İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEmirates'in Zemini
TRABZONSPOR 1967
Yorum
-
İlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBekir abinin başta dediği gibi 3-4 ekiple çatı işine girişseler çok kısa sürede biter bu çatı... bence o tek vinçle yapılan işlemler gayet hızlı
Yorum
-
İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFurkan 3-4 ekip'in çalışması için haftada bir 4 tırın gelmesi lazım
Yorum
-
İlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNiye ya yerde yatan bayağı bi malzeme var benim gördüğüm 3-4 olmasa da iki vinç çalışabilir malzeme falan hikaye
Yorum
-
İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim resimlerde gördüğüm yerde yatan parçalar ''V'' şeklindeki direkler. Tribün üzerine uzanan 4 adet konuldu Trabzon tarafında da yerde 2 adet bu parçadan yatıyor toplamda 6 adet yapıyor hadi 3 tanede görmediğimiz var diyelim . Birleştirici parçalarda ortalıkta yok denecek kadar az. Malzeme akışı çok yavaş şekilde ilerliyor alana. Büyük parçalar bitseydi birleştirici parçalar daha çabuk gelecek ama işte çok yavaş.
Yorum
-
İlk olarak Hüseyin Ş. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://upload.wikimedia.org/wikipedi..._-_1725684.jpg
emirates'te tribünler sahadan alçakta. millet yedek kulübesinden izler gibi izliyor resmen
oval olusundan cok mesafe var gibi sahaya
bizim tribün zeminden 32 santim yüksekdeymis
En son selcuk tarafından düzenlendi; 13.05.2015, 01:28."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Bu stat Türkiye'nin hatta dünyanın sayılı statlarından biri olacaktır. Çatıyı gördükçe stadın ne kadar ihtişamlı bir yapıya sahip olacağı anlaşılıyor. Şayet cam yapılsaydı dış cephe yada klasik dış cepheler gibi olsaydı o zaman sıradanlaşacak tık.(İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"
Yorum
-
İlk olarak HoScHaKaL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Twitter akyazi arena dan alınmıştır.
Yorum
Yorum