Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

Otele ihtiyaç var mı bilmiyorum. Sektörün durumunu oğrenmek lazım. Ramada yapılıyor Hilton yapılıyor. Otel işine başkası girer mi. Novotel ve Zorlu da var.

Yorum

• acaba gerçekten o resimdeki gibi kumsal yapılıcakmı eğer yapılıcaksa kesinlikle altın kum olmalı yani çölkumu gibi inceolmalı sahil taşlık filan olucaksa hiç zahmet etmesinler sahil yapmak için bir reklam filminde izlemiştim adamlar bir site yapmışlar sahile sıfır sahil kumunuda yanlış hatırlamıyorsam fildişi sahillerinden getirmişler mükemmeldi

Yorum

• İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Otele ihtiyaç var mı bilmiyorum. Sektörün durumunu oğrenmek lazım. Ramada yapılıyor Hilton yapılıyor. Otel işine başkası girer mi
        renkdaşım başka ne giderki oraya yani para getiricek başkada pek bişey de yok

Yorum

• Öyle ama bu tip şeylerde sektörün durumu önemlidir diye düsünüyorum. Bu oteller varken orda otel işine girilir mi bilmiyorum. Üstelik en az 5 yıldızlı olmalı ki diğerleriyle yarışabilsin. Ramada otelin kaba inşaati 75 milyon tl ye patlamiş

Yorum

• O parseller zamanla spor koleji ve akademisi , sporcu sağlığı ve performans enstitüsü , akademi yurtları , altyapı sahası, çeşitli antreman simülatörlerini içerir indoor futbol sahası , Kulüp fan merkezi gibi yapılandırarak bir futbolcu fabrikası haline getirilebilir. Mevcut yapılacak olan 7 antreman sahasından biri 5000 izleyici kapasiteli olacak ki bu saha aynı zamanda altyapı/a2 hatta 1461 müsabakaları için kullanılabilir . O nedenle bu boş parsellerin kullanım hakkının mutlaka elde edilmesi gerekiyor . Belediyeye ya da gsm'ye bırakılmamalı...

Mevcut GSM parseli de Trabzonspor idari merkezi olarak devri mümkün olursa ; uzun vadede yaklaşık 500 dönümlük saha içerisinde ülkenin en büyük futbol yerleşkesi meydana çıkarılabilir.

Burada zaten stadyum ve stadyumun üzerine oturduğu içinde büyük mağazaların olacağı entegre yapı inşaa ediliyor . Antraman sahaları inşaa ediliyor . 5000 tribünlü yedek saha ve Trabzonsporun kamp merkezi olacak kapalı alanlar inşaa ediliyor . Ve belki gelecekte kulüp idari merkezi olabilecek büyüklükte şu an GSM'e yapılmakta olan bir merkez var .
            En son Serdar A tarafından düzenlendi; 04.04.2015, 12:11.

Yorum

• Ben karayollarının tahliyesini terminal işinin yeniden gündeme geleceği şeklinde yorumluyorum

Yorum

• İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                O parseller zamanla spor koleji ve akademisi , sporcu sağlığı ve performans enstitüsü , akademi yurtları , altyapı sahası, çeşitli antreman simülatörlerini içerir indoor futbol sahası , Kulüp fan merkezi gibi yapılandırarak bir futbolcu fabrikası haline getirilebilir. Mevcut yapılacak olan 7 antreman sahasından biri 5000 izleyici kapasiteli olacak ki bu saha aynı zamanda altyapı müsabakaları için kullanılabilir . Mevcut GSM parseli de Trabzonspor idari merkezi olarak devri mümkün olursa ; uzun vadede yaklaşık 500 dönümlük saha içerisinde ülkenin en büyük futbol yerleşkesi meydana çıkarılabilir.
                serdar atasoy yazdıkların çok bilgilendirci ve teknik konulardada yazıyorsun senin yazıları okumak bana zevk veriyor.futbol kolleji güzel fikir hollandadaki ajax modeli gibi ama artık devir para devri global dünyada imkan daha çok yani paran varsa dünya kulübü olursun birde bizim insanımız kendi insanına karşı çok sert ve acımasız sabırsız hemen yok ediyor düşünsene futbol kolejinden diyelim 7 yılda süper 3 adam çıkıyor ama 2 maçta taraftar onları bitiriyor yazık olur sonra o yatırımlara

