İlk olarak EgeKum tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
DEEP BLUE
İlk olarak EgeKum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledeepblue 61ronin61 bide senin zaten hiç olumlu bir yorumunuzu görmedim.La herşey bir yana, yediğim küfür ve hakaretler nedeniyle "artık transfer başlığında yazmama" kararımı bile, forumu terkettiğim şeklinde servis ettin Ege...
Yalan yok sevmiştim seni... Hayal kırıklığı yaşadım...
Neyse, barışırız bir gün. Geldiğimde çay ısmarlıycaksın abine...
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGörmek isteyen görür... Nedenini bilmediğim bir şekilde birden düşman kesildin başımaLa herşey bir yana, yediğim küfür ve hakaretler nedeniyle "artık transfer başlığında yazmama" kararımı bile, forumu terkettiğim şeklinde servis ettin Ege...
Neyse, barışırız bir gün. Geldiğimde çay ısmarlıycaksın abine...Miguel Veloso - Angel Lafita
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGörmek isteyen görür... Nedenini bilmediğim bir şekilde birden düşman kesildin başımaLa herşey bir yana, yediğim küfür ve hakaretler nedeniyle "artık transfer başlığında yazmama" kararımı bile, forumu terkettiğim şeklinde servis ettin Ege...
Neyse, barışırız bir gün. Geldiğimde çay ısmarlıycaksın abine...Miguel Veloso - Angel Lafita
Yorum
-
61ronin61
İlk olarak EgeKum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabi bi olumlu eleştiri yapın bi iki foto göreyim ditye şu foruma geliyorum içim kararıyor. benim sevdiğim bi proje mesela. tokiden beklediğimiz üstünde bir proje. adam bu proje saçmalık diyor. kestirip atıyor. sürekli sürekli aynı şekilde yok proje saçma yönetime laf sokmalar sözlerim hazar isimli kullanıcıyaproje tokinin değilki proje mete aratın giydirdiği bir proje toki projeyi yapıyor trabzonun tapusunu alarak
Yorum
-
DEEP BLUE
Kutu gibi stadımız oluyor, keyfini sürelim gençler... İçinde dağ ve deniz manzaralı toki evleri bile var. Stadımız havaalanına 10 dakika, Sivastopol'a 1 saat, Milano'ya 2 saat mesafede... Merkezi konumda... Özellikle yeni evli çekirdek aileler ve genç emekliler için şahane konfor olanakları sunuyor. Alışveriş merkezi dibinde... DEEP BLUE'nun evine 250 metre... Süper yani...
Not: Ege, yeminle senin için iyi birşeyler yazmak için zorladım kendimi, bu kadar oldu.Bi daha da iyi bir şey yazmam... Kıymetini bil...
Barıştık mı?..
Yorum
-
İlk olarak Fatih Kuloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStada taraftarlarla yürüyerek sohbet ederek gidemediğinizde bence bunun değerini anlıycaksınız. Ha ama demiyorum ki Akyazı'nın yeri kötü.En son ağasarlı tarafından düzenlendi; 26.02.2015, 19:27.
Yorum
-
İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonda yaşayan renktaşlar daya iyi bilir belki. Sizcede 10 yıl sonra şehrin merkezi beşirli - akyazı hattına kaymayacak mı?
Belki de çok erken konuşuyoruz bilemiyorum.Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.
Yorum
-
61ronin61
İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSivas Çatı Arena'nın kabası bitmiş...
Kapasite 25.000
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum