Alman ulusal kütüphanesi nin mimarıda mete arat ama tabi bahadır kul daha iyi bi proje cizerdi gerçekten! Bu arada bizim stadyumun tasarımı oğlu cem arat a ait.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCanım kardeşim, Timsah Arena ile Akyazı Arenanın yükseklikleri arasında aman aman bir fark yok...
İki stadyumun yükseklik ölçülerini net olarak olarak yazamıyorum.
Araştırmak için uğraşmayacağım fakat daha önce bir arkadaşımız buraya yazmıştı. Hatırladığım kadarı ile yükseklikleri birbirine yakın...
O maddeler halinde yazdığım yazıda da Timsah Arenanın daha hacimli ve büyükçe görünme nedenini yazdım.
Fakat esasta iki stadyum yakın yükseklikte...
Biri oval olduğu, kale arkası tek kat olduğu için daha büyük görünüyor.
Bu durum da kimseyi yanıltmasın...
Ayrıyetten Bursa stadının büyük görünmesinin en önemli sebeplerinden biride en üstte localarının bulunması ve stada genişlik sağlamasıdır...Locaların üstte olması geniş bir alan yaratmış stadta vede en alttan en üste kadar kullanım alanı oluşturmuş...Bizde ise bu alandan hiç yok..Ne varsa platform içinde var...
Yorum
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir kaç mesaj yukarda da yazdım. Bi diğer stadyuma bakıyorum dış görüntüsündeki inceliklere, birde bizimkisinin o ıssız havasına. Bir yapıyı vitrine çıkaran ilk unsur dış görünümüdür, canlılığıdır bana göre. Konfor, giriş çıkışlardaki rahatlık, tribün eğimi vs. ondan sonra geljyor.
Bizimkisine baktığımda gördüğüm ilk şey o kaplamadaki boşluk, tek renklilik ve ruhsuzluk. Issız bir havası var ve kesinlikle canlı değil. Diğerine bak nasılda ışıldıyor mesela. Görüntüyü komple dolduruyor.
bizim statyumun mebran larini bordo maci aydinlattigin zaman olacak goruntu, o senin sayfalardir ovup bitiremedin, bursa askinla yanip tutustugun o stattan cok daha guzel gozukecektir, oval olimpiyat stadindan tartan cikartilmis versiyonuyla, bizim kutu gibi stadimizi karsilastirabildigin icin sanada bir madalyau will need justice at the end..
Yorum
-
İlk olarak hanifta tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlman ulusal kütüphanesi nin mimarıda mete arat ama tabi bahadır kul daha iyi bi proje cizerdi gerçekten! Bu arada bizim stadyumun tasarımı oğlu cem arat a ait.Herneyse umarım şu köşelerdeki çıkışların 3 ü kapatılır hiç olmassa stad içinde daha iyi bir ambians oluşturulur..
Yorum
-
Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461
Tolgayi jimnastikciler fena yuhaliyo, cok hata yapti bu macta acemi gibi oynuyo
Gesendet von iPhone mit Tapatalkkeske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...
Yorum
-
İlk olarak BordomaviStrom tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEğer bu doğruysa demekki mete arat oğlunun stajını bizim stadda yaptırdı..Zaten stadyum tam bir stajer işine benziyor..Cem Arat Trabzona geldiğinde uçaktan stadyuma bakınca yanındaki arkadaşına şöyle diyecek ; ''Bak dostum bu gördüğün stad benim acemilik zamanlarımda çizdiğim tasarımım''Herneyse umarım şu köşelerdeki çıkışların 3 ü kapatılır hiç olmassa stad içinde daha iyi bir ambians oluşturulur..
u will need justice at the end..
Yorum
-
İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleronin oldugunu neden bukadar belli ediyorsun ?
Türkçe konuşmayı dene istersen ,belki ozaman seni daha iyi anlayabilirim. Ben kimseye hakaret etmeden eleştirimi yaparım..Evet biraz ağır eleştiri yaparım fakat içinde hakaret bulamassın...ronin den kastın yukarda yazılansa ve yazdıklarımdan hoşnut değilsen git beni mahkemeye ver!
