Sanırım sen de varmışsın hatta kardeşim görüşmede.
BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Sanırım sen de varmışsın hatta kardeşim görüşmede.
Maratonun ortası nerden çıktı hocam?
Şu an projede maraton ile yol tarafı kale arkasının birleştiği köşede misafir tribünü. Kulüp, güvenlik nedeni ile bu tribünü deniz tarafına almak istiyor. Biz de o toplantıda tribünün yerinde değişiklik olabilecekse yeni yeri numaralı tribün tarafındaki köşe olsun dedik.
Dinletebildik mi? Göreceğiz. Forum komple destek verirse belki olabilir...
Şu an projede maraton ile yol tarafı kale arkasının birleştiği köşede misafir tribünü. Kulüp, güvenlik nedeni ile bu tribünü deniz tarafına almak istiyor. Biz de o toplantıda tribünün yerinde değişiklik olabilecekse yeni yeri numaralı tribün tarafındaki köşe olsun dedik.
telefon, mail , bildiri ne şekilde destek verilmesi gerekiyorsa bir organize yapılsın elimizden geleni yapalım. direk görselliği etkileyecek bir konu üzerine düşülmeli
telefon, mail , bildiri ne şekilde destek verilmesi gerekiyorsa bir organize yapılsın elimizden geleni yapalım. direk görselliği etkileyecek bir konu üzerine düşülmeli
Telefon ve mail üzerinden giden tepkilerin çok etkili olmadığını düşünüyorum çünkü kamuoyunun genelinin dikkatini çekemiyoruz ama sakin bir dille yazılmış bir bildiri hem haber olarak paylaşılabilir hem de Akyazı Stadı'nın resmi tweeter hesabında paylaşılabilir. Biz de kendi sayfalarımızda ve hesaplarımızda paylaşırız. Daha etkili olur diye düşünüyorum.
Forum yöneticisi arkadaşlar en iyi yöntemi bulacaklardır.
Öyle bir sormuşsunuz ki, cevaben kazara evet desem inanacak gibisiniz...
İşin özü şu ki, bir kısım forum üyesi yeni stadı eleştirirken, diğer kısımda kalanlar da "stadı eleştirenleri eleştiriyor"... Ve bunu Trabzonspor'luluk adına yapıyorlar... Neredeyse üçüncü bir grup kalmadı...Başka bir başlıkta, birebir aynı fikri paylaşıp bazen destek olduğumuz üyeler, Akyazı başlığında kurt adama dönüşüp karşı fikirde kim varsa saldırıyor... Resmen Akyazı fanatikleri türedi... Bunu yanlış buluyorum. Medeni ölçüler içinde olacaksa, eleştiri dünyanın en gerekli şeyidir halbuki... Maruzatım budur...
İnanmak için kişilerin sözlerine bakmayı bırakalı çok oldu.
Eleştiri sadece yönetim,hiyerarşi veya statükoya olacak diye bir şey yok. Kişiler de eleştirilebilir. Kişiler eleştirilirken aslında kişilerin fikirleridir eleştirilen forum özelinde. Karşı tarafın yaptığına fanatiklik kendi yaptığınıza eleştiri derseniz tartışamayız zaten.
Daha misafir tribununun nerede olacagini bilemeyen muhendisler stad yapiyor
Seveyim diyorum ve elestiride bulunanlara hak vermeyeyim diyorum ama gel gor ki bizimle dalga gecer gibi stad yapiyorlar.
Mühendislerle konuştuğumuzda bir değişiklik olmazsa rakip taraftarın yeri fotoğrafta kırmızı ile işaretlenen yer olacak.
Üstte almak veya yol tarafı kale arkasının köşesi de olabilir veya çıkış tünelinin ikiye böldüğü yerde olabilir.
İyi düşünmek lazım.
En son Külünkoğlu tarafından düzenlendi; 27.02.2015, 12:34.
Trabzonspor √
Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
İnanmak için kişilerin sözlerine bakmayı bırakalı çok oldu.
Eleştiri sadece yönetim,hiyerarşi veya statükoya olacak diye bir şey yok. Kişiler de eleştirilebilir. Kişiler eleştirilirken aslında kişilerin fikirleridir eleştirilen forum özelinde. Karşı tarafın yaptığına fanatiklik kendi yaptığınıza eleştiri derseniz tartışamayız zaten.
Haklısınız, tartışamayız... Birileri "olayları" hedef alırken, diğerleri "insanları" hedef seçerse, üstüne üstlük ne dediğimizin anlaşılabilmesi için, her yazımızın altına bir de açıklama dip notu eklemek zorunda kalırsak, tartışamayız...
Stadı şu şu nedenlerle beğenmiyorum diyerek ortaya eleştirel bir bakış açısı sunan üyelere, "o zaman başka takım tut, ne anlarsın sen, zaten ergensin, yaşlı bir bunaksın, hatta gaysin" gibi medeni saldırılar gelmesi fanatizm değilse, konuşacak bir sey yok zaten... Derdim yeni bir polemiğe girmek değil... Ancak stadı beğenmeyenlere bilendiğini söyleyebilen birine, bunun yanlış bir şey olduğunu ifade eden nazik bir yazıya verilen tepkinin dozu bile, bazı şeyleri ortaya koymaya yetiyor ne yazık ki...
Yine de teşekkür ederim... Saygılar kardeşim..
En son Misafir tarafından düzenlendi; 27.02.2015, 13:32.
Şu reklamlara bi tıklayın. Sinire strese çok iyi geliyor
BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Maratonun ortası değil Bekir. Metin onu tabir olarak kullanmış. Aksettiğim bilgi senin söylediğin köşede olduğu şeklindeydi.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Ben yanlış anladım (tam anlamadım) herhalde.
Sonuç olarak en etkisiz ve silik olacakları yere konmalılar. Bu halinden kötü olmalı onlar açısından.
Yorum