Arka sayfadaki görsel 1970 yılından 40 tane proje değiştirdiler. Bir stad değişmedi, stadın yanında ne varsa değişti Tabi değişti demekten çok kaldırıldı desek daha doğru olur.
● Koyu Bordo - Açık Mavi ● ____________________ "This is the club"
Ben stadı beğeniyorum bitmesini de heyecanla bekliyorum. Umarım gelecek sezona yetişir o apartmana benziyor dediğiniz locaları da stat bitince göreceğiz hep birlikte
ses teknolojisi hangi firma üstlenecek acaba.. avni akerdeki babam zamanından kalma düğün salonu kolonlarından kurtulcaz inşallah.. şu anonsçu işini çözmemiz lazım yeni stadda inletmemiz lazım stadı
[ATTACH]6769[/ATTACH]
hangi futbol cahili bu projeyi seçebildi.
harcanan paralara yazık.
bu stadı gördükçe, konya stadı ve beşiktaş stadını tasarlayanlara saygı duyuyorum.
kat araları ve apartman locaları stadın tüm görüntüsünü
harcanan paralara yazık etmiş.
Camlara teknosa, real adidas falan yazsalar aynı kurtköy deki Viaport alışveriş merkezi, yeminle arasında fark yok
SEN TRABZONSPOR!!! HALA BU İHO DENEN HERİFİ İNDİREMİYORSUN YA, ÇEKTİĞİN TÜM ÇİLELER ANANIN AK SÜTÜ GİBİ HELALDİR.
eyyyy o kameradan sorumlu kimse.bu stadın içinde en az 3-4 ay çalışma olmayacağı belli boş boş trübünleri izliyoruz haa pardon ara sıra 3-4 elemanda geçiyor.çalışma artık stad çevresinde çatısında kameradan sorumlu kimse akıl edemiyormusun o kamerayı dışarı almaya da neler olup bittiğini görsek.ama almassın bize ızdırap olucaksınız yaa.böyle bir saçmalık olamaz yaaa kamera boş boş dönüyor bomboş trübünlere bakıyoruz o çatı işi bittikten sonra koltuklar takılıcak o kamerada 3-4 ay boş boş dönüp durucak ne diyim bize bu sıkıntıyı çektiriyorsunuz yaa Allah sizi bildiği gibi yapsın.
Proje ilk açıklandığından son aşamasına kadar bir çok değişikliğe uğradı. Eski proje resimlerini burada paylaşıp insanların aklını bulandırmayalım
Yapılacak proje budur, bu görsel planında ilerlediğini görmekte yetenek gerektirecek bir durum değildir.
Kumsal ve spor salonu hariç tabi !
Yorum