Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak tomislav tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Resmini ceksende gorsek meraklanmasak olmaz mi?
    Arabayla geçtiğim için çekemiyorum.

Yorum

• BORDO MAVI

BORDEAUX BLAU

CLARET BLUE

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Babannemin cenazesi sebebiyle geleli bir hafta oldu. Gözle görülür bir değişiklik olmadı burda olduğum süre içerisinde. İki direk parçasını birleştirdiler sadece.

Kuzenim Antalyalı bir şirket için çalışıyor. Stadyumun tesisatını döşüyor. Sarıdağlar yetkilisinin en mükemmel işin çıkmasını istediğini, her gelişinde bir kaç işi tekrarlattığını söylüyor. Hedefleri dört dörtlük bir eser ortaya çıkarmakmış.
        Başın sağolsun İbrahim,Allah sabır versin.

Bu arada istediğin gibi cam kaplaması yapıldı stad,biraz olsun mutlu olmuşsundur umarım.Protokol tarafı da camla kaplanırsa senin istediğin gibi olacak.
        FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

İlk olarak SinanDanli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ibrahim başın sağolsun Allah rahmet eylesin geri kalanlara sabır versin.

İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Başın sağolsun İbrahim,Allah sabır versin.

Bu arada istediğin gibi cam kaplaması yapıldı stad,biraz olsun mutlu olmuşsundur umarım.Protokol tarafı da camla kaplanırsa senin istediğin gibi olacak.
          Amin sağolun.

Onu da yazacaktımda, zaten biliyorsunuzdur diye yazmadım. Güzel gözüküyor. Aşağı kadar indirseler membran ışıklandırmasıyla güzel yansıma yapar cama. Yakından gerçekten daha güzel.

Trabzona giderken iki üçgeni gördüm, dönerken üçdü nedense. Ya da ben mi yanlış gördüm bilmiyorum.
          Milli Takımım TRABZONSPOR
          Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
          Helalin adı kaldı, onu gören yok.
          Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Babannemin cenazesi sebebiyle geleli bir hafta oldu. Gözle görülür bir değişiklik olmadı burda olduğum süre içerisinde. İki direk parçasını birleştirdiler sadece.

Kuzenim Antalyalı bir şirket için çalışıyor. Stadyumun tesisatını döşüyor. Sarıdağlar yetkilisinin en mükemmel işin çıkmasını istediğini, her gelişinde bir kaç işi tekrarlattığını söylüyor. Hedefleri dört dörtlük bir eser ortaya çıkarmakmış.
            İbom başın sağolsun gardaşım.
            Rabbim rahmet etsin,mekanı cennet olsun inşallah.
            Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Yorum

• hey maşallah ilk parçalar yapının nasıl bir şey olacağını belli ediyor. şuan görünen sönük görüntü çatı bitince baya heybetli olacak.

Yorum

• Stad dan öteye bizim spor kültürünü geliştirmemiz lazım

Almanyada yaşayan atkadaşlar dortmund lever glacbach bilet fiyatları hakkında bilgilendirebilirler mi?

Yorum

• @hazar arabanın camını indirseydin bari resmi çekerken
                    Cehalet ne güzel şey, her şeyi biliyorsun.

Yorum

• İbrahim kardeşim, başın sağolsun . Allah sabır versin .

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Stad dan öteye bizim spor kültürünü geliştirmemiz lazım

Almanyada yaşayan atkadaşlar dortmund lever glacbach bilet fiyatları hakkında bilgilendirebilirler mi?
                        bütün avrupada her büyük takim fakir taraftarina yönelik en azindan stadin %5lik bölümünü 7-10 avroya satmaya calisiyor

bu standarttir
                        sadece ingilterede 20 sterline tirmanan yerler var, ama pl dede yani 4,5 sterline bilet satan takimlar var

özellikle münihde kalite fark etmeyen kale arkasinda 7 bin kisilik yer var 7 avroya satilan, hemen yanindaki bölümler ayni kaliteye 25 avro veriyor, kimsede böyle olmaz demiyor
                        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Bu çatı böyle tek tarafdan çalışmayla zor biter iki vinç getiremiyorlar şuraya
                          ŞAMPİYON TRABZON

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bütün avrupada her büyük takim fakir taraftarina yönelik en azindan stadin %5lik bölümünü 7-10 avroya satmaya calisiyor

bu standarttir
                            sadece ingilterede 20 sterline tirmanan yerler var, ama pl dede yani 4,5 sterline bilet satan takimlar var

özellikle münihde kalite fark etmeyen kale arkasinda 7 bin kisilik yer var 7 avroya satilan, hemen yanindaki bölümler ayni kaliteye 25 avro veriyor, kimsede böyle olmaz demiyor
                            Bana göre bizim de 2-3 sene boynca tribün spor kültürü ile ve taraftar sayısının artırılması için bilet fiyatları kale arkası 10-15 maraton denilen yerler 20-25 lira arasına satılmalı

Tarftarlık bilincinin yerleşmesiyle bence iletleyen senelerde bu fiyatlar 5-10 tl yukarı cıkarılır

Nasıl otelcilik de en kötü oda boş odadır hesabı tribünde de en kötü koltuk boş koltuktur

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              İbom başın sağolsun gardaşım.
                              Rabbim rahmet etsin,mekanı cennet olsun inşallah.
                              İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              İbrahim kardeşim, başın sağolsun . Allah sabır versin .
                              Amin, eş dost ve sizler olmasaydınız halimiz haraptı. Sağolun.
                              Milli Takımım TRABZONSPOR
                              Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                              Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                              Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

Çalışıyor...
                              X