Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bizle bu konu üzerine alay edenlerde aynı o gülücükleri saçarak alay ediyorlar. İroni için yaptıysan bunu insanların anlayacağı şekilde yap bence. Bu konularda insanlara yardımcı ifadeler, işaretler vardır bunları kullanırsan insanlar seni daha iyi anlar. Bilmem anlatabildim mi İlkhan !
    Haklısın. Gülücük biraz saçma olmuş.
    MCMLXVII

Yorum

• Ironi oldugu ortada bence gayet anlasilir.

Yorum

• İlk olarak Full HD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ironi oldugu ortada bence gayet anlasilir.
        Yetenek meselesi

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yetenek meselesi

Yorum

• Ya bu stadın reklamını formaya alma muhabbetini ben pek anlamadım. Ya bu formayı futbolcular stadda giyecek zaten. Reklam içinde reklam niye yapıyoruz. Onun yerine parayla reklam almak varken ? Cidden anlamadığımdan soruyorum, bu işin esprisi ne ? Cidden espri gibi duruyor çünkü. Kendi giydiğimiz tişörte kendi adımızı yazıp tanıdıklar arasında dolaşmak gibi birşey olacak.
            Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ya bu stadın reklamını formaya alma muhabbetini ben pek anlamadım. Ya bu formayı futbolcular stadda giyecek zaten. Reklam içinde reklam niye yapıyoruz. Onun yerine parayla reklam almak varken ? Cidden anlamadığımdan soruyorum, bu işin esprisi ne ? Cidden espri gibi duruyor çünkü. Kendi giydiğimiz tişörte kendi adımızı yazıp tanıdıklar arasında dolaşmak gibi birşey olacak.
              Belki sponsor ismi ile birlikte sponsorla ücret alarak yapılabilir. Mesela vodafone bjk gibi ekstra stat logo şeklinde de eklenebilir.

Yorum

• isimde arena olmasında ne olursa olsun arena ne ya her yerde bir arena bir de artık gs nin stadyumuna her yerde sadece arena diyorlar aman bizde olmasın.
                Sözlerim gerçektir yüreğim kardeştir her zaman...

Yorum

• İlk olarak Rust Cohle tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ...stadın adı sadece ve sadece HÜSEYİN AVNİ AKER STADI olmalı....Kulübümüzün ilk başkanı zaten şu andaki stadımıza ismi verilmek suretiyle onore edilmişti...bu güzel duruş devam etmeli ve harfi harfine değiştirilmeden stadımız bu isimle sonsuza dek yaşamalıdır....
                  Kulübümüzün ilk başkanı Ali Osman Ulusoy dur.H.Avni Akerse stad yapımında emeği çok geçmiş,kendi arazilerini bağışlamış,eğimli olan araziyi düzleştirmiş Vakfıkebirli Spor il müdürü diye biliyorum.Hatta Hayri Gür ün önerisiyle stada bu isim verilmişti galiba.
                  Bu arada bence de Avni Aker olarak kalmalı
                  Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
                  Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• Akyazı denecek,Akyazı kalacak stadın ismi,milletin ağzına alıştığı gibi gider.Akyazi Avni Aker Stadyumu diyerek yayılsa keşke
                    FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

Juventusa bayiliyorum ya, adamlar juventus stadium koydu stadin adini, kompleks yok, taklit yok, sponsor yok, karizma abi karizma.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
                      keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Juventusa bayiliyorum ya, adamlar juventus stadium koydu stadin adini, kompleks yok, taklit yok, sponsor yok, karizma abi karizma.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
                        Avni Aker de karizma yalniz.

Ne zaman Avni Aker adini duysam etkilenirim, cok afili geliyor bana.
                        Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• stadin isminin Kesinlikle Ingilizce olmasi taraftariyim.. Birsuru nedeni var bunun. Siz uluslararasi mecralarda mucadele ediyorsaniz, her yonunuzle bilinmesi, ve teleafuz edilmesi lazim.. Madridde yasan biri Trabzonspor akyazi firtina stadyumunu gordunmu demesi kolay yoksa, Trabzonspor Samsung Arena yada Trabzonspor Park demesi mi kolay ? Insanlarin beyinlerinde yer ettiginiz surece is yaparsiniz.. Evet Ingilizce isimlere karsi oldugum bir cok yer var, mesela bir tavuk donerci bir cafeci bir ne bilim bes para etmez mekanlar neden ingilizce isim kullanir.. 2 sene once trabzon forum alisveris merkezinde gordum, kurulama merkezinin ismi dry center di.. yuh dedim ya.. ona dry center desen ne olur demesen ne olur..

ama bu is ust duzey bir futbol takimi olunca isler degisiyor.. Apple keske sponspor olsa ne bilim Trabzonspor Apple Park dalga gecilir mi acaba ? oh bide ustune elma yeriz gibisinden ?
                          u will need justice at the end..

Yorum

• Trabzon Horon stadyumu
                            Meşin yuvarlak, gugul ve gügüm.

Yorum

• Tribünde de dik oyna yazar
                              Meşin yuvarlak, gugul ve gügüm.

Yorum

İlk olarak riv riv riv tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Trabzon Horon stadyumu

Trabzon Fırtına Sahili veya Bermuda şeytan üçgeninden apartma Trabzon Fırtına Octagonal Park
                                En son fanatikdevri tarafından düzenlendi; 11.03.2015, 23:56.
                                FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X