Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Arkadaşlar Akyazı Arena'nın dış cephesi ülkenin en iyisi değil...
    Fakat bazı arkadaşlarımızın söylediği gibi de ''Ahmak'' da değil...

Bakın bir şeyi artık kabul edelim.

Akyazı Arena diğer TOKİ projelerinden kat be kat daha güzel ve kaliteli bir projedir.
    Bunu görmek için mimar, mühendis vs. olmak gerekmiyor.

Lütfen eleştiri yaparken diğer stadyumların kötü yanlarını da göz önünde bulundurun.

Bu stadyumun artı yanlarını şöyle bir yazalım...

1. Öncelikle denize sıfır, manzarası ve konumu mükemmel bir stadyum.
    2. Etrafındaki spor tesisleri ve sosyal mekanları ile tam bir kompleks içerisinde yer alıyor.
    3. Bir platform üzerinde yer alması ve altında AVM olması büyük bir artı.
    4. Stadyumun çatısı ve şeklinin dikenli ve sivri hatlara sahip olması Karadeniz'in hırçınlığını yansıtıyor. (Bağlantı kurmak isteyenlere)
    5. Stadyumun çatısının basık olması görüntü olarak güzel bir durum oluşturuyor.
    6. Birçok arkadaşımızın beğenmemesine rağmen protokol tribünü oldukça özgün bir tasarıma sahip. Ben beğeniyorum.

Eksik yanlarını yazmaya gerek yok, malum birçok arkadaşımız fazlası ile yazıyor

Eyvah eyvahh şimdi yandın işte..istemezükçüler seni fena silkelerler hazırlıklı ol senmisin beğenen.

Yorum

• Wowturkey'de bir arkadaş üzerini çizmiş ancak genel olarak bursaspor taraftarları da; Çatı çok yüksek, koltuklar yamuk, membranların rengi kötü, mebran timsah desenli değil gibi şeylerden yakınıyor.

Sanıyorum ki millet elindeki malın kıymetini bilmiyor. Aynı bizimkiler gibi. Onlarda da bazı gruplar kendi stadyumlarını sevmiyor.
      MCMLXVII

Yorum

• Stadın önündeydim az önce. İnşaat sahasında olan toplam 6 kolon saydım. Dikili olanlardan farklılar.

Yorum

• Değerli arkadaşlar Akyazı stadyumunun sizce gelecek seneye yetişmesi % kaç ihtimal? Ben 1' bile görmüyorum...
          "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Arkadaşlar Akyazı Arena'nın dış cephesi ülkenin en iyisi değil...
            Fakat bazı arkadaşlarımızın söylediği gibi de ''Ahmak'' da değil...

Bakın bir şeyi artık kabul edelim.

Akyazı Arena diğer TOKİ projelerinden kat be kat daha güzel ve kaliteli bir projedir.
            Bunu görmek için mimar, mühendis vs. olmak gerekmiyor.

Lütfen eleştiri yaparken diğer stadyumların kötü yanlarını da göz önünde bulundurun.

Bu stadyumun artı yanlarını şöyle bir yazalım...

2. Etrafındaki spor tesisleri ve sosyal mekanları ile tam bir kompleks içerisinde yer alıyor.

Eksik yanlarını yazmaya gerek yok, malum birçok arkadaşımız fazlası ile yazıyor
            Hangi spor tesisleri çok merak ettim........

makettekilerden bahsediyorsunuz sanırım.......

ancak kötü bir haber vereyim size daha planlanmış , projelendirilmiş ve ihale aşamasına gelen bir proje yok ortalıkta......
            Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Değerli arkadaşlar Akyazı stadyumunun sizce gelecek seneye yetişmesi % kaç ihtimal? Ben 1' bile görmüyorum...
              Gelecek seneye yetişecek ama sezon başı imkansız. O iş bitti. Muhtemelen 2. yarı.

Yorum

• edit...
                En son ts_tuncay_ts tarafından düzenlendi; 19.03.2015, 17:06.

Yorum

Değerli arkadaşlar Akyazı stadyumunun sizce gelecek seneye yetişmesi % kaç ihtimal? Ben 1' bile görmüyorum...

Önümüzdeki sezonun ikinci yarısı 19-21. haftalar arasına yetişmesine ihtimal veriyorum ben de .
                  .

Yorum

• İlk olarak ts_tuncay_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Stadımızı ve Bursasporun stadını gördüm...Bizimkisi bariz küçük görünüme sahip...Hatta çoğunuz kızabilir sinirlenebilirsiniz ama şu fotoğraftaki görüntüde buna uygun..Ölçüler aynı değil ama büyüklük anlamında böyle birşey

stadın içinden çekilmiş resimle dağın üstünden çekilmiş resmi karşılatırmak nasıl bir şey?

Yorum

mart 12 gün.....

nisan - mayıs-haziran-temmuz

144 günden fazla var....

bu çalışma temposu ile bence yetişir......
                      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak ts_tuncay_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Stadımızı ve Bursasporun stadını gördüm...Bizimkisi bariz küçük görünüme sahip...Hatta çoğunuz kızabilir sinirlenebilirsiniz ama şu fotoğraftaki görüntüde buna uygun..Ölçüler aynı değil ama büyüklük anlamında böyle birşey

Abi yanlış karşılaştırma olmuş.. bence bu resmi kaldır olay çıkartır

Yorum

• Bursa stadının içinde merdivenlerden cekilen fotoyu, akyazının yamaçlarından stadın üstten gorunusuyle bir tutup iç içe koymak

SONUÇ : Bizim stad, bursanın stadının anca ilk katına kadar yetişebiliyor
                          En son Sadettin_ tarafından düzenlendi; 19.03.2015, 17:02.
                          61

Yorum

• bizim stadı alianz arenanın içine koysak reklam panosu gibi gözükecek stadımız
                            61

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hangi spor tesisleri çok merak ettim........

makettekilerden bahsediyorsunuz sanırım.......

ancak kötü bir haber vereyim size daha planlanmış , projelendirilmiş ve ihale aşamasına gelen bir proje yok ortalıkta......

Bir iki ay içinde yapılacak olan spor tesislerinden bahsediyorum.

Doğal çim ve suni çim sahaları, basketbol, tenis ve voleybol sahaları vb.

Faik Bey bu bahsettiğim tesisler ihale edildi.

Bunların dışında sahil yakınına cafe&restaurat tarzı bir şeyler yapılır mı bilemiyorum.

Fakat şimdilik ona da gerek yok. Stadyumun alt katında restaurantlar olacak. Yapılacak küçük AVM de işimizi fazlasıyla görecektir.

Yorum

• İlk olarak ramazan-54 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                stadın içinden çekilmiş resimle dağın üstünden çekilmiş resmi karşılatırmak nasıl bir şey?
                                Ben ölçüler aynı değil biliyorum yazdım zaten...Sadece resme bakacağına yazıyıda okusaydın...Bizim stadın bursanın stadının yanında kibrit kutusu gibi kaldığını örneklemek istedim... yazıdada belirttim zaten...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X