Yorum

• imkan olsa oraya yani 4-5-6 ya 3 tane otel yada 4-5-6 yı kapsayacak uzun bir yedi yıldızlı otel yapılsa sahilede demin yazdığım gibi altın kum olsa birde yat limanı baya para kazanır kulüp tabi oteli trabzonlu biri yapmalı ahmet ağaoğlu olabilir mesela yani herşey bizim olmalı yoksa adamın teki mardinden gelip otel yapıp kaymağı o yiyecekse yapılmasın otel filan

Yorum

• Terminal olayı çok önemli arkadaşlar...
                    Şu an kullanılan terminal kadar daha pis, iğrenç bir mekan daha yok Trabzon'da...
                    Resmen rezillik...
                    Hamiş

Yorum

• Akyazı Trabzonspor'a ve şehirin en önemli kaynağı futbol endüstrisi için büyük bir gelecek vaad ediyor . Meseleyi sadece stadyum ekseninde değerlendirmeyin. 10 dönüm düz sahanın trilyonlar ettiği şehirde onlarca dönüm projelendirilmemiş ve ticari imari olmayacağı yatırımcı cezbetmeyen boş arazi ortaya çıkıyor.

Sadece , biraz bu konu üzerine oturup düşünmenizi istiyorum .
                      Sürekli verdiğim Manchester City örneği , aklınızda bir şeylerin canlanmasına yardımcı olacaktır.

EXCLUSIVE: Six years after Sheikh Mansour's takeover, Manchester City not only have their team of all-stars and two Premier League titles, but the finest training facility in world football.
                      En son Serdar A tarafından düzenlendi; 04.04.2015, 12:47.

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Terminal olayı çok önemli arkadaşlar...
                        Şu an kullanılan terminal kadar daha pis, iğrenç bir mekan daha yok Trabzon'da...
                        Resmen rezillik...
                        iyi ama terminal demek yüzlerce otobüs demek onların egzos dumanları ve ses te var.antrenman sahaları için pek iyi olmaz gibi geliyor bana hem dumandan futbolcular rahatsız olur hemde sesten konsantre olamazlar antrenmanlara

Yorum

Otele ihtiyaç var mı bilmiyorum. Sektörün durumunu oğrenmek lazım. Ramada yapılıyor Hilton yapılıyor. Otel işine başkası girer mi. Novotel ve Zorlu da var.
                          sadece bunlar değil, ramada ve hilton haricinde boztepeye yeni başlanan 5* otel projesi var yine yomrada ve yıldızlıda iki tane 5 yıldızlı proje var inşaat aşamasında.

karayollarının yerini oldum olası anlayamadım öyle bir yerde kamu yerleşkesinin işi ne yahu. trabzon manzaralı sahil kenarı trabzona sıfır konumda harika bir yer.. tam otellik yer..

Yorum

• İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Akyazı Trabzonspor'a ve şehirin en önemli kaynağı futbol endüstrisi için büyük bir gelecek vaad ediyor . Meseleyi sadece stadyum ekseninde değerlendirmeyin. 10 dönüm düz sahanın trilyonlar ettiği şehirde onlarca dönüm projelendirilmemiş ve ticari imari olmayacağı yatırımcı cezbetmeyen boş arazi var.

Sadece , biraz bu konu üzerine oturup düşünmenizi istiyorum .
                            Sürekli verdiğim Manchester City örneği , aklınızda bir şeylerin canlanmasına yardımcı olacaktır.

http://www.dailymail.co.uk/sport/foo...ity-world.html
                            m.city bu yapıları kaç yıl önce yapmış

Yorum

las vegas tarzı bişey yapılmalı bu alanın 24 saat yaşaması için avm merkezde var o olmaz dediğiniz gibi bi ton otelde var yapılanlarda var burası deniz kenarında turistleri çekicek bişeyler yapılmalı

Yorum

• Ynt: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

Stadin yanına 2. Bir Avm olabilir. Klub olarak ver kiraya her sene kaliteli 2 futbolcu cepte.

Sahil tarafina koşu bant ları ve park kesinlikle gerekli oraya müthiş canlilik getirir.

Ah bide trabzon sahil boyunca rayli sistem Trabzona sınıf atlatır. Seyirci sayısını en az %10 arttırır.
                                En son B.Yiğit tarafından düzenlendi; 04.04.2015, 12:38.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X