Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

İlk olarak sakoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Dostum konuya fransız kalmışsın bilmiyorsun bence karışma. Edebi adabı senden öğrenecek değilim. Burada stadı eleştirenlere yapılan muameleyi gündemi takip edenler bilir. Estetik özürlü olanlara estetik özürlü demekte de bir beis göremiyorum. Ki zaten kendileri de bu üslupla konuşuyorlar.

Fransiz kalmadim o senin gorusun. Zaten isteyen istedigini begenir. Eztetik ozurlusu demek ise kimsenin haddine degil.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• İlk olarak TSercaN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Fransiz kalmadim o senin gorusun. Zaten isteyen istedigini begenir. Eztetik ozurlusu demek ise kimsenin haddine degil.

Sent from my iPhone using Tapatalk
      Onu sözün muhattapları düşünsün. Benimle nasıl konuşuluyorsa ben de öyle cevap veriyorum.
      Bize Her Yer Trabzon

Yorum

• yonetici pozisyonundaki insanlari gordukce, bmn nin nasil yonetildigini anlamak cok da zor olmuyor... bir yonetici binlerce kez bursa yazmak istiyorum diyor, onun kankasi diger yoneticide bin defa bursa yaziyor.. Masallah Madalya size
        u will need justice at the end..

Yorum

• İlk olarak sakoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Onu sözün muhattapları düşünsün. Benimle nasıl konuşuluyorsa ben de öyle cevap veriyorum.
          bi ara sen de samsun stadını filan akyazıdan daha çok beğenmiştin dimi? nasıl bir estetik özürlülüğü varsa sende tokinin yaptığı hiç bir stad akyazıdan iyi değil bana göre.. (üstteki mesajına istinaden yazılmıştır..)

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

Bu işler böyle soruyoruz cevap alamıyoruz,sanki herkes onların beğendiğini beğenmek zorunda.
            Diyoruz o sirk çatısı gibi olan Timsah nedir?Bursa ile Bursaspor ile bağlantısı nedir,hadi üfürükten de olsa bir bağlantısı olsa hangi süper zeka bir Afrika sürüngenini getirip çatı olarak yapar?
            Bize böyle birşey yapılsa kıyamet kopar,isyan eder ama başkasına yapılınca güzel.
            Onu geçtik şu içinin Atatürk Olşmpiyattan farkı ne loca harici yine cevap yok.
            FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• Benim anlamadığım şu anda öyle proje değiştirmek gibi bir şansımız yokken neden hala milletin stadyumlarına bakarak bizede bundan yapılsın diyoruz? Bu dakikadan sonra herkes beğensin veya herkes nefret etsin bu stad bizim stadımız olacak. Bizim olan birşeyi koruyup kollayacağımız yerde neden kendi malımızı yerin dibine sokup milletin malını bu kadar abartıyoruz?

Bizim artık sadece bu stadın nasıl güzelleşebileceğini ve nasıl burayı cehenneme çevirebileceğimizi konuşmamız lazım. Artık sadece kendi stadımıza ve kendi işimize odaklanalım. Ayrıca bence zaten bizim stadın dışının bez olması dışında Türkiyedeki hiçbir staddan geri kalır yanı yok. Zevk meselesi asla tek düze olmaz. Bugün Bursa stadı bize yapılsaydı neden bu yapılıyor keşke başka bişey yapılsaydı diye çıkışınlar muhakkak olacaktır. Kimseyi tek bir fikirde birleştiremeyiz, hele hele Trabzon halkını.

Benim dünyada atmosferinden en fazla etkilendiğim ve orada oynanan maçları daha bir istekle izlediğim 2 tane stadyum var. Biri Signal Iduna diğeri Juventus Arena. İki stadında bir benzeri bize, bir benzeri Bursaya yapılıyor. Bence ikiside gayet kaliteli yapılar.
              #TRABZONSPOR#

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                yonetici pozisyonundaki insanlari gordukce, bmn nin nasil yonetildigini anlamak cok da zor olmuyor... bir yonetici binlerce kez bursa yazmak istiyorum diyor, onun kankasi diger yoneticide bin defa bursa yaziyor.. Masallah Madalya size
                ne ugurtan ne ben yönetici degilim
                alakamiz bile yok daha dogrusu

ama senide rahatsiz ettiyse siliym
                kimin ne istedigi zaten belli degilki

mutlumusun

ayrica katmak isterim
                bu forumun yöneticileride insandir
                msj yazdilarmi %99 sahsi düsüncelerini yazarlar
                onlarada ayni diger üyelere gösterdiginiz hosgörüyü göstermelisiniz
                nede olsa hatasiz kul yok
                En son selcuk tarafından düzenlendi; 19.03.2015, 19:00.
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ne ugurtan ne ben yönetici degilim
                  alakamiz bile yok daha dogrusu

ama senide rahatsiz ettiyse siliym
                  kimin ne istedigi zaten belli degilki

mutlumusun
                  birine kongre uyesi yazar digerine haber sorumlusu, bizde bisey yok.. bir farkiniz var demekki bizden.

beni rahatsiz etmesimi onemli yoksa forumla dalga gecer vari yazilariniz mi ? ornek olmaniz gerekirken Trabzonsporun en buyuk forum olusum grubunda sadece Trabzonsporlularin oldugu bir forumda sizin 100000 defa bursa yazip ne yapmaya calistiginizin aciklamasi bile yok.
                  u will need justice at the end..

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Garip garip ne olduğu belli olmayan üçgenlerle kapli, dibi açık, bembeyaz monoton şu sade şeyle, Bursanın harikulade tasarımlı, ince işçiliği destansı stadını kıyaslamak bile komedi. Biri kolaya kaçıp desinler diye yapılmış, diğeri ise ince ince düşünülmüş mimari bir eser. Bursa stadını bizimkiyle karşı karşıya koyup tartışmaya açmak bile komedi.

Böyle yaptıkça şunu dikip işin içinden çıkmaya çalışanlara destek veriyorsunuz, farkında değilsiniz. Elimizde değiştirebileceğimiz onlarca şey olmasına rağmen ellerimizi kollarımızı bağladık oturuyoruz ve bahtımıza çıkacak şeyi bekliyoruz. Büyük kalmak istiyorsan büyük düşüneceksin ey Trabzonspor!
                    Mimarsınız herhalde bu kadar kesin hükümler
                    https://twitter.com/#!/design_bcb

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bi ara sen de samsun stadını filan akyazıdan daha çok beğenmiştin dimi? nasıl bir estetik özürlülüğü varsa sende tokinin yaptığı hiç bir stad akyazıdan iyi değil bana göre.. (üstteki mesajına istinaden yazılmıştır..)
                      Yaşlılık belirtisi bu biliyosun dimi. Bir göz doktoruna görün sen en iyisi. Hipermetrop başlamış sende. Ben Toki'ye yapılan hiçbir stadın akyazıdan daha iyi olduğunu iddia etmedim. Sadece çoğunun dış cephe tasarımı akyazıdan daha estetik dedim. Olay bu. He yine de stadı Bahadır Kul tasarlasaydı diğer küçük anadolu klüplerine yaptığı gibi basit değil Trabzonspor'a yakışır bi tasarım (en azından Mete Arat'ınkinden iyi) yapacağını düşünüyorum.

İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu işler böyle soruyoruz cevap alamıyoruz,sanki herkes onların beğendiğini beğenmek zorunda.
                      Diyoruz o sirk çatısı gibi olan Timsah nedir?Bursa ile Bursaspor ile bağlantısı nedir,hadi üfürükten de olsa bir bağlantısı olsa hangi süper zeka bir Afrika sürüngenini getirip çatı olarak yapar?
                      Bize böyle birşey yapılsa kıyamet kopar,isyan eder ama başkasına yapılınca güzel.
                      Onu geçtik şu içinin Atatürk Olşmpiyattan farkı ne loca harici yine cevap yok.
                      OHA! Adam Olimpiyatla Timsah Arena'yı bir tuttu ya. Neyini benzettin çok merak ediyorum. Siyahla beyaz kadar farklılar
                      Bize Her Yer Trabzon

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        birine kongre uyesi yazar digerine haber sorumlusu, bizde bisey yok.. bir farkiniz var demekki bizden.

beni rahatsiz etmesimi onemli yoksa forumla dalga gecer vari yazilariniz mi ? ornek olmaniz gerekirken Trabzonsporun en buyuk forum olusum grubunda sadece Trabzonsporlularin oldugu bir forumda sizin 100000 defa bursa yazip ne yapmaya calistiginizin aciklamasi bile yok.
                        sadece sakin bir atmosfer olusturmaya calisdim
                        evet arkadasin bir ayricaligi var, Trabzonsporun kongre üyesi kendisi
                        sende internetten bir form doldurup 5 üyeden bir tavsiy yazisi yolladinmi olabiliyorsun
                        benmise hic bir özelligim yok
                        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• olaya neden sadece stadyum olarak bakıyorsunuz anlamıyorum. denize sıfır yaşam olanı oluşturuluyor hala nelerle uğraşıyorsunuz. bursanın stadını ben begenmıyorum. begenene saygım var tabi. ancak onların stadına maca 1 saat kala gidersin bizim stada 6 saat önceden. cafeler , avm , deniz manzarası vs. ben bizim stadın ince ayarlarını begenmıyorum sadece. 4 çıkış , saklanamayan localar vs. onun harici kapasitesi veya kutu gibi olması rahatsız etmiyor beni. bildiğim kadarıyla zemıne yakın oalcak bu cok hosuma gitti. ayrıca stad kapasitesi trabzona fazla bile. 40bin kişilik bi seyirci topluluğumuz yok zaten. hem biz efsaneyi 20binlik avni akerde yaptık. yeterki yapıcı eleştirelim ve bir olalım. herkese saygılar.

Yorum

• İlk olarak sakoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yaşlılık belirtisi bu biliyosun dimi. Bir göz doktoruna görün sen en iyisi. Hipermetrop başlamış sende. Ben Toki'ye yapılan hiçbir stadın akyazıdan daha iyi olduğunu iddia etmedim. Sadece çoğunun dış cephe tasarımı akyazıdan daha estetik dedim. Olay bu. He yine de stadı Bahadır Kul tasarlasaydı diğer küçük anadolu klüplerine yaptığı gibi basit değil Trabzonspor'a yakışır bi tasarım (en azından Mete Arat'ınkinden iyi) yapacağını düşünüyorum.

OHA! Adam Olimpiyatla Timsah Arena'yı bir tuttu ya. Neyini benzettin çok merak ediyorum. Siyahla beyaz kadar farklılar
                            Milletin gözlerinin derdine düşeceğine kendi gözlerinin derdine bak istersen.
                            Futbol için yapılan bir stadla bundan 25 yıl önce Olimpiyat Stadı olarak tasarlanan stad nasıl da yapı olarak bire bir aynı gör.Sadece loca kısmı ve sahaya yakınlık olayı farklı.
                            Sonra vay efendim biz böyle estetik sahibiyiz.He görürsem söylerim,Timsah olayına cevap bile verememiş bir de.

En son fanatikdevri tarafından düzenlendi; 19.03.2015, 19:29.
                            FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• Şu dakikadan itibaren tek isteğim o büyük çıkışların kapatılması..Artık portatif mi olur yoksa beton,prekast vs. mi orasını bilemem

Yorum

• İlk olarak ts_tuncay_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Dediğimin ispatını sen 3 maddede açıklamışsın zaten...Biraz bende ekliyim...

4. Platformdan dolayı
                                5. Dış cephedeki düz görünümden dolayı
                                Canım kardeşim, Timsah Arena ile Akyazı Arenanın yükseklikleri arasında aman aman bir fark yok...

İki stadyumun yükseklik ölçülerini net olarak olarak yazamıyorum.
                                Araştırmak için uğraşmayacağım fakat daha önce bir arkadaşımız buraya yazmıştı. Hatırladığım kadarı ile yükseklikleri birbirine yakın...

O maddeler halinde yazdığım yazıda da Timsah Arenanın daha hacimli ve büyükçe görünme nedenini yazdım.

Fakat esasta iki stadyum yakın yükseklikte...

Biri oval olduğu, kale arkası tek kat olduğu için daha büyük görünüyor.
                                Bu durum da kimseyi yanıltmasın...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X