Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    adamlar biseyi degerlendirmeye aldigi yok
    parayi yatiriyorsun, projeni sunuyorsun
    onlarda yigidim bos gecmesin diyor, övgü veriyor, yüksek övgü... vs gibi biseyler plakete yazip sunuyorlar
    wikipedi ye girip nekadar prestijli bir ödül oldugunu görebilirsin, araplarin bile ....

her bos hikaye yüzünden arastirma yapiyorum artik
    sonunda bende arastirmaci gazeteci olarak is aramaya basliyacam
    bizim burda mimarlik üzerine ögrendigimizi Massachusetts Institute of Technology de master yapanlar bilmiyor
    bmn hepimize mimarlikda mba takdim etmeli

ps.:bize projeyi mete arat kasti, adamin bundesligada cizdigi stadi var...
    yani sonuç olarak bizim stad bursanın stadttan daha güzel daha etkileyici diyorsun ha

Yorum

• az kaldı bitecek ,havalar ısınınca içerisi daha hızlı ilerleyecektir.Besiktas ın yetişirse bizmkisi hayli hayli yetişir,
      @zafercalikoglu
      @trabzonspor

Yorum

• İlk olarak zafercalikoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        az kaldı bitecek ,havalar ısınınca içerisi daha hızlı ilerleyecektir.Besiktas ın yetişirse bizmkisi hayli hayli yetişir,
        Beşiktaşın ki yetişir bizimki yetişmezse, yapımcılar içinde itibar kaybı olur bence...

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

Bizim stadla bjk stadı bir değil ki onların çevresi heryeri hazır bizim stad bitse bile yol çevre düzenlemesi vs daha fazla işi var. İnşallah yetişir ilk maça ama bu hızla yetişmese bile 3 4 maç sonra stada geçeriz diye düşünüyorum.

Yorum

• can sıkıntısından wow turkey bursa stadına forumuna girdim az önce moralim bozuldu gs lisi kolpataşlısı şikebahçelisi herkes övüyor türkiyenin açık ara en iyi stadı dehşet türkiyenin en zor deplasmanı olucak o kale arkaları dolunca korkunç bişey olucak vb şeyler tüm bursaspor taraftarı çok mutlu hergün heyecanla giriyorum stad çalışmaları izliyorum siteden çok ürkütücü çok heybetli tam bir mabet çok mutluyuz vb şeyler yazıyorlar hiç beyenmiyen yok rakip takımlar dahil ahhh bee bu stad bize yapılıcaktı onların yerinde biz olucktık o zaman herkes bize gıpta ederdi burdaki saçma stad tartışmalarınada girmemiş olurduk

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              can sıkıntısından wow turkey bursa stadına forumuna girdim az önce moralim bozuldu gs lisi kolpataşlısı şikebahçelisi herkes övüyor türkiyenin açık ara en iyi stadı dehşet türkiyenin en zor deplasmanı olucak o kale arkaları dolunca korkunç bişey olucak vb şeyler tüm bursaspor taraftarı çok mutlu hergün heyecanla giriyorum stad çalışmaları izliyorum siteden çok ürkütücü çok heybetli tam bir mabet çok mutluyuz vb şeyler yazıyorlar hiç beyenmiyen yok rakip takımlar dahil ahhh bee bu stad bize yapılıcaktı onların yerinde biz olucktık o zaman herkes bize gıpta ederdi burdaki saçma stad tartışmalarınada girmemiş olurduk

Bende giriyorum takip ediyorum hem bir çok stadyumları Bırsanın daha geçen birsürü eleştiri haline geldi koltukları felaket takmışlar köşelerde simetriğin resmen anasını ağlattılar büyük bir protesto sonrası bi kısmını düzeltmişler catıda membran delindi hasar gördü birçoğu beğeniyor evet ama her stadyum gibi çok övdüğün TİMSAH arenada sorunlar var

Yorum

• İlk olarak SinanDanli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bende giriyorum takip ediyorum hem bir çok stadyumları Bırsanın daha geçen birsürü eleştiri haline geldi koltukları felaket takmışlar köşelerde simetriğin resmen anasını ağlattılar büyük bir protesto sonrası bi kısmını düzeltmişler catıda membran delindi hasar gördü birçoğu beğeniyor evet ama her stadyum gibi çok övdüğün TİMSAH arenada sorunlar var
                sen stadın yapısına bak mebran yırtılmış rüzgardan ne olmuş yenisini takarlar koltuklar düzeltilir oda sorun değil stadın yapıya bak yapıya beni eleştirmiş olmak için eleştirme sağlam dayanğın olsun eleştiriken hee unutmadan ben her stadı övmüyorum bir tek ağırlık bursa stadını övüyorum onuda uydurmuşsun

Yorum

sen stadın yapısına bak mebran yırtılmış rüzgardan ne olmuş yenisini takarlar koltuklar düzeltilir oda sorun değil stadın yapıya bak yapıya beni eleştirmiş olmak için eleştirme sağlam dayanğın olsun eleştiriken hee unutmadan ben her stadı övmüyorum bir tek ağırlık bursa stadını övüyorum onuda uydurmuşsun
                  Her stadyumu ovdüğünü söylemek istemedim anlatamadım "her stadyum gibi bursanınkindede eksik var diyorum"
                  Neyse zaten sana laf anlatamam sen takıl bu safyanın tuzu biberisin

Yorum

• İlk olarak SinanDanli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Her stadyumu ovdüğünü söylemek istemedim anlatamadım "her stadyum gibi bursanınkindede eksik var diyorum"
                    Neyse zaten sana laf anlatamam sen takıl bu safyanın tuzu biberisin
                    heee yanlış anlamışım renkdaş

