Ne otogari arkadas ya daha neler.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOtogar tasinirsa ben battim
Bilmeyenler icin.otogar yuzde yuz tasinacak ama oraya degil.guney cevre yolunaHER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!
Yorum
-
İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületabi otogardaki biton otobüsün egzos dumanında futbolcuların antrenman yapmasını takanda yok bu dolgu alanına süperyedi yıldızlı birotelyapmaktan başka çare yok global dünyada para güç demek altyapı tesisi yapılsa bizim taraftar 5yılda o altyapıdan çıkacak futbolcuları 2 maçta yer bence boş iş olur oraya süper otel yapılmalı ordan para akmalalı sonra global dünyada o paralarla futbolcu alınmalı ufuk geniş olmalı sadece trabzondaki gençlermi yoksa tüm dünyamı
güney çevre yolu 1 10 sene daha yapılmaz. bu şehir 10 sene daha otogar rezilliğine katlanmamalı.. geçici olarak da olsa akyazıya ve ya kaldırılacak karayollarının alanına otogar yapılmalı.
Yorum
-
Modern ve şehre yakışan bir otogar binası yapılması şart oğlu şart!
Hemen her şehirde modern ve güzel otogarlar yapıldı...
Manisa, Denizli, Aydın, Çorum, Samsun vb.
Trabzon'a güzel bir otogar ekmek su gibi şart!
Artık Karayollarının Arazisine mi yapılır başka bir yere mi bilemiyorum.
Ama bir an önce temeli atılmalı otogarın...
Yorum
-
İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAkyazı dolgu alanında Stadyumun batı kısmı , yani ticari imara sahip olacak adaların Trabzonspor'a devredilmesine ihtimal dahi vermiyorum . Maalesef , bize yedirmezler !
Fakat , Stadyumun doğusunda biri açık otopark olmak üzere boş olarak gösterilen 6 parsel üzerinde bir pazarlık söz konusu olabilir . Trabzonspor bu bölgeyi zamanla çok önemli bir spor yerleşkesi haline getirebilir .
çok mu zor
bu milleti böyle bir olaya kanalize etmek çok mu zor
taraftar grupları net isteklerini ortaya koysun akyazı da ticaret sadece Trabzonspor adına yapılır farklı düşünen gitsin kadıköyden alsın@ okşoholu
Yorum
-
İlk olarak oksoholu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKonu Trabzonspor ticari imara acılan tarafların Trabzonspor'a devredilmemesine kim karışacak Toki mi orada yapılacak avm leri kullanacak kişiler İstanbuldan mı gelecek burası Trabzon ve Trabzonsporun aleyhine olacak hiç bir şeyin içine girmeyiz yemişim avmlerini ticari şerketlerini bir ayda kapatıp giderler toki bunları bedava tarabzonspora kiralar ve biz işletiriz takım adına
çok mu zor
taraftar grupları net isteklerini ortaya koysun akyazı da ticaret sadece Trabzonspor adına yapılır farklı düşünen gitsin kadıköyden alsın
daha önedende demistik, gerekirse avni akerde devam ederiz kozu kullanilmali
ama baskanin bunu iktidara karsi takindigi iliski yüzünden yapamiyacgi acik
ist takimlarina tahsis edilen adalar, yaylalar ve arsalar karsiligi bu dolgu alani bir hic
ama dinleyen yok"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak oksoholu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKonu Trabzonspor ticari imara acılan tarafların Trabzonspor'a devredilmemesine kim karışacak Toki mi orada yapılacak avm leri kullanacak kişiler İstanbuldan mı gelecek burası Trabzon ve Trabzonsporun aleyhine olacak hiç bir şeyin içine girmeyiz yemişim avmlerini ticari şerketlerini bir ayda kapatıp giderler toki bunları bedava tarabzonspora kiralar ve biz işletiriz takım adına
çok mu zor
taraftar grupları net isteklerini ortaya koysun akyazı da ticaret sadece Trabzonspor adına yapılır farklı düşünen gitsin kadıköyden alsın
Bütün kurumlar ağzını suyunu akıtıyor.Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...
Bir şehir takımından fazlası...
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle%100 böyle olmali
daha önedende demistik, gerekirse avni akerde devam ederiz kozu kullanilmali
ama baskanin bunu iktidara karsi takindigi iliski yüzünden yapamiyacgi acik
ist takimlarina tahsis edilen adalar, yaylalar ve arsalar karsiligi bu dolgu alani bir hic
ama dinleyen yok
o zaman bu alanları Trabzonsporumuz küçük bir ücret karşılığı kiralar ve değerinde isteyen esnafa kiralar arada büyük bir kira ücreti cebimizde kalır herhalde bunda hemfikir olmayacak bir aziz vardır@ okşoholu
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum