İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
-
İlk olarak HoScHaKaL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Twitter akyazi arena dan alınmıştır.
Yorum
-
şehrin merkezinde herkesin yürüyerek gidebileceği mesafede, mevcut avni akerin arazisinde kapsamlı bir şehir hastanesi yapılır.. eski ssk; mevcut fatih devlet hastanesi de buraya taşınır ve arazisi büyükşehir belediyesine verilir.. kaşüstündeki hastane onkoloji hastanesi yapılır.. böylelikle şehrin sağlık sorunu çözülmüş olur!!En son memozcan tarafından düzenlendi; 08.05.2015, 22:28.Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
İlk olarak yattarinho61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu ilk resim çok mükemmel- Memento mori
Yorum
-
Belediye başkanının işi gücü yok herhalde canı sıkıldıkça dolgu alanına bir şey konduruyor.Sen önce şehirde olmaması gerekirken şehirde olan yerleri tesbit et boşalt,sonra ne gerekiyorsa onu yaptır.
Stadın yanına hastane hem de şehir hastanesi.Akıl işi mi?- Memento mori
Yorum
-
İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih devlette var şehrin merkezinde.....
Kemik hastanesi ve Ahi Evren Göğüs hastalıkları hastanesinide unutmamak lazım......
+ Karadeniz Hastanesi (Tanjant)Şahıslardan önce kafalar değişmeli.
Yorum
-
İlk olarak taha küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugün acaba ne oldu vip tribünün yol tarafında çalışma vardı
Yorum
-
Şantiyenin belli bölümlerinde ışıklar açık. Çalışılıyor mu çalışılmıyor mu bilmiyorum. Az önce geçtim ordan.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
1- Boş yer varsa hastane yerine okul yapsınlar. Trabzonspor okulu yapsınlar adam gibi. Yetenekli çocukların tüm eğitimleriyle ilgilenilsin, bakın o zaman ne topçular çıkıyor.
2- En az Samsun otogarı kadar iyi ve lüks bir otogar şart oraya. İhtiyacı karşılamanın yanısıra akyazıya ilgi daha da artacaktır.Şahıslardan önce kafalar değişmeli.
Yorum
-
bildiğim kadarıyla cumhurbaşkanı trabzona geldiğinde, gümrükçüoğlu avni akerin arazisine şehir hastanesi yapılmasını talep etmişti. cevap olarak ise, şehir hastanesini için avni aker arazisinin yetersiz olduğu ayrıca o alana şehir meydanı yapılmasını istemişti cumhurbaşkanı.
bende tüm bunlardan bağımsız olarak avniakerin arasizine trabzonun çok ihtiyacı olan şehir meydanı ve yeşil alan olsun isterim.(sanırım b.şehir hizmet binası da düşünülüyor). ordu ve konya da sanırım(konyadan çok emin değilim) eski stat alanına şehir meydanı yapılacak.
bu açıdan bence hayallerimiz arasında avni akeri ayrı bir yere koyalım derim. ben her ne kadar trabzonda yaşayamıyorsam da o araziyi yeşil hariç hiç bir renge yakıştıramıyorum.
ayrıca dolgu alanı ve otogar bence ayrı dünyaların kavramı olmalı. zira kanuni bulvarı yapılınca şehirler arası trafik bildiğim kadarıyla akyazı kavşağına gelmeden muhtemelen yıldızlıdan içeri ilerleyecek. o yüzden yeni otogar yıldızlı sapağı civarından biraz iç kesime yapılabilir.En son ağasarlı tarafından düzenlendi; 08.05.2015, 23:48.
Yorum
-
Spor kompleksinde otogarın, hastane'nin ne işi var.
Bu yerin amacına ve hüviyetine uygun biçimde projeler geliştirilmeli.
O alanı 24 saat yaşanılabilir, canlı ve sıcak bir ortama büründürmeliyiz.
Spor, eğlence ve kültürel aktivetelerin birarada olduğu sosyal bir mecra oluşturumalı.
Mesela Münih olimpiyat stadı'nın çevresindeki park bizim için güzel bir örnek.
Yorum
-
Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461
İlk olarak Uğur Demircioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurası İngilterede kaldığım Brighton şehri. Sahilinde büyük bir rıhtım ve üzerinde çeşitli eğlence yerleri vardı. Bu tarz yerlerin olması stad çevresinin canlanması için güzel projeler olabilir.
Delikanlı bir şehirde kalsaydın hocam ya
ABD'de San Francisco UK'de Brighton bize haram
Bende dil için İngiltere'ye gideceğim zaman diğerlerinden ucuz diye Brighton şehrine gidecektim. Son anda firma tarafından "El ele tutuşup sokakta öpüşen erkekler görebilirisin" uyarısı alınca şehir değiştirmeye karar vermiştim9 # Osvaldo'
Yorum
-
İlk olarak Tolga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDelikanlı bir şehirde kalsaydın hocam ya
ABD'de San Francisco UK'de Brighton bize haram
Bende dil için İngiltere'ye gideceğim zaman diğerlerinden ucuz diye Brighton şehrine gidecektim. Son anda firma tarafından "El ele tutuşup sokakta öpüşen erkekler görebilirisin" uyarısı alınca şehir değiştirmeye karar vermiştimTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461
İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSonunda nereye gittin, tavsiyelerin neler
Cambridge'e gittim ... Allah nasip ederse bir sonraki hedefim Newcastle ...
Ben yaz dönemi gitmiştim. Çok akademik değilde biraz pratik oldu. Çünkü akademik bir dil olayı için hele hele 17-18 yaşlarında bu süre bence çok yeterli değil. En kötü 6 ay kalmak şart bence.
Tavsiyelerim, sakın gözden uzak, kimsenin aklına gelmeyeceğini düşündüğünüz yerlerde bile mangal yapmayın250 Pound cezası var.
Tunuslularla veya bilimum dil öğrenmeye gelen diğer Araplarla bar kavgalarına girmeyin.
Dil kurslarında karşılaştığınız 26-27 yaşlarındaki Norveçli kızlar sizlere gerçekten aşık değiller.
Diğer İskandinav ırkları İngilizce öğrenmek için orada değiller. Ailelerini bir şekilde kandırmış, yada orada kalacak parayı bir şekilde birleştirmişler. Zaten aksanlı konuşuyorlar, sırf İngiltere'de içip kusmaya yada kötü şeyler yapmaya gelmişlerdir
Çekiciliğinize güveniyor, kendinizi Kazanova sayıyorsanız gidip dışarıda kalın. He yok tek olsun, benim olsun, uzun soluklu düşünüyorum (yalanına) destekçiyseniz yurtta (Dorm) kalın
Türk esnaf bulun ve onunla iyi geçinin. Aniden ülke dışına kaçmanız gerekirse çok işinize yarar.
Daha da varözelden devam edebiliriz Sefer
Bu arada dünkü sorunun cevabı ikinci söylediğin seçenek. Kastım oydu ...9 # Osvaldo'
Yorum
Yorum