Juventus stadi hic hosuma gitmiyor. Hicbir özelligi olmayan bir stad. Sanki bir kac mimarlik ögrencisinden tasarlanmis gibi duruyor.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
-
İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurası platform burada insanlar düşüncelerini dile getirir, bir düşünce 30-40 defa dile getirilmez. Jojuk sen juventus stadyumunu sevdin beğeniyorsun bunu anladık sürekli aynı şeyi dile getirmen artık burada bulunan insanlara saygısızlık boyutunu da aştı yeter. Yöneticiler buna neden izin verir anlamıyorum.
o değil de dün geçtim oradan diğer çalışmalarda güzel gidiyor. tünel inşaatı olsun üst dolgu işleri olsun vs. ayrıca beşirli sahilinde akyazıyla bitişen yonca kavşağın yapılacağı yerde de dolgu neredeyse tamamlandı. zamanlanan sürede biter inşallah.
Yorum
-
Arkadaşlar merhaba,
Benim adım Massimo Busacchia. Juventus kulübün staddan sorumlu müdürüyüm. Bu satırları sizlere Türkçe bilen bir personelimiz aracılığıyla yazıyorum... Stadımızın amatör resimlerini internet ortamında ararken yaklaşık bir sene kadar önce sizin sitenizi buldum. Her gün stadımızın yeni bir resmini paylaşarak aslında hiç görmediğimiz&dikkat etmediğimiz hataları bulmamıza yardımcı oldunuz. Yaklaşık 1 haftadır stadımızın resmi paylaşılmayınca gerçekten çok merak ettik arkadaşlarla bütün sorunları çözdük mü acaba diye ama nihayet dün yine paylaştınız ve bizleri çok mesut ettiniz...
Bu vesileyle sizleri stadımızda ağırlamaktan ziyadesiyle memnun olacağımızı bilmenizi isteriz. Stadımızın yeni resimlerini çekip paylaşırsanız ayrıca çok memnun olacağız. Selametle...İyi oyuncu maç,büyük oyuncu şampiyonluk kazandırır. M.J.
Yorum
-
İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleJuventus stadi hic hosuma gitmiyor. Hicbir özelligi olmayan bir stad. Sanki bir kac mimarlik ögrencisinden tasarlanmis gibi duruyor.
Yorum
-
İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe var bu Juventus'un stadinda 50 bin defa paylasildi gorsel olarak tribunlerini de begenmiyorum ust kati ile alt kati cok orantisiz.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePantolonu haddinden fazla yukarı çeken insanlar gibi duruyor.
Yorum
-
İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim stadyumun merdiven katları gözüktüğü için bizimki de pantolonu aşağı indirmiş gibi duruyor
Yorum
-
-
İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTayfun takip ettiysen kesitler, çatı proje resimleri paylaşıldı görevlinin dediği de o bölümler gözükmeyeceği yönündeydi..
Yorum
Yorum