İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Full HD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIroni oldugu ortada bence gayet anlasilir.
Yorum
-
-
Ya bu stadın reklamını formaya alma muhabbetini ben pek anlamadım. Ya bu formayı futbolcular stadda giyecek zaten. Reklam içinde reklam niye yapıyoruz. Onun yerine parayla reklam almak varken ? Cidden anlamadığımdan soruyorum, bu işin esprisi ne ? Cidden espri gibi duruyor çünkü. Kendi giydiğimiz tişörte kendi adımızı yazıp tanıdıklar arasında dolaşmak gibi birşey olacak.Şahıslardan önce kafalar değişmeli.
Yorum
-
Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461
İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa bu stadın reklamını formaya alma muhabbetini ben pek anlamadım. Ya bu formayı futbolcular stadda giyecek zaten. Reklam içinde reklam niye yapıyoruz. Onun yerine parayla reklam almak varken ? Cidden anlamadığımdan soruyorum, bu işin esprisi ne ? Cidden espri gibi duruyor çünkü. Kendi giydiğimiz tişörte kendi adımızı yazıp tanıdıklar arasında dolaşmak gibi birşey olacak.
Yorum
-
İlk olarak Rust Cohle tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle...stadın adı sadece ve sadece HÜSEYİN AVNİ AKER STADI olmalı....Kulübümüzün ilk başkanı zaten şu andaki stadımıza ismi verilmek suretiyle onore edilmişti...bu güzel duruş devam etmeli ve harfi harfine değiştirilmeden stadımız bu isimle sonsuza dek yaşamalıdır....
Bu arada bence de Avni Aker olarak kalmalıBordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.
Yorum
-
Juventusa bayiliyorum ya, adamlar juventus stadium koydu stadin adini, kompleks yok, taklit yok, sponsor yok, karizma abi karizma.
Gesendet von iPhone mit Tapatalkkeske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...
Yorum
-
İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleJuventusa bayiliyorum ya, adamlar juventus stadium koydu stadin adini, kompleks yok, taklit yok, sponsor yok, karizma abi karizma.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Ne zaman Avni Aker adini duysam etkilenirim, cok afili geliyor bana.Gecti, istemem gelmeni.
Yorum
-
stadin isminin Kesinlikle Ingilizce olmasi taraftariyim.. Birsuru nedeni var bunun. Siz uluslararasi mecralarda mucadele ediyorsaniz, her yonunuzle bilinmesi, ve teleafuz edilmesi lazim.. Madridde yasan biri Trabzonspor akyazi firtina stadyumunu gordunmu demesi kolay yoksa, Trabzonspor Samsung Arena yada Trabzonspor Park demesi mi kolay ? Insanlarin beyinlerinde yer ettiginiz surece is yaparsiniz.. Evet Ingilizce isimlere karsi oldugum bir cok yer var, mesela bir tavuk donerci bir cafeci bir ne bilim bes para etmez mekanlar neden ingilizce isim kullanir.. 2 sene once trabzon forum alisveris merkezinde gordum, kurulama merkezinin ismi dry center di.. yuh dedim ya.. ona dry center desen ne olur demesen ne olur..
ama bu is ust duzey bir futbol takimi olunca isler degisiyor.. Apple keske sponspor olsa ne bilim Trabzonspor Apple Park dalga gecilir mi acaba ? oh bide ustune elma yeriz gibisinden ?u will need justice at the end..
Yorum
-
İlk olarak riv riv riv tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzon Horon stadyumu
Trabzon Fırtına Sahili veya Bermuda şeytan üçgeninden apartma Trabzon Fırtına Octagonal ParkEn son fanatikdevri tarafından düzenlendi; 11.03.2015, 23:56.FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum