Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• örnek localar mükemmel olmuş yalnız yeni gördüm.
    #

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Furkan resim gayet açık Şimdi dün gece beni öne davet eden yeteneksizi ben öne çağırıyorum
      Dur az bi eylenek

Yorum

• İlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Dur az bi eylenek

Yorum

• Kamp eğitim merkezi bizim yeni kamp binası olacak değil mi
          ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

• Makyaj ile ilgili stad bize teslim edildikten sonra birkaç değişiklik olacaktır tahmini
            ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

• Geri kalan locaların aynı bunun gibi olucagından eminmisiniz?.Bu başkana özel olmasın ofis olarak ta kullanıcak heralde.

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Şu resmi gördüm içerledim yine ya. Locanın üstündeki tribünü aşağı doğru sarkıtmadılar ya. Sahanın içini görmelerine engel olmazdı. Karşı tribünden muhteşem bir görüntü olurdu.
                Numaralidaki localarin üstünden bahsediyorsun degil mi ?

Orayi hiç yapmasalardi daha iyiydi, resmen loca çogunluk tribün azinlik olarak kaldi, sanki tribün localarin gölgesinde eziliyormus gibi...
                Görüntü berbat ötesi
                Iyi ki maratona yapmadilar orayi, numarali oldugu için ve televizyonda pek görülmeyecegi için çok skinti degil

Ama kale arkalarindaki localar da fazla öne çikiyor sanki... diger stadlara bakiyorsun gizli gizli duruyor localar, bizde ise kabak gibi ortadalar

Binaya falan benzetenleri çok iyi anliyorum, bilhassa numarali tribüne baktigimizda resmen tokinin yaptigi binanin camlari/balkonlari gibi duruyor

Hatta numarali tarafi için numarali tribün degil de numarali loca desek daha dogru olur, resmen koltuk yok loca var; Legia örnegi verildi mesela ama onlarinki daha iyi gözüküyor, en azindan kenarlarda az çok tribün var, bizde yok gibi bir sey üst katta...
                En son Sefer A. tarafından düzenlendi; 14.03.2015, 19:38.
                Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Numaralidaki localarin üstünden bahsediyorsun degil mi ?

Orayi hiç yapmasalardi daha iyiydi, resmen loca çogunluk tribün azinlik olarak kaldi, sanki tribün localarin gölgesinde eziliyormus gibi...
                  Görüntü berbat ötesi
                  Iyi ki maratona yapmadilar orayi, numarali oldugu için ve televizyonda pek görülmeyecegi için çok skinti degil

Ama kale arkalarindaki localar da fazla öne çikiyor sanki... diger stadlara bakiyorsun gizli gizli duruyor localar, bizde ise kabak gibi ortadalar

Binaya falan benzetenleri çok iyi anliyorum, bilhassa numarali tribüne baktigimizda resmen tokinin yaptigi binanin camlari/balkonlari gibi duruyor

Hatta numarali tarafi için numarali tribün degil de numarali loca desek daha dogru olur, resmen koltuk yok loca var; Legia örnegi verildi mesela ama onlarinki daha iyi gözüküyor, en azindan kenarlarda az çok tribün var, bizde yok gibi bir sey üst katta...
                  Aşağı sarkıtıp o sıraların önündeki beton duvarı tribünlerin rengine göre boyatsalar sırıtmaz bile. Tabi bunu ilk önce akıl etmek lazım. Sonradan değiştirilir mi bilmiyorum.
                  Milli Takımım TRABZONSPOR
                  Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                  Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                  Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• kale arkalarına loca fazla lüks oldu keşke tadında bırakıp sadece maratonu ekleseydiler

Yorum

• İlk olarak katre-i.matem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Aslinda foto gayet acik ama yinede ronine sormak lazim uzman gorusu icin
                      yine yanılmamışım fatih ç ile alt basamaklar sayıları konusunda ben 24 sıra diyordum o 26 sıra diyordu sonra sonra bir arkadaş basamakları sıralandırdı ama oda ne oda basamakları 25 buldu ben en alt birin altını birinci basamağın altını saymadım ve loca önünüde saymadım neyse onlarıda fatih ekleyince etti 26 basamak eee şimdi benim haklı olduğum noktaya gelelim ben dedimki fatih ordan 5 basamak gidicek fatih ise 3 basamak gidicek dedi şimdi resime bakıyorum o loca önünüde mecbur sayıcaz ne olsa fatih saymıştı 4 basamak gitmiş fatihin bilemediği kesin zaten ama bende beş basamak gidicek demiştim şimdi 4 basamak gidince o basamağın önü illaki boş bırakılıcak arada bir tampon bölge gibi ve boş basamak bırakılıcak ve totelde beş basamak gitmiş olucak işte size teknik açıklamasınıda yaptım

Yorum

• Avni Aker bize senelik ne kadar kazandırıyo , bu stad ne kadar kazandırır , muhasebesinden anlayan biri tahmini bi cevap verebilir mi ?

Yorum

• İlk olarak Ali Kolancı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Avni Aker bize senelik ne kadar kazandırıyo , bu stad ne kadar kazandırır , muhasebesinden anlayan biri tahmini bi cevap verebilir mi ?
                          40 milyon kazandırır tabi stad dolucak ve locaların hepsi satılmış olucak

Yorum

• Furkan ben sana kaç kez dedim o en alt sırayı projeye sokmayacaktık

Yorum

• 120 Locanın 10/15 Hariç 20.000 TL den fazlaya satılacağını zannetmiyorum.

Yorum

• Keşke 5 sıra gitseydi ya. Yazık oldu....
                                Milli Takımım TRABZONSPOR
                                Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                                Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                                Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X