Yorum
-
İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTolgayi jimnastikciler fena yuhaliyo, cok hata yapti bu macta acemi gibi oynuyo
Gesendet von iPhone mit TapatalkFutbol basit bir oyundur.Zor olan basit oynayabilmektir
Johann CRUYFF
Yorum
-
İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleisildiyormus, nesi isildiyor, gorende elmas kapladi sancak.. cam kaplama oldumu isildiyor, mebran oldumu issiz magara...
bizim statyumun mebran larini bordo maci aydinlattigin zaman olacak goruntu, o senin sayfalardir ovup bitiremedin, bursa askinla yanip tutustugun o stattan cok daha guzel gozukecektir, oval olimpiyat stadindan tartan cikartilmis versiyonuyla, bizim kutu gibi stadimizi karsilastirabildigin icin sanada bir madalya
Tıpkı senin gibi membranın renklendirilmesini istiyorum. Senin o okeylediğin boşlukların gelir getirici bir kaç şeyle daha canlı tutulmasını istiyorum senden farklı olarak. Ne var bunda? Bursanın stadyumu sadece bir örnek oldu diye bu beni Bursa sempatizanı mı yapıyor? Bu nasıl bir kafa yapısı?
Bence sen ne dediğini bilmiyorsun. Roninin bir farklı versiyonusun bana göre. Stadyumu beğenmeyi de geçti seninki. Otomatikman insanları fişliyorsun burda.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
Şu an yapımı devam eden statımızın iç dizaynının mete aratın çizdiği projeyle uzaktan yakından alakası yok,mete arat projeyi çizip tokiye yolladıktan sonra söz konusu proje (iç dizayn) tokinin mimari tacizine uğrayarak yoluna devam etti, bunu göz.önünde bulunduralım.
Yorum
-
İlk olarak MehmeTS_ADANA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleonun yokluğunda cenk gayet iyiydi bilic büyük hata yaptı. ne olursa olsun tolgaya üzüldüm ne yalan söyleyim
Benim pek üzülesim gelmiyo son muslera aciklamalarindan sora.
Gesendet von iPhone mit Tapatalkkeske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...
Yorum
-
burası oy sandığı değil beyler trabzonspor'u siyasi görüşünüze alet etmeyin 20 tane stat yapıyo o b.. attığınız herifler, aynı adamlar burda stat yapılmayacak uyutuyolar milleti diyodu adamlar denizi doldurdu stadı da yaptı kimse nankörlük etmesin gidin oyunuzu kime verirseniz verin burda sübliminal siyaset yapmayın ha stadı eleştirelim ben de diyorum stadın ilk katı daha dik olsaydı keşke diye ama , bundan önceki hükümetler hep bize bi nane verdide bunların da boynunun borcuydu gibi davranmayın 10 sene önce bi fenerin stadı vardı ve avni akerin yeri de 150 trilyon etmez element uydurmayın iyi kötü yapıyolar işte bu paraya daha iyisi yapılırdı onu konuşalım ama kimse afedersiniz mal değil burda sübliminal siyaset yapmayın...Anut ile cahili ikna, pek güçtür. İ.Hakkı Bıçakçızade
Yorum
-
İlk olarak BordomaviStrom tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEğer bu doğruysa demekki mete arat oğlunun stajını bizim stadda yaptırdı..Zaten stadyum tam bir stajer işine benziyor..Cem Arat Trabzona geldiğinde uçaktan stadyuma bakınca yanındaki arkadaşına şöyle diyecek ; ''Bak dostum bu gördüğün stad benim acemilik zamanlarımda çizdiğim tasarımım''Herneyse umarım şu köşelerdeki çıkışların 3 ü kapatılır hiç olmassa stad içinde daha iyi bir ambians oluşturulur..
Yeryüzündeki insanların çoğunluğuna uyarsan seni Allah yolundan saptırırlar. Sadece sanıya uyarlar onlar ve sadece saçmalarlar.(en'am 116)
Yorum
-
İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim pek üzülesim gelmiyo son muslera aciklamalarindan sora.
Gesendet von iPhone mit TapatalkAnut ile cahili ikna, pek güçtür. İ.Hakkı Bıçakçızade
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum