Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak atomantcum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Liman yapılacak mı yani şimdi?

Görseller projeyi hazırlayan mimarlık şirketinin web sitesinden alınmıştır.
    Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
    Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Arka sayfadaki görsel 1970 yılından 40 tane proje değiştirdiler. Bir stad değişmedi, stadın yanında ne varsa değişti Tabi değişti demekten çok kaldırıldı desek daha doğru olur.
      ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• Ben stadı beğeniyorum bitmesini de heyecanla bekliyorum. Umarım gelecek sezona yetişir o apartmana benziyor dediğiniz locaları da stat bitince göreceğiz hep birlikte
        FIRTINA

Yorum

• O apartmana benzetilen locaların, sese büyük katkı sağlayacağını tahmin ediyorum.

Yorum

• ses teknolojisi hangi firma üstlenecek acaba.. avni akerdeki babam zamanından kalma düğün salonu kolonlarından kurtulcaz inşallah.. şu anonsçu işini çözmemiz lazım yeni stadda inletmemiz lazım stadı

Yorum

• Eline kalem kağıt alan ,

önünde bilgisayarı bulan...

1-2 resim çiziyor bu yapılacak diyor....

Oysa ortada ne plan var ne proje var....
              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu da güzel bir açı

ben çatının yüksek olmasını istiyorum stadı hiçdeğilse çok heybetli gösteriyor bu fark önemli.. basık çatı olmasındansa devasa bi çatı tercihim.

Yorum

• İlk olarak ts_ezer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  [ATTACH]6769[/ATTACH]
                  hangi futbol cahili bu projeyi seçebildi.
                  harcanan paralara yazık.
                  bu stadı gördükçe, konya stadı ve beşiktaş stadını tasarlayanlara saygı duyuyorum.
                  kat araları ve apartman locaları stadın tüm görüntüsünü
                  harcanan paralara yazık etmiş.
                  Camlara teknosa, real adidas falan yazsalar aynı kurtköy deki Viaport alışveriş merkezi, yeminle arasında fark yok
                  SEN TRABZONSPOR!!! HALA BU İHO DENEN HERİFİ İNDİREMİYORSUN YA, ÇEKTİĞİN TÜM ÇİLELER ANANIN AK SÜTÜ GİBİ HELALDİR.

Yorum

• az önce saha ortasında 3 kişi gördüm bu iyi gelişme sahayı boydan boya geçtiler,
                    @zafercalikoglu
                    @trabzonspor

Yorum

• eyyyy o kameradan sorumlu kimse.bu stadın içinde en az 3-4 ay çalışma olmayacağı belli boş boş trübünleri izliyoruz haa pardon ara sıra 3-4 elemanda geçiyor.çalışma artık stad çevresinde çatısında kameradan sorumlu kimse akıl edemiyormusun o kamerayı dışarı almaya da neler olup bittiğini görsek.ama almassın bize ızdırap olucaksınız yaa.böyle bir saçmalık olamaz yaaa kamera boş boş dönüyor bomboş trübünlere bakıyoruz o çatı işi bittikten sonra koltuklar takılıcak o kamerada 3-4 ay boş boş dönüp durucak ne diyim bize bu sıkıntıyı çektiriyorsunuz yaa Allah sizi bildiği gibi yapsın.

Yorum

• İlk olarak zafercalikoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        az önce saha ortasında 3 kişi gördüm bu iyi gelişme sahayı boydan boya geçtiler,
                        Akyazı cezavi

Yorum

• Proje ilk açıklandığından son aşamasına kadar bir çok değişikliğe uğradı. Eski proje resimlerini burada paylaşıp insanların aklını bulandırmayalım
                          Yapılacak proje budur, bu görsel planında ilerlediğini görmekte yetenek gerektirecek bir durum değildir.
                          Kumsal ve spor salonu hariç tabi !

Yorum

• gercege en yakin bu, burdada 2 yerine 5 cim saha ve biri 5 bin tribünlü olacak denilmisdi

En son selcuk tarafından düzenlendi; 24.04.2015, 14:27.
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              gercege en yakin bu, burdada 2 yerine 5 cim saha ve biri 5 bin tribünlü olacak denilmisdi

Plaj baya kalabalik 😄 jetskilerde birbirinlen yarisiyo, cok yaratici
                              En son Colakoglu tarafından düzenlendi; 24.04.2015, 17:20.
                              keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• stad bitti biticek hala nasıl olucagı hakkında bi görsel yapmadılar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X