Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ta ilk kolonlar çıktığında yazmıştım buraya öyle kale arkası 10 metre yan taraf 6 metre deniliyor ama daha yakın olacak diye.Belki göz yanılgısı ama bence o söylenilen uzaklıklara asla yer bulamazlar.Daha yakın olacak.
    @f1bekir eline ayağına sağlık kardeşim.Koltuk rengi ve tipi için ne diyorlar.Valla bu stada bordo koltuk yapmazlarsa elime boya alır tekrar boyarım.Bordo renk harici yazık olur güzelim stad.
    Koltuk rengine karar verilmedi henüz ama tek renk bordoya bi eğilim var gibi. Zaten en çok oy alan seçeneğin bordo olduğunu iletmiştim.

Tip olarak da daha önce fotoğrafını gösterdiğim koltuğu önermişler ama son kararı görmeden sevinmek istemiyorum

Yorum

• Bosbordo olsun koltuklar.
      - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Saha küçük geldiyse, tribünler büyük demektir, iyi haber

Şaka bi yana, fotoğraf yanıltabilir...
        Bende saha kucukse tribunler dajada yakin olacak dedim belki kendimi avutuyorum ama sanki yakin olacak ellerine saglik kardesim cok guzel oluyo

Yorum

• İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          merdiven boşlukları tam
          istediğim gibi düz değil yukarı doğru genişleyerek çıkıyor.. bu iyi işte..
          Bursa taraftari koltuk ve merdiven arasi kalan boşluktan sikayetciydi, çünkü altan üste dogru o mesafe paralel ilerlemiyordu.. bizde bu sorun, merdiven genişligini büyüterek düşünülmüş gibi..güzel olacak güzel!!
          !Her bağimlılığa karşiyim TRABZONSPOR harıc..

Yorum

• Bekir kardesin cok tesekkür ederim.. prekast dizilimi suan hizli ilerliyor, cünkü maratonun prekastlari, ayni boyuta.. zor olan her zaman köseler, puzzle gibi orasi.. ben şahsen firmaya güveniyorum, zamaninda biterecekler stadi.. betonarmedeki hizi görmüstük..

Bekir kardesim sana sorumda var.. tribun ve zemin arasindaki borular var.. onlar ne için?
            !Her bağimlılığa karşiyim TRABZONSPOR harıc..

Yorum

• Prekast işi 20 gün sonra biter herhalde, çok hızlanmışlar.

Yorum

• Merdivenlerin düz bir şekilde yükselmemesi neden iyi haber olarak algılandı anlamadım.

Bizim stadda koltuk konusunda köşeler hariç nasıl bir sıkıntı yaşanabilir ki ? Oval olsa tribün neysede tıpkı üstte chelsea ve legia stadı gibi tribünler. Tabi henüz konuşmak için erken ama neden böyle bir uygulamaya gidildi anlamadım. Yarım saattir çeşitli stad fotoğraflarına bakıyorum. Köşelerde her türlü sıkıntı olacak zatende düz yerde koltuklarda düzenli olur herhalde.
                ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• keskin köşeleri merdiven boşluğu yaparlardı sorun ortadan kalkardı aslında

Yorum

• koltuklar bordo merdivenler koyu gri veya böyle beton renginde kalsın

Yorum

• Yukarı doğru genişleyen merdiven boşlukları kale arkalarında olacak sanırım . Diğer tribünler düz şekilde çıkıyor , planda değişiklik yapılmadıysa tabi.

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yukarı doğru genişleyen merdiven boşlukları kale arkalarında olacak sanırım . Diğer tribünler düz şekilde çıkıyor , planda değişiklik yapılmadıysa tabi.
                        Aşağıdaki foto'da dediğiniz gibi gözüküyor zaten projede herhangi bir değişiklik yok sanırsam.

En son Yavuz Selim Bal tarafından düzenlendi; 24.01.2015, 20:21.

Yorum

• keskin yerler için bi alta bakın bir de üste.

Yorum

• İlk olarak Yavuz Selim Bal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Aşağıdaki foto'da dediğiniz gibi gözüküyor zaten sanırsam yoksa başka bir kısım burası bilemedim.

Plana uygun gidiliyor bu resimde sadece kale arkalarında göreceğiz o merdiven boşluklarını.

Yorum

• İyide ben hâlâ anlamadım. Kale arkasının özelliği ne ?

Köşeler için çoğu stadda şu yöntem uygulanmış.

Önemli olan merdiven kenarlarını düz yapmak.
                              ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                İyide ben hâlâ anlamadım. Kale arkasının özelliği ne ?

Köşeler için çoğu stadda şu yöntem uygulanmış.

Önemli olan merdiven kenarlarını düz yapmak.
                                Valla kale arkalarının özelliği ne bende çözemedim.

Ama sadece alt katlarda böyle üst katlar düz inecek gözüküyor.
                                En son Fatih Ç tarafından düzenlendi; 24.01.2015, 20:41.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X