha da anlam kazanıyor tabi...
En son Fatih Ç tarafından düzenlendi; 13.05.2015, 15:43.
Yorum
-
Şunu artık anlayın, iktidarlar da bir şekilde kendisini halka sempatik göstermek zorunda!
Bunu da farklı şekillerde yapmaya çalışıyorlar.
Ellerine nasıl bir fırsat geçerse değerlendirmek istiyorlar.
Reklamın iyisi kötüsü olmaz mantığı ile hareket ediliyor.
O yüzden ona malzeme edildi, bunu kullanıyorlar laflarını bırakalım.
Hükümet birçok ile spor tesisi yaptı. Yapıyor.
Bunu reklam etmesi kadar doğal ne olabilir?
Yorum
-
İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞunu artık anlayın, iktidarlar da bir şekilde kendisini halka sempatik göstermek zorunda!
Bunu da farklı şekillerde yapmaya çalışıyorlar.
Ellerine nasıl bir fırsat geçerse değerlendirmek istiyorlar.
Reklamın iyisi kötüsü olmaz mantığı ile hareket ediliyor.
O yüzden ona malzeme edildi, bunu kullanıyorlar laflarını bırakalım.
Hükümet birçok ile spor tesisi yaptı. Yapıyor.
Bunu reklam etmesi kadar doğal ne olabilir?
Keşke senin kadar rahat olabilseydim.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMazisi 10 yıla dayanan ve sayısız seçim mitingine meze olmuş stadın, hala bir seçime malzeme ediliyor olması ve ona alkış tutulması mı doğal?
Keşke senin kadar rahat olabilseydim.
yok şehir silüetini bozdu yok kıyı kanuna uygun değil defalarca durduruldu çalışmalar yanlış mı biliyorum ?En son samet aslan tarafından düzenlendi; 13.05.2015, 16:33.Ben Size Torunlarınıza Anlatabileceğiniz Bir Hikaye Yazdım, Nasıl Anlatacağınız Size Kalmış !!!
Şenol GÜNEŞ
Yorum
-
İlk olarak samet aslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu işin bu kadar uzamasını sadece hükümete mal etmek yanlış bence her fırsatta mahkemeye gönderip durmasına sebep olan muhalif kesime ne demeli ?
yok şehir silüetini bozdu yok kıyı kanuna uygun değil defalarca durduruldu çalışmalar yanlış mı biliyorum ?Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDolgu aşamasında bir kere yürütmeyi durdurma kararı alındı. 8 senenin 6 ayını düşeriz, sorun değil.
Çok fazla zorlamaya gerek yok Kulübün cebinden para çıkmadan yapılan bir stat 10 yılda sürse yapılıyor. Önemli olan yapılması neticeye bakacaksın.(İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"
Yorum
-
10 yıl sonra bir parmak bal sürdüler ağzımıza
Bunun üzerinden 10 yıl daha geçse de ses çıkarmayalım
Aman beyler lütfen iktidar giderse stadyum olmaz iktidarsız falan kalırız ne yapacağız sonra
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMazisi 10 yıla dayanan ve sayısız seçim mitingine meze olmuş stadın, hala bir seçime malzeme ediliyor olması ve ona alkış tutulması mı doğal?
Keşke senin kadar rahat olabilseydim.
Stadyum fikrinin ilk zikredildiği tarihi baz almak ne kadar doğru?
Bu stadyumun temeli 1,5 Sene önce atıldı. Dolgu sürecini de hesaba katarsak dediğin kadar bir süre geçtiğini söyleyemeyiz.
Bu gerçeği unutmamamız lazım.
Seçim konusundaki görüşlerine katılıyorum.
Partilerin Trabzon'dan oy almaları için daha ciddi yatırımlar yapmaları gerek! Bu şehir bir stadyuma kandırılmamalı! Haklısın.
Şehrin vizyonu büyütülmeli! Talepler çeşitlenmeli!
Velhasıl kelam siyasetçi Trabzon'dan oy alabilmek için şehri kalkındıracak projeler üretebilmeli...
Yorum
-
İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYiğit kardeşim, ben stadyumun 10 yıla dayanan bir mazisi olduğunu düşünmüyorum.
Stadyum fikrinin ilk zikredildiği tarihi baz almak ne kadar doğru?
Bu stadyumun temeli 1,5 Sene önce atıldı. Dolgu sürecini de hesaba katarsak dediğin kadar bir süre geçtiğini söyleyemeyiz.
Bu gerçeği unutmamamız lazım.
Seçim konusundaki görüşlerine katılıyorum.
Partilerin Trabzon'dan oy almaları için daha ciddi yatırımlar yapmaları gerek! Bu şehir bir stadyuma kandırılmamalı! Haklısın.
Şehrin vizyonu büyütülmeli! Talepler çeşitlenmeli!
Velhasıl kelam siyasetçi Trabzon'dan oy alabilmek için şehri kalkındıracak projeler üretebilmeli...
bu projeyi ilk ortaya atan, ve ilk girisimleri baslatan nuri albayrakdi
stadin insaat sürecide albayrak baskanlik süreci gibi gecdigini söylersem, dogru kiyas olurdu
her dogru icin bin kat bedelini ödüyoruz"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak Zafer Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAslinda karadeniz böyle bir zemin icin uygun bir yer olmasi lazim. Futbolculara milyonlar veriyoruz. Ingiltereden bir kac bin €'ya 2-3 usta getirsek olmazmi"When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyeni stadyum mazisi 19 yildir var, daha faruk özak zamanindan beri
bu projeyi ilk ortaya atan, ve ilk girisimleri baslatan nuri albayrakdi
stadin insaat sürecide albayrak baskanlik süreci gibi gecdigini söylersem, dogru kiyas olurdu
her dogru icin bin kat bedelini ödüyoruz
Selçuk Bey, stadyum fikrinin ortaya atılmasını konusunda dedikleriniz doğru.
Fakat fiziki olarak bu stadyumun yapımı o kadar eskilere dayanmıyor.
Dediğim gibi temeli sadece 1,5 Yıl önce atıldı.
Keşke Trabzonspor'un lobisi güçlü olsaydı, keşke Trabzonlu Bakanlar biraz şu süreçte Trabzonspor'a pozitif ayrımcılık yapılsaydı!
O zaman stadyum fikrinin ortaya atılmasından kısa bir süre sonra proje fiziki olarak gerçekleştirilirdi.
Maalesef Bjk, Fb, Gs'ye sağlanan kaynaklar Trabzonspor'a sağlanmamıştır!
Trabzonspor'a 2 kuruş destek sağlansa bu kulüpler hemen ayağa kalkıyor.
Medya gücünü kullanarak bunu engellemeye kalkıyorlar.
Yorum
Yorum