Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Juventus stadi hic hosuma gitmiyor. Hicbir özelligi olmayan bir stad. Sanki bir kac mimarlik ögrencisinden tasarlanmis gibi duruyor.
    https://twitter.com/Alika87

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Burası platform burada insanlar düşüncelerini dile getirir, bir düşünce 30-40 defa dile getirilmez. Jojuk sen juventus stadyumunu sevdin beğeniyorsun bunu anladık sürekli aynı şeyi dile getirmen artık burada bulunan insanlara saygısızlık boyutunu da aştı yeter. Yöneticiler buna neden izin verir anlamıyorum.
      jojukla jojuk olmamak gerek. kendi haline bırakılmasında fayda var..

o değil de dün geçtim oradan diğer çalışmalarda güzel gidiyor. tünel inşaatı olsun üst dolgu işleri olsun vs. ayrıca beşirli sahilinde akyazıyla bitişen yonca kavşağın yapılacağı yerde de dolgu neredeyse tamamlandı. zamanlanan sürede biter inşallah.

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.061

Akyazı projesindeki Spor Salonu iptalmiş gerekçe Trabzon'da yeterince spor salonu var Kafaya bak kafaya ayrica istenince projede degisiklik yapiliyormus !!!

Yorum

• Jojuk deen ve Juvenin stad resmini paylaşan o arkadaş tekrar o resmi atarsa yöneticileri göreve davet ediyorum. Yaptığı insanların sabrını yoklamak.

Yorum

• Arkadaşlar merhaba,

Benim adım Massimo Busacchia. Juventus kulübün staddan sorumlu müdürüyüm. Bu satırları sizlere Türkçe bilen bir personelimiz aracılığıyla yazıyorum... Stadımızın amatör resimlerini internet ortamında ararken yaklaşık bir sene kadar önce sizin sitenizi buldum. Her gün stadımızın yeni bir resmini paylaşarak aslında hiç görmediğimiz&dikkat etmediğimiz hataları bulmamıza yardımcı oldunuz. Yaklaşık 1 haftadır stadımızın resmi paylaşılmayınca gerçekten çok merak ettik arkadaşlarla bütün sorunları çözdük mü acaba diye ama nihayet dün yine paylaştınız ve bizleri çok mesut ettiniz...
            Bu vesileyle sizleri stadımızda ağırlamaktan ziyadesiyle memnun olacağımızı bilmenizi isteriz. Stadımızın yeni resimlerini çekip paylaşırsanız ayrıca çok memnun olacağız. Selametle...
            İyi oyuncu maç,büyük oyuncu şampiyonluk kazandırır. M.J.

Yorum

• Ne var bu Juventus'un stadinda 50 bin defa paylasildi gorsel olarak tribunlerini de begenmiyorum ust kati ile alt kati cok orantisiz.
              Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Juventus stadi hic hosuma gitmiyor. Hicbir özelligi olmayan bir stad. Sanki bir kac mimarlik ögrencisinden tasarlanmis gibi duruyor.
                Bende hiç estetik olarak görmüyorum ama çok paylaşıldığı içinde herhalde güzeldir diye içimden geçiyordu. Arada bir benim gibi düşünen birilerinin olması iyi oldu

Yorum

• Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                  Elazığ'lı.

Yorum

• Arkadaşlar ben de Juventus Stadyumunu beğenmeyenlerdenim

Yorum

• İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ne var bu Juventus'un stadinda 50 bin defa paylasildi gorsel olarak tribunlerini de begenmiyorum ust kati ile alt kati cok orantisiz.
                      Pantolonu haddinden fazla yukarı çeken insanlar gibi duruyor

Yorum

Pantolonu haddinden fazla yukarı çeken insanlar gibi duruyor
                        Bizim stadyumun merdiven katları gözüktüğü için bizimki de pantolonu aşağı indirmiş gibi duruyor
                        .

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bizim stadyumun merdiven katları gözüktüğü için bizimki de pantolonu aşağı indirmiş gibi duruyor
                          Merdiven katları ?

Yorum

Merdiven katları ?
                            .

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Tayfun takip ettiysen kesitler, çatı proje resimleri paylaşıldı görevlinin dediği de o bölümler gözükmeyeceği yönündeydi.

Yorum

Tayfun takip ettiysen kesitler, çatı proje resimleri paylaşıldı görevlinin dediği de o bölümler gözükmeyeceği yönündeydi.
                                Umarım dedikleri gibi yaparlar o zaman, ahmak bir görüntü var ortada çünkü.
                                .

Yorum

Yükleniyor...
                                X