Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Garip garip üçgen ey Allah'ım ya,adam yeşil timsah çatı yapmış,sirke mi giriyorsun stada mı belli değil,ona gelince eyvallah ama senin çatı üçgenler şeklinde geometrik bir yapı olunca garip.
    Ne garip ama?
    Ya arkadaş Timsah nedir?Stadla bağlantısı nedir,aklı başında bir tane Bursalı yok mu ağa siz bizimle kafa mı buluyorsunuz dememiş?
    En son fanatikdevri tarafından düzenlendi; 19.03.2015, 00:18.
    FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Stadın duruşu nedir arkadaş ya?Ben böyle bir tanımlama görmedim.Bursa stadını beğenmene eyvallah peki Atatürk olimpiyatı da beğeniyor musun?
      Onun da dışardan hayvan gibi duruşu,tek kat kale arkaları üç katlı numaralısı ve oval bir yapsısı var.

Tam olarak bahsettiğim şey şu. Yukardaki görüntünün doluluğuna, verilen emeğe bak. Birde aşağıdaki baştan sağma yapılana. Aşağıdaki yukardakine nazaran çok mu mükemmel gözüküyor sizin nezdinizde? Yukarda verilen emekle aşağıdakine verilen emek bir mi Allah aşkına?

Milli Takımım TRABZONSPOR
      Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
      Helalin adı kaldı, onu gören yok.
      Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Al işte güzel kardeşim senin beğendiğin o cam kaplamayı Timsah şekline kurban etmişler,kapatmışlar,ne kadar önemsiyorsun sen bu dıştan görünüşü ama adamlar sirke girer gibi Bursa şehri ve Bursasporla alakası olmayan bir sürüngene kurban etmişler.

Stadın içine gelince Bursa ile olimpiyat arasında localar ve kapasite harici ne fark var?

Yorum

Garip garip üçgen ey Allah'ım ya,adam yeşil timsah çatı yapmış,sirke mi giriyorsun stada mı belli değil,ona gelince eyvallah ama senin çatı üçgenler şeklinde geometrik bir yapı olunca garip.
          Ne garip ama?
          Ya arkadaş Timsah nedir?Stadla bağlantısı nedir,aklı başında bir tane Bursalı yok mu ağa siz bizimle kafa mı buluyorsunuz dememiş?
          Bu stadyumsu şey senin gözünde Leyla olmuş, sen de Mecnunu olmuşsun bunun. Benim bahsettiğim şeyi anlayamıyorsun bile. Olay timsah veya kertenkele olması değil. Mimarın çizerken gösterdiği gayret ve sonuç olarak ortaya çıkacak olan kalite farkı. Bize yapılan şeye Bursaya yapılanın yarısı kadar kafa yormamış mimar bey hazretleri. Tribünleri dik, tepesini kapat, bitsin gitsin mantığıyla yapıldı diyorum sana. Artı diyorumki bu stadyumun çevresini doldurabiliriz bu sadeliğin önüne geçebiliriz, hala geç kalmış sayılmayız diyorum. Sen ise bu benim için yeterli, yapalım geçelim dereyi diyorsun.
          En son ibrahim tarafından düzenlendi; 19.03.2015, 00:27.

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu stadyumsu şey senin gözünde Leyla olmuş, sen de Mecnunu olmuşsun bunun. Benim bahsettiğim şeyi anlayamıyorsun bile. Olay timsah veya kertenkele olması değil. Mimarın çizerken gösterdiği gayret ve sonuç olarak ortaya çıkacak olan kalite farkı. Bize yapılan şeye Bursaya yapılanın yarısı kadar kafa yormamış mimar bey hazretleri. Tribünleri dik, tepesini kapat, bitsin gitsin mantığıyla yapıldı diyorum sana. Artı diyorumki bu stadyumun çevresini doldurabiliriz bu sadeliğin önüne geçebiliriz, hala geç kalmış sayılmayız diyorum.
            Mimarı ne gayret göstermiş Bursa stadına?Almış Atatürk olimpiyatın üstüne loca eklemiş bu mu emek?
            Bizim stadın düzeltilecek şeyleri belli araç çıkış kapılarını 1'e düşürmek ve tribün ısıtması.

