Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    dikkat ettiniz mi bilmem ama hayri gürde alt katlar 12 sıra olmalı ama dik yapılmış nasılda etkileyici ve ürkütücü gözüküyor sadece 12 sıra kesinlikle akyazıdan daha etkileyici bizim altlar çok yatay oldu yetmezmiş gibi 5 sırayıda localar yuttu bizim 26 sıra hayrı gür gibi dik olsaydı ve localar icat edilmeseydi korkunç bir etkileyiciliği olucaktı.
    Kesinlikle katiliyorum, alt kat dik olsaydı lovalar bu kadar göze batmazdı. 50 kişilik bi stad gibi dururdu

Ama sırf milletin sinirini bozmak için söylediğin 5 sıra yalanını da söyleme artık can sıkıyor

Yorum

• Bekir Eline emeğine sağlık, yine çok güzel resimler. Resimlerden görünen sadece çatı işi ağırdan gidiyor diğer işlerde ilerleme gözle görülür oranda devam ediyor çatıya da yeni vinç geldiğine göre yakında o kısımda da ilerlemeler görebileceğiz. Yerde yatan oldukça direk mevcut ama bağlantı kolları eksik gibi.

Yorum

• Eline sağlık Bekir.
        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
        Ayağa KALK!

Yorum

• Bayağı güzel oldu bence..

Yorum

İlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bayağı güzel oldu bence..

İç dizaynı beğeniyorum. Koltuklar yerleştirilmeden önce şu beton görüntüsünden kurtulsak çok güzel olur. Atıyorum koltuklar bordoysa maviye boyansın, veya koltuklarla aynı olsun. Bordo-gri veya mavi-gri olmasın mümkünse.
            Milli Takımım TRABZONSPOR
            Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
            Helalin adı kaldı, onu gören yok.
            Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              İç dizaynı beğeniyorum. Koltuklar yerleştirilmeden önce şu beton görüntüsünden kurtulsak çok güzel olur. Atıyorum koltuklar bordoysa maviye boyansın, veya koltuklarla aynı olsun. Bordo-gri veya mavi-gri olmasın mümkünse.
              Stad boyanacak diyorlar ama bakalım ne yapacaklar iç-dış mı boyanacak ne olacak bilemiyoruz tabi

Yorum

• Sağolun dostlar.

Hava bugün rüzgarlı idi biraz, çatıda bu yüzden çalışma yoktu sanıyorum.

Yorum

İlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Stad boyanacak diyorlar ama bakalım ne yapacaklar iç-dış mı boyanacak ne olacak bilemiyoruz tabi
                  O ana tribünün dış kısmında sıvanan duvarlar boyanır kesin. Benim dediğim gibi iç kısmı boyanmış tribün yok galiba Türkiyede. Bizde de olmaz.
                  Milli Takımım TRABZONSPOR
                  Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                  Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                  Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Dışı boyanır içini zannetmiyorum İç kısımda çıkış tünelleri boyanması lazım. !

Yorum

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kesinlikle katiliyorum, alt kat dik olsaydı lovalar bu kadar göze batmazdı. 50 kişilik bi stad gibi dururdu

Ama sırf milletin sinirini bozmak için söylediğin 5 sıra yalanını da söyleme artık can sıkıyor
                      renkdaş mlletin siniri bozmak gibi bir derdim yok manyak filan değilim. yazdıklarım gerçekler gerçekler acıtır işine gelmeyenlerde acizlerde beni engelliyor ama hiç umrumda değiller engelliyenler onların acizliğine veriyorum.kaybeden onlar benim muhteşem tespitlerimi kaçırıyorlar cevap veremiyorlar ben çok rahatım

Yorum

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Akyazı'da alt kat üst kat kadar dik olsaydı, üst katın en üst sırası sahaya çok uzak (yüksek) olacaktı. Bence böyle olması daha iyi oldu. Ses bütünlüğü açısından da katkısı olacaktır.
                        renkdaşım bir kalem al masanın üstüne bırak sonra onu yatay biraz kaldır sonrada dikey daha fazla kaldır kalem sana yaklaşıyormu uzaklaşıyormu senin mantık yanlış dik olsaydı daha yakın olurdu üst trübünler

Yorum

• İlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bayağı güzel oldu bence..

yatayda olsa locasız alt trübünler bütünlük açısıdan gözüme güzel gözüktü

Yorum

• bazı eleştiriler o kadar can sıkıyorki. bazı insanlar eleştirdikleri şeyi başkalarının sevebileceğini düşünemiyor burda asıl kargaşa yaratan olay budur.
                            Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
                            Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
                            Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• yapacağınız tek şey

böyle olmalıydı şu haliyle çok kötü

demek yerine

bence şöyle olsa daha iyi olurdu

bazıları bu şekilde eleştirisini yapsa kimse tartışmaz kimse kimseyi engellek zorunda kalmaz.
                              Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
                              Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
                              Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                renkdaşım bir kalem al masanın üstüne bırak sonra onu yatay biraz kaldır sonrada dikey daha fazla kaldır kalem sana yaklaşıyormu uzaklaşıyormu senin mantık yanlış dik olsaydı daha yakın olurdu üst trübünler
                                Kalem tespiti güzeldi. Senin anladığına göre haklısın ama ben yükseklik olarak uzak oluyor demek istedim. Yine dediğin gibi kalem deneyiyle deneyebilirsin.
                                Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X