Yorum

• Flycamtrabzon stadın videosunu da yayınlar umarım.
                      Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

yani sonuç olarak bizim stad bursanın stadttan daha güzel daha etkileyici diyorsun ha
                        benim yazdiklarim ortada
                        gereken seyleri övüyorum, yanlislari eletiriyorum
                        bunu ilk sayfadan itibaren takip edebilirsin
                        bosuna yazdigima icinde olmiyan sonucu sokma

ben bursanin stadini kiyaslamam
                        ve dis cephesi yesil bir yilandan olusan stadi kimse bana begendiremez
                        kresdemiyiz neyiz
                        bursanin kültüründe, tarihinde neresinde timsah/yilan var

ben buna göz boyama derim
                        bizim cepheyi beyaz yerine kaplan deseninde yapsalar hoslanirdinmi??

adamlara bir tek katli tribün yapmislar, bütün seyirci potansiyellerini oraya doldursalar ancak doldururlar o tribünü, bumu o harika stad
                        maratonun üzerine yapilan localar icin ekstra katin köselerinden bilet alan insanlar sahanin yüzde kacini görebilecek???

ben sana istesem timsah arena icin burda okadar eksigini yazarim, ama konumuz degil, disardan bütünü görmek detaylardan uzak olmak tabiiki insanin gözüne daha hos gözükecek

ayrice bursanin gise gelirlerine belediye ortak, maddi yönden stad gelirleri minimum olacak, yemisim o stadi, bana maddi geliri getiremiyorsa
                        En son selcuk tarafından düzenlendi; 24.02.2015, 15:03.
                        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

heee yanlış anlamışım renkdaş
                          Eyvallah

Yorum

• İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Flycamtrabzon stadın videosunu da yayınlar umarım.
                            acaba kim için ne için çekmişler bu fotoğrafları/videoları. inşallah youtubeden ve ya siteden paylaşırlar videoları.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              benim yazdiklarim ortada
                              gereken seyleri övüyorum, yanlislari eletiriyorum
                              bunu ilk sayfadan itibaren takip edebilirsin
                              bosuna yazdigima icinde olmiyan sonucu sokma

ben bursanin stadini kiyaslamam
                              ve dis cephesi yesil bir yilandan olusan stadi kimse bana begendiremez
                              kresdemiyiz neyiz
                              bursanin kültüründe, tarihinde neresinde timsah/yilan var

ben buna göz boyama derim
                              bizim cepheyi beyaz yerine kaplan deseninde yapsalar hoslanirdinmi??

adamlara bir tek katli tribün yapmislar, bütün seyirci potansiyellerini oraya doldursalar ancak doldururlar o tribünü, bumu o harika stad
                              maratonun üzerine yapilan localar icin ekstra katin köselerinden bilet alan insanlar sahanin yüzde kacini görebilecek???

ben sana istesem timsah arena icin burda okadar eksigini yazarim, ama konumuz degil, disardan bütünü görmek detaylardan uzak olmak tabiiki insanin gözüne daha hos gözükecek

ayrice bursanin gise gelirlerine belediye ortak, maddi yönden stad gelirleri minimum olacak, yemisim o stadi, bana maddi geliri getiremiyorsa
                              bursa stadıyla kıyaslamazmış vaybe barnebauyla mı kıyaslıyacaksın zaten bursa stadı bizim stadtan bir üst katagoride zaten kıyaslanamaz bursa stadını shalke a.bilbao gibi stadlarla kıyaslayabilrisin. Bence sen o timsahın kafaya takılmışsın bana görede çok sempatik gözüküyor ne güzel kapamışlar stadı bir bütünlük var. bizde ise garip bir beyaz muşamba görünümünde kaplama garip şekilde üçgenler dışarıdan bakınca iğrenç merdivenlerin basamaklarının görünmesi ve ikinci kat ile çatı arasında olan boşluk ben seni soğuk havalarda görürüm denizden gelen soğuk rüzgarlarda donarken bakalım ne dicen böyle çatımı olur diye sövmeye başlayınca beni hatırlarsın .Takımlar değişik semboller buluyor ona fazla takılmıyorum galatasarayda aslanmı yaşıyordu yada bjk de kartallarmı uçuyordu onlarda öyle bir maskot bulmuşlar bizde fırtınayız bazen kaplanda oluyoruz ama aslımız fırtına stadımızda fırtınayı çağrıştıran ne gördün .Bursanın nüfusu 3.milyon ve ayrıca şenol hoca mükemmel oynatıyor takımı (aynı bizi 96 ve 2010 da oynattığı gibi oynatıyor) o stad çok rahat dolacak ve dışarıda kalanlarda olacak o futbola şehir akar stada tek katlı trbün dediğin dortumtun bire bir kopyası aç bi bak google den de gör bakalım nasıl gözüküyormuş avni akerin en muhteşem yeri neresi tabiki maraton oda tek katlı dolunca nasıl oluyor diyormusun keşke avni akerde maraton iki katlı olsaydı diye maratonun üzerine yapılan locaları mükemmel düşünmüşler ne güzel taraftarlarla fanatik gruplarla bağlantıları yok rahat rahat izler ordan zenginler bizde ise acaba kale arkası ve maraton altına icat edilen localardan alanlar nasıl rahat izleyecekler çok merak ediyorum locanın bir ayrıcalığı olmalı şimdi kale arkası ve maraton altlarına yapılan localarda izleyenlerin nasıl bir ayrıcalığı olucak çok merak ediyorum ben stadlarda mimariye bakıyorum stadın gişe geliriymiş onlar sonraki konular sonuçta muhteşem stadı yaptılar 5 yıl on yıl sonra tüm gelirleri alıcaklar

Yorum

• Sahaya 2 adet daha direk gelmiş gibi.

Yorum

Yükleniyor...
                                X