örnek localar mükemmel olmuş yalnız yeni gördüm.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFurkan resim gayet açıkŞimdi dün gece beni öne davet eden yeteneksizi ben öne çağırıyorum
Yorum
-
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu resmi gördüm içerledim yine ya. Locanın üstündeki tribünü aşağı doğru sarkıtmadılar ya. Sahanın içini görmelerine engel olmazdı. Karşı tribünden muhteşem bir görüntü olurdu.
Orayi hiç yapmasalardi daha iyiydi, resmen loca çogunluk tribün azinlik olarak kaldi, sanki tribün localarin gölgesinde eziliyormus gibi...
Görüntü berbat ötesi
Iyi ki maratona yapmadilar orayi, numarali oldugu için ve televizyonda pek görülmeyecegi için çok skinti degil
Ama kale arkalarindaki localar da fazla öne çikiyor sanki... diger stadlara bakiyorsun gizli gizli duruyor localar, bizde ise kabak gibi ortadalar
Binaya falan benzetenleri çok iyi anliyorum, bilhassa numarali tribüne baktigimizda resmen tokinin yaptigi binanin camlari/balkonlari gibi duruyor
Hatta numarali tarafi için numarali tribün degil de numarali loca desek daha dogru olur, resmen koltuk yok loca var; Legia örnegi verildi mesela ama onlarinki daha iyi gözüküyor, en azindan kenarlarda az çok tribün var, bizde yok gibi bir sey üst katta...En son Sefer A. tarafından düzenlendi; 14.03.2015, 19:38.Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461
İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNumaralidaki localarin üstünden bahsediyorsun degil mi ?
Orayi hiç yapmasalardi daha iyiydi, resmen loca çogunluk tribün azinlik olarak kaldi, sanki tribün localarin gölgesinde eziliyormus gibi...
Görüntü berbat ötesi
Iyi ki maratona yapmadilar orayi, numarali oldugu için ve televizyonda pek görülmeyecegi için çok skinti degil
Ama kale arkalarindaki localar da fazla öne çikiyor sanki... diger stadlara bakiyorsun gizli gizli duruyor localar, bizde ise kabak gibi ortadalar
Binaya falan benzetenleri çok iyi anliyorum, bilhassa numarali tribüne baktigimizda resmen tokinin yaptigi binanin camlari/balkonlari gibi duruyor
Hatta numarali tarafi için numarali tribün degil de numarali loca desek daha dogru olur, resmen koltuk yok loca var; Legia örnegi verildi mesela ama onlarinki daha iyi gözüküyor, en azindan kenarlarda az çok tribün var, bizde yok gibi bir sey üst katta...Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
61ronin61
İlk olarak katre-i.matem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAslinda foto gayet acik ama yinede ronine sormak lazim uzman gorusu icin
Yorum
-
61ronin61
İlk olarak Ali Kolancı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAvni Aker bize senelik ne kadar kazandırıyo , bu stad ne kadar kazandırır , muhasebesinden anlayan biri tahmini bi cevap verebilir mi ?
Yorum
Yorum