Yorum

Al işte güzel kardeşim senin beğendiğin o cam kaplamayı Timsah şekline kurban etmişler,kapatmışlar,ne kadar önemsiyorsun sen bu dıştan görünüşü ama adamlar sirke girer gibi Bursa şehri ve Bursasporla alakası olmayan bir sürüngene kurban etmişler.

Stadın içine gelince Bursa ile olimpiyat arasında localar ve kapasite harici ne fark var?
              Hala anlamıyorsun demek istediğimi. İcabında elli sene kullanılacak bir stadyum yapacaksın ama ne göze hitap edecek ne de ruhunu doyuracak. Bu kadar basit mi bu işin üstesinden gelmek? Tepesini kapattım oldu bitti mi bizim elli sene boyunca hak edeceğimiz muamele?

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hala anlamıyorsun demek istediğimi. İcabında elli sene kullanılacak bir stadyum yapacaksın ama ne göze hitap edecek ne de ruhunu doyuracak. Bu kadar basit mi bu işin üstesinden gelmek? Tepesini kapattım oldu bitti mi bizim elli sene boyunca hak edeceğimiz muamele?
                Tepesini kapattım oldu bitti mi yapmışlar bir bak bakalımBurda defalarca anlattılar ilk defa uygulanan bir teknik ile yapılan bir çatı var,onun üzerini de sağlıklı ve uzun ömürlü ve diğer çatı malzemelerinden daha maliyetli olan PTFE denen bir malzeme ile kaplıyorlar.
                Bu mu baştan savma sence?

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi
                  ronin sin dimi ?
                  yes dostum onları çizdirdim tek hesap bu aslında bir yanlış anlaşılma olmuştu ya neyse

Yorum

• İstediğiniz kadar övün Bursayı, İstediğiniz kadar ucube deyin, İstediğiniz kadar garip üçgen deyin,İstediğiniz kadar sirk çadırı deyin taraftarsanız şayet o üçgenlerin altından geçeceksiniz biraz kabullenmek zor olacak ama başaracaksınız bunu

Yorum

Dünyadaki herhangi üstü açık bir stadyumu kapatabilirsin bu konstrüksiyonla. Yeterki dört tarafı tribünle çevrili olsun. İki saatte bu aşağıdaki planı her yerde uygulayabilirsin. Bir mimar için temiz iş. Nasıl olsa stadyumun betonarmesinden bağımsız bir konstrüksiyon. Kolayca dikilebilir her türlü yapının üstüne.

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İstediğiniz kadar övün Bursayı, İstediğiniz kadar ucube deyin, İstediğiniz kadar garip üçgen deyin,İstediğiniz kadar sirk çadırı deyin taraftarsanız şayet o üçgenlerin altından geçeceksiniz biraz kabullenmek zor olacak ama başaracaksınız bunu
                        o belli olmaz ALLAH bilir bir yer kayması bir denizde deprem olup tsunami filan bellimi olur

Yorum

• Yahu arkadaşlar tartışmaya lüzum yok!

Timsah Arena şu an TR'de açık ara en iyi dış cepheye sahip stadyum! Tartışılmaz!!
                          Dış cephesinde kullanılan cam kaplama ve üzerini hafifçe kapatan membran örtüsü ile muazzam bir güzelliği var.
                          Timsah Arenanın en iyi dış cepheye sahip olduğuna kimsenin itiraz edeceğini düşünmüyorum.

Gelelim Timsah Arena'nın iç dizaynına...
                          Dış cephede gösterilen ince işçilik ve başarı iç mimaride kesinlikle gösterilemedi.
                          Açık bir dille şunu söyleyebilirim, Timsah Arena ülkemizdeki en iyi iç tasarıma sahip stadyum değil.

Bunun bir kaç nedeni var.

Kale arkalarını tek kat yaptıkları için maraton ve kale arkası köşe birleşimleri gerçekten kötü görünüyor.
                          Bu kesişim noktalarındaki kalın beton hiç estetik görünmüyor!

Ayrıca Maraton ve Protokol Tribünü 2-3 kat, kale arkaları ise tek kat inşa edildi. Bu durum stadyum içerisinde kirlilik oluşturuyor.
                          Daha net ifade etmek gerekirse, çarpık yapılanmış kentler gibi görünüyor diyebiliriz.

Diğer bir olumsuzluk ise locaların en üst katta olmasına rağmen hemen altında neredeyse bir kat yüksekliğinde beton duvar var.
                          Bu beton duvarın yüksekliği çok fazla ve kötü görünüyor.

Timsah Arena bazı arkadaşlarımızın söylediği kadar öyle her şeyi ile 10 numara bir stadyum değil...

Fakat güzel ve özenilmiş bir stadyum olduğunu da söylememiz gerekir.

Gelelim Akyazı ile kıyaslamasına...

Timsah Arena dış cephe olarak Akyazı Arenadan daha güzel bir tasarıma sahip.
                          İç tasarım ve estetik olarak da Akyazı Arena daha güzel çizgilere sahip.

Timsah Arena daha derin bir stadyum, bu nedenle daha büyük görünüyor.
                          Akyazı Arena ise ilk katın yatay olması nedeniyle daha küçük görünüyor.
                          Fakat stadyumun içerisine girdiğinizde Akyazı Arenanın hiç resimlerde olduğu gibi küçük olmadığını anlayacaksınız.

Her iki stadyum da localarda kullanılan malzeme, diğer iç mekanlarda kullanılan malzeme olarak birbirine fark atmıyor.
                          Hemen hemen aynı seviyedeler...

Her iki stadyumda çatıda kullanılan malzeme olarak benzerlik gösteriyor.
                          İki stadyum da çatının basıklığı ve güzelliği konusunda aynı ölçütlere sahip.

Kısacası dış cephesi dışında Timsah Arena'da özenilecek bir taraf göremiyor.

Akyazı da tek isteyebileceğim şet, ilk katın daha dik yapılması olacaktır. Fakat o da artık mümkün değil...

Yorum

• Tribün basamak sayısı olarak Akyazı Arena ve Timsah Arena hemen hemen aynı büyüklükte.
                            Aşağıdaki resimden bunu görebilirsiniz.

Fakat Timsah Arena oval bir yapıya sahip olduğu için daha geniş ve hacimli görünüyor.
                            Akyazı Arena ise köşeli ve keskin bir hatlara sahip olduğu için hacim olarak daha küçük görünüyor.
                            Fakat esasında iki stadyum da benzer büyüklükte basamak sayısına sahip.

Timsah Arena tek kat kale arkalarından dolayı da oldukça geniş bir stadyum oldu.
                            Bu genişlik de stadyumu fazlası ile büyük gösteriyor.

Bursaspor Taraftarı gerçekten güzel bir stadyuma sahip olacak.

Yine de her şeye rağmen, büyük kale arkaları dışında Akyazı Arena ile bu stadyum arasında bir farklılık yok.
                            En son Mehmet BAŞ tarafından düzenlendi; 19.03.2015, 02:11.

Yorum

• İlk olarak Caglar TS tarafından gönderildi
                              valla dostum bu ismide çizdiricem bu isim benim eskiden sevdiğim bir kankardeşimin ismiydi artık görüşmüyoruz ve ben bu isimden görünce canım sıkılıyor aslında yiğit gayretliye dedim ben ikinci üyelik açmanın yasak olduğunu bilmiyordum ronin kalsın bu ismi çiz diye yapmadı o tavan halısı otur sıfır gibi yeni açılan nickler ben değilim şu ismi değiştiriyim eleştirilere devam bizde boş eleştiri yok
                              Ya bak habu girgira samataya, ha ha ha
                              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Al işte güzel kardeşim senin beğendiğin o cam kaplamayı Timsah şekline kurban etmişler,kapatmışlar,ne kadar önemsiyorsun sen bu dıştan görünüşü ama adamlar sirke girer gibi Bursa şehri ve Bursasporla alakası olmayan bir sürüngene kurban etmişler.

Sen dıştan görünüşü önemsemiyormusun...O zaman senin evinde böyle düşündüğün gibi olmalı...Boş sıva boyasız.Nede olsa dışı önemli değil....

Türkiyede çoğu belediye evler boyansın dış görünüş güzel olsun diye yatırım yapıyor...Sende çıkmış gelmişsin dışını ne yapcan içe bak diyorsun...

Bende İbrahime katılıyorum...Bizim stad basit yapıya sahip bir stad...Dış cephesini tartışmaya bile gerek yok %90 'ımız beğenmiyor zaten...İç tasarım olarak localar gizlenmezse çok kötü görüntüsü olacak gibi duruyor...Birde görüntü olarak stadımız çok küçük...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X