Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Trabzonspor Taraftarı yeni stadyum ile birlikte kabuğunu kırıp daha bilinçli bir hale gelebilirse en büyük artı bu olacaktır.

Tek dileğim ve temennim budur.

Kendi futbolcusuna küfür eden, alay eden insan tipinin değişmesini diliyorum.
    Nerede o günler!
    Bize Her Yer Trabzon

Yorum

• Saat 18.00 itibariyle son kolona da montaja başlanmış

Yorum

• eyvallah hazar aksam sabah bekliyoruz fotolarını ��

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Emirates'in Zemini

Aslinda karadeniz böyle bir zemin icin uygun bir yer olmasi lazim. Futbolculara milyonlar veriyoruz. Ingiltereden bir kac bin €'ya 2-3 usta getirsek olmazmi
          TRABZONSPOR 1967

Yorum

• Bekir abinin başta dediği gibi 3-4 ekiple çatı işine girişseler çok kısa sürede biter bu çatı... bence o tek vinçle yapılan işlemler gayet hızlı

Yorum

• emirates'te tribünler sahadan alçakta. millet yedek kulübesinden izler gibi izliyor resmen

Yorum

• bizim alt katlar emirates den yataymı acaba

Yorum

• İlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bekir abinin başta dediği gibi 3-4 ekiple çatı işine girişseler çok kısa sürede biter bu çatı... bence o tek vinçle yapılan işlemler gayet hızlı
                  Furkan 3-4 ekip'in çalışması için haftada bir 4 tırın gelmesi lazım

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Furkan 3-4 ekip'in çalışması için haftada bir 4 tırın gelmesi lazım
                    Niye ya yerde yatan bayağı bi malzeme var benim gördüğüm 3-4 olmasa da iki vinç çalışabilir malzeme falan hikaye

Yorum

• İlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Niye ya yerde yatan bayağı bi malzeme var benim gördüğüm 3-4 olmasa da iki vinç çalışabilir malzeme falan hikaye
                      Benim resimlerde gördüğüm yerde yatan parçalar ''V'' şeklindeki direkler. Tribün üzerine uzanan 4 adet konuldu Trabzon tarafında da yerde 2 adet bu parçadan yatıyor toplamda 6 adet yapıyor hadi 3 tanede görmediğimiz var diyelim . Birleştirici parçalarda ortalıkta yok denecek kadar az. Malzeme akışı çok yavaş şekilde ilerliyor alana. Büyük parçalar bitseydi birleştirici parçalar daha çabuk gelecek ama işte çok yavaş.

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Benim resimlerde gördüğüm yerde yatan parçalar ''V'' şeklindeki direkler. Tribün üzerine uzanan 4 adet konuldu Trabzon tarafında da yerde 2 adet bu parçadan yatıyor toplamda 6 adet yapıyor hadi 3 tanede görmediğimiz var diyelim . Birleştirici parçalarda ortalıkta yok denecek kadar az. Malzeme akışı çok yavaş şekilde ilerliyor alana. Büyük parçalar bitseydi birleştirici parçalar daha çabuk gelecek ama işte çok yavaş.
                        Öyleyse ben yanlış gördüm

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Ş. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          http://upload.wikimedia.org/wikipedi..._-_1725684.jpg

emirates'te tribünler sahadan alçakta. millet yedek kulübesinden izler gibi izliyor resmen
                          bence bizim 1. kat bundan güzel olacak
                          oval olusundan cok mesafe var gibi sahaya
                          bizim tribün zeminden 32 santim yüksekdeymis

En son selcuk tarafından düzenlendi; 13.05.2015, 01:28.
                          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Bu stat Türkiye'nin hatta dünyanın sayılı statlarından biri olacaktır. Çatıyı gördükçe stadın ne kadar ihtişamlı bir yapıya sahip olacağı anlaşılıyor. Şayet cam yapılsaydı dış cephe yada klasik dış cepheler gibi olsaydı o zaman sıradanlaşacak tık.
                            (İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"

Yorum

• İlk olarak HoScHaKaL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Twitter akyazi arena dan alınmıştır.
                              maraton tribününün sağ ve solt üst köşesindeki odalar nedir bilen varmı ?

Yorum

• Hüseyin Emin ( Stadyum müdürü)
                                Örnek kapı yıldız eklenecek ÇALIŞMA örnek teşkil etmektedir

Loca zemin çalışması

Loca dolaşım alanı

Çatı

En son Fatih Ç tarafından düzenlendi; 13.05.2015, 15:11.

Yorum

Çalışıyor...
                                X