Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak EgeKum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    deepblue 61ronin61 bide senin zaten hiç olumlu bir yorumunuzu görmedim.
    Evet kardeşim ortalık güllük gülistanlık Trabzonspor'da işler yolunda gidiyor zaten.

Yorum

deepblue 61ronin61 bide senin zaten hiç olumlu bir yorumunuzu görmedim.
      Görmek isteyen görür... Nedenini bilmediğim bir şekilde birden düşman kesildin başıma La herşey bir yana, yediğim küfür ve hakaretler nedeniyle "artık transfer başlığında yazmama" kararımı bile, forumu terkettiğim şeklinde servis ettin Ege... Yalan yok sevmiştim seni... Hayal kırıklığı yaşadım...

Neyse, barışırız bir gün. Geldiğimde çay ısmarlıycaksın abine...

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Görmek isteyen görür... Nedenini bilmediğim bir şekilde birden düşman kesildin başıma La herşey bir yana, yediğim küfür ve hakaretler nedeniyle "artık transfer başlığında yazmama" kararımı bile, forumu terkettiğim şeklinde servis ettin Ege... Yalan yok sevmiştim seni... Hayal kırıklığı yaşadım...

abi bi olumlu eleştiri yapın bi iki foto göreyim ditye şu foruma geliyorum içim kararıyor. benim sevdiğim bi proje mesela. tokiden beklediğimiz üstünde bir proje. adam bu proje saçmalık diyor. kestirip atıyor. sürekli sürekli aynı şekilde yok proje saçma yönetime laf sokmalar sözlerim hazar isimli kullanıcıya
        Miguel Veloso - Angel Lafita

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

transfer başlığında iyiyizde akyazı başlığında yıldızlarımız barışmadı
          Miguel Veloso - Angel Lafita

Yorum

• Olumlu eleştiri ne demek

Yorum

abi bi olumlu eleştiri yapın bi iki foto göreyim ditye şu foruma geliyorum içim kararıyor. benim sevdiğim bi proje mesela. tokiden beklediğimiz üstünde bir proje. adam bu proje saçmalık diyor. kestirip atıyor. sürekli sürekli aynı şekilde yok proje saçma yönetime laf sokmalar sözlerim hazar isimli kullanıcıya
              yaww renkdaşım proje tokinin değilki proje mete aratın giydirdiği bir proje toki projeyi yapıyor trabzonun tapusunu alarak

Yorum

• benim de sıkı muhalefetim fanatik devri geçende trol filan dedi bozuştuk bakalım gene ne zaman saldırıya geçicek

Yorum

• Kutu gibi stadımız oluyor, keyfini sürelim gençler... İçinde dağ ve deniz manzaralı toki evleri bile var. Stadımız havaalanına 10 dakika, Sivastopol'a 1 saat, Milano'ya 2 saat mesafede... Merkezi konumda... Özellikle yeni evli çekirdek aileler ve genç emekliler için şahane konfor olanakları sunuyor. Alışveriş merkezi dibinde... DEEP BLUE'nun evine 250 metre... Süper yani...

Not: Ege, yeminle senin için iyi birşeyler yazmak için zorladım kendimi, bu kadar oldu. Bi daha da iyi bir şey yazmam... Kıymetini bil...

Barıştık mı?..

Yorum

• Yavuz Selim'in yıkılacak olmasına bir tek ben seviniyorum galiba, orda bir iki maç izleyen kendisini futbol uleması zannediyordu.

Yorum

• Yavuz Selim, Trabzon şehrinin ruhudur...

Yorum

• İlk olarak Fatih Kuloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Stada taraftarlarla yürüyerek sohbet ederek gidemediğinizde bence bunun değerini anlıycaksınız. Ha ama demiyorum ki Akyazı'nın yeri kötü.
                        Trabzonda yaşayan renktaşlar daha iyi bilir belki. Sizcede 10 yıl sonra şehrin merkezi beşirli - akyazı hattına kaymayacak mı?
                        En son ağasarlı tarafından düzenlendi; 26.02.2015, 19:27.

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Trabzonda yaşayan renktaşlar daya iyi bilir belki. Sizcede 10 yıl sonra şehrin merkezi beşirli - akyazı hattına kaymayacak mı?
                          Bende Trabzonda yaşadım. Katılıyorum Akçaabat ve beşirli birleşerek şehrin yeni merkezi olacaktır bence olmalıdırda ancak yinede stad deniz kenarında olduğu için Avni Aker'e yürüme hissi olmayacaktır.

Belki de çok erken konuşuyoruz bilemiyorum.
                          Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• akyazıya yazın yürülür,kışın imkansız..soğuktan kıçınız donar...
                            Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                            Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Sivas Çatı Arena'nın kabası bitmiş...

Kapasite 25.000

En son Serdar A tarafından düzenlendi; 26.02.2015, 19:36.

Yorum

• İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sivas Çatı Arena'nın kabası bitmiş...

Kapasite 25.000

şu şikeci sivasa yapılan stadın dış cephesine çatısına bak ya çıldırmamak elde değil

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X