O dolgu alanının geri kalanı bir şekilde yeşillendirilip ağaçlandırılsa, Şampiyonlar Ligi'nde ya da Avrupa Ligi'nde oynayacağımız maçlarda kamera dışarıdan gemi yapısını, güelim Karadeniz'i ve Trabzon'u gösterse ne hoş olurdu.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
1.)Öncelikle 50 binden fazla mesaj atılmış olmasına rağmen hala stadyumda hiçbir yerde 3kat loca olmadığın anlaşılamamış olması gerçekten üzücü.
2. Stadyum konusunda büyük bir çoğunluğun ortak fikir sahibi olduğu konu Alt katların tribun kapıları olmamasının stadyumun en iyi yönü olduğu ki bu akustikten tut da görsellik, merdiven düzenine katkısı gibi birçok nesnel açıdan da tartışmasız. (Stadyumun Bir katı sadece bunun için ayrılmis durumdaydı..) Basitçe söylüyorum 40 bin kişilik bir stadyumda(Örneğin bjk) eğer tribünlere giris çıkış eklemeseydi Suandaki loca sayısına ulaşmak için Her tribünde 2kat loca(şimdiki gibi) + 1 kat girişi bulundurmak zorunda olurdu. Peki neden San Mames'de alt tribünlerde giris kapıları olmamasına rağmen Uygun loca sayısına ulaşılabiliyor. Oda kapasite ile alakal Şöyle ki loca katının çevresi 40bin kişilik stadyumlardan çok daha geniş olduğu için.
3. Hem Locaların hemde girislerin aynı kattan olması benim pek karşılaşmadığım ve gerçekten de çok iyi mühendislik çözümü olmuş.
4. Köşelerin oval veya keskin olmasının çok nesnel bir artı veya eksisini göremiyorum. Ancak Keskin Köşelerin acı itibariyle sahaya daha yakin olmasını saglayabilecegini söyleyebilirim. Kişisel beğenilere birşey diyemem bence de köşeli daha estetik.
Bu açıdan yapılan eleştirilerde herkes ölçülü olabilmeli çünkü hepsinin nedeni , artı ve eksisi var.
Ancak her fırsatta projede oynama yapamıyoruz diyenlerin taraftarın özellikle Istedigi Acil Çıkış kapılarının azaltılması isteğine rağmen proje dışına çıkılarak büyütülmesinin hiçbir mantıklı nedeni
Ayrıca Çok kolay bir şekilde locaları gizleyip önündeki koltuk sayısını arttırarak, Localı tribünde dahi tribün bütünlüğünü sağlanabilecekken bunun gözardı edilmesi. Akıl alacak gibi değil. Aklı başında bir yönetimle Stadyumun tadilata alınması şart ! Yeni stadda tadilat mi olur demeyin Allianz Arena da bile birkaç yıl içinde tadilatlar yapıldi. Bizde de Kesinlikle olmalı.
Locaların kalitesizliğine değinmiyorum O tamamen maliyetle alakalı. Zaten Loca da almayacağım içi umrumda değil. Mavi cam, Bordo koltukla birleşirse çok güzel bir görünüm sağlanabilir ancak umutlu degilim.
2-3 değişiklikle Türkiyenin en güzel ve farklı 2 stadyumundan 1'i olabilirdik. Maalesef olmuyor.
Yorum
-
5-10 gun sonra yine geldim. 10 yildir yapilamayan stad haLa devam ediyor. Stad bitince önümüze koyacaklar biz size stad yaptik siz ne kupasindan bahsediyorsunuz. O zamanda 10 ilde stad yapiliyor deriz artik ne yapalim...BİZE HERYER TRABZON!!!
Bordo Mavİ
Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .
Yorum
-
its2late renktaşın da dediği gibi,
stad bize teslim edilsin,bir kaç dokunuş ile şahane bir stad olur,
yeter ki onu düşünecek fikir ve hassasiyette yöneticimiz olsun,
yeter ki taraftar o stadı doldursun.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleits2late renktaşın da dediği gibi,
yeter ki taraftar o stadı doldursun.Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.
Yorum
-
İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleits2late renktaşın da dediği gibi,
yeter ki taraftar o stadı doldursun.
Bir kere en önemli mevzu soğuk problemi. Alttan ısıtma sistemini stat inşaası sırasında yapamayan sonra hiç yapamaz. Çatı işi de aynı şekilde. Olabilecek en ucuz şekliyle yapılan bu membran çatıyı söküp yeni çatı mı yapacağız nasıl olacak anlamadım.
Membran kaliteliymiş de yırtılmazmış da kendi kendini temizlermiş de vs vs. O incecik ve araları da açık olan bu zar yapı, o denizin soğuğunu nasıl kesecek merak ediyorum.yattara tribününde maç izlemiş çocuk
Yorum
-
Bana göre bize şuan güzel stad değil tez zamanda şampiyonluk lazım. Zaman geçiyor, borç artıyor, yeni nesil de kopmalar var. Bu stada iyi bir takım iyi bir taraftar profili ile girip önce şampiyon olmamız lazım. Stad beğensekte beğenmesekte yapılıyor. Önce şampiyon olup sonra stadı güzel yapsak bence daha iyi olur. Görülüyor ki burda ne desek bizi dinleyen yada kaale alan yok. O zaman yapacak tek şey kalıyor oda takımı nasıl şampiyon yaparız, taraftar olarak nasıl faydalı oluruz bunu düşünnek lazım. Başarı gelince elbet statta da taraftarın istediği değişiklikleri yapacak bir yönetim gelir.
Yorum
-
İlk olarak atomantcum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe dokunuşu yahu, çiğ köfte gibi yoğursan gene de düzeltilemeyecek eksikler var.
Bir kere en önemli mevzu soğuk problemi. Alttan ısıtma sistemini stat inşaası sırasında yapamayan sonra hiç yapamaz. Çatı işi de aynı şekilde. Olabilecek en ucuz şekliyle yapılan bu membran çatıyı söküp yeni çatı mı yapacağız nasıl olacak anlamadım.
Membran kaliteliymiş de yırtılmazmış da kendi kendini temizlermiş de vs vs. O incecik ve araları da açık olan bu zar yapı, o denizin soğuğunu nasıl kesecek merak ediyorum.
Çatının ucuz olacağını nereden çıkardın ? Çeliğin üzerine Alüminyum saç yerine Membran serilmesi mi ucuzluğa itti senin düşünceni ?
Araları açıklığından kastın nedir mesela nereleri açık ?
Yorum
-
İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlttan ısıtma derken zeminden mi bahsediyorsun ? Eğer zeminden bahsediyorsan zeminde var tribün ısıtması yok diye biliyorum.
Çatının ucuz olacağını nereden çıkardın ? Çeliğin üzerine Alüminyum saç yerine Membran serilmesi mi ucuzluğa itti senin düşünceni ?
Araları açıklığından kastın nedir mesela nereleri açık ?
Araların açıklığı mevzusu da çatı ile tribün bloğu arasında olan boşluklu yapı. Sonuçta tamamen kapanmayacak, hava dolaşımı olacak. Dolayısıyla rüzgar gelecek, tribün ısıtması olmadığı takdirde kesinlikle üşüyeceğiz.
Membran dediğimiz şey esnek ve ince bir malzeme olduğu için diğer sert malzemelere göre rüzgarı ve soğuğu çok daha fazla geçirecektir. Zaten sadece membran olması da değil sıkıntı, şekil olarak da çok problem var. Dört tarafından üste tente açılmış gibi bir şekle sahip stadımızın çatısı. Bu şekle bakınca rüzgara karşı korunaklı olacağını hiç düşünmüyorum. Deniz kenarındaki bu stadın üstü ve etrafı daha sağlam, daha kapalı bir yapı olsaydı hadi belki tribün ısıtması şart olmayabilirdi ama öyle değil işte ne yazık ki.En son atomantcum tarafından düzenlendi; 17.02.2015, 17:46.yattara tribününde maç izlemiş çocuk
Yorum
-
İlk olarak atomantcum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYani şu iki şekil arasında dağlar kadar fark var.
Yorum
-
61ronin61
İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleevet fiyat olarak da 3 4 misli fark var.. varsa paran daha iyisini yaptırsaydın..
Yorum
